“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Καφέδες και νερά στον Υφυπουργό Παιδείας στο Πολυτεχνείο

Όταν ο υφυπουργός Παιδείας Θόδωρος Παπαθεοδώρου έγινε αντιληπτός στο Πολυτεχνείο που πήγε για να καταθέσει στεφάνι επικράτησε ένταση, καθώς οι φοιτητές που βρίσκονταν εκεί, τον αποδοκίμασαν πετώντας του καφέδες και...μπουκάλια νερό. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του εκπροσώπου της κυβέρνησης στο χώρο του Ιδρύματος. Μέχρι που περίπου στις 12:00 ακούστηκε από τα μεγάφωνα πως εκείνη τη στιγμή, κατέθετε στεφάνι. πηγή: ΑΒ

ΕΛΕΟΣ!!! Κόβουν από τις χαμηλές συντάξεις, αλλά ξοδεύουν 1.000.000 ευρώ για κινητά !!!

Φωτιά τα κινητά των υπουργείων
Τα όρια του αδιανόητου αγγίζουν τα ποσά που κάθε χρόνο ξοδεύει το Δημόσιο για τα κινητά τηλέφωνα του πολιτικού του προσωπικού, την ώρα που κατά τα άλλα προσπαθεί να κόψει από παντού. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τις απαντήσεις που απέστειλαν οι υπουργοί στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος ζήτησε τα σχετικά στοιχεία μόνο για τα κινητά τηλέφωνα στελεχών υπουργείων, το κράτος δαπανά περισσότερα από ένα 1.000.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, το ανάλογο κονδύλι στον προϋπολογισμό της Βουλής για τα κινητά των βουλευτών φτάνει τα 650.000 ευρώ.

Θα επαναληφθούν οι Δημοτικές εκλογές του 2010 τώρα που κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος για την παροχή ιθαγένειας σε μετανάστες;

Γράφει ο ..(( Λ ))..
· Εφόσον παράνομα «ελληνοποιήθηκαν» χιλιάδες μετανάστες… ψήφισαν και παράνομα!
· Έγινε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και πρέπει να απαιτήσουμε επανάληψη των Δημοτικών εκλογών.
Ζούμε σε μια χώρα που όλα τα παράλογα έχουν θέση στη σφαίρα πολιτικής λογικής.  Όλα τα παράλογα και ανθελληνικά διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες αντιδράσαμε δυναμικά την περίοδο εκείνη που ψηφιζόταν το κατάπτυστο νομοσχέδιο που παρείχε ελαφρά τη καρδία την ελληνική ιθαγένεια σε μετανάστες που στην πλειοψηφία τους εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Τότε χάσαμε τη μάχη και το ανθελληνικό καθεστώς προχώρησε ακάθεκτο στην χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας καθώς είχε και ...ψηφοθηρικούς σκοπούς πάνω από όλα…!

Δικαστική έρευνα για τα «πανάκριβα» Απάτσι που αγοράστηκαν επί Γιάννου Παπαντωνίου

H προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της συμφωνίας του υπουργείο Άμυνας, το 2003, επί θητείας Γιάννου Παπαντωνίου, για την προμήθεια των ελικοπτέρων Apache, η οποία κόστισε πανάκριβα με την ελληνική πλευρά να καταβάλει 70 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από το αρχικά ποσό που είχε συμφωνηθεί. Αφορμή για να διαταχθεί η δικαστική έρευνα στάθηκε το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News όπου αναφέρεται πως για την προμήθεια 12 επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι, απευθείας με την κατασκευάστρια εταιρεία Boeing, για την οποία -σύμφωνα με καταγγελίες- καταβλήθηκε επιπλέον τίμημα, καθώς η αγορά χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα Deutsche Bank.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ...

Το παράδοξο της εποχής μας είναι ότι:
Ξοδεύουμε πολλά και έχουμε πάντοτε λίγα.
Έχουμε μεγαλύτερα σπίτια και μικρότερες οικογένειες.
Περισσότερες ανέσεις, αλλά λιγότερο χρόνο
Έχουμε περισσότερα πτυχία, αλλά λιγότερους λογικούς ανθρώπους. 
Περισσότερη γνώση μα λιγότερη κρίση.
Έχουμε... πολλούς ειδικούς και περισσότερα προβλήματα.
Πολλαπλασιάζουμε τα υπάρχοντα μας και μειώσαμε τις αξίες μας. 
Μιλάμε πολύ, αγαπάμε σπάνια και μισούμε συχνά.
Μάθαμε να εξασφαλίζουμε το προς το ζην, αλλά δεν μάθαμε να ζούμε.
Προσθέσαμε χρόνια στη ζωή μας αλλά όχι ζωή στα χρόνια μας... 
Φτάσαμε ως το φεγγάρι, αλλά δυσκολευόμαστε να διασχίσουμε ένα δρόμο για να συναντήσουμε τον γείτονα μας