“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής: Να φύγει ταμπέλα με το «Δεν ξεχνώ»

Καβάλα: Να εξετάσει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης της πινακίδας που απεικονίζει την αιματοβαμμένη Κύπρο και φέρει το μήνυμα «Δεν ξεχνώ» στα ελληνικά και τα τουρκικά, ζήτησε ο νέος γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλί Ριζά Ακιντζί, από τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, στη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψής του στο δημαρχείο. 

Ελληνικά UFO βλέπουν στα ραντάρ τους οι... "απόγονοι" των εξωγήινων!!!

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ… “UFO” ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα «μυστηριώδες» ελληνικό αεροσκάφος το οποίο σύμφωνα με τους Τούρκους πριν από λίγο καιρό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, προκάλεσε μεγάλη ταραχή στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο καθώς δεν έγινε δυνατόν να διαπιστωθεί η ταυτότητα και το είδος του κάτι που έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση για το σύστημα παρακολούθησης των τουρκικών ραντάρ στην περιοχή του Αιγαίου.

Το αυτόματο κουδούνι στη Βουλή χτυπά μόνο στο Σαμαρά…

Σχόλιο Θ.Π.: φαίνεται ότι ούτε τα κουδούνια δεν τον θέλουν !
Ο Σαμαράς, η «θεωρία συνωμοσίας» και το… κουδούνι
Το είπε και αυτό. Ποιος; Ο άνθρωπος που ήταν πρωθυπουργός. Είχε τέτοια σχέση με τη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς, που δεν ήξερε ότι το προειδοποιητικό κουδούνι χτυπά αυτόματα.

P R O P A G A N D A

Νέα αλητεία από τους πράκτορες της Α.Μέρκελ - Bild: "Φωτογράφισαν" bank run ενώ πήγαιναν να εισπράξουν τις συντάξεις
Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΚΑΙ "ΕΓΚΥΡΟΣ" ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
Σε μια αλητεία η οποία ξεπερνά ακόμα και τις συνήθεις πρακτικές του κατευθυνόμενου από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση γερμανικού Τύπου προχώρησε η εφημερίδα Bild "φωτογραφίζοντας" συνταξιούχους που περίμεναν στην ουρά να πάρουν την σύνταξή τους από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Το παν είναι η Χάρις του Θεού

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης
«Αυτοί που δεν είναι καλά πνευματικά, είναι μερικοί ιερωμένοι που σπουδάζουν ψυχολογία, για να βοηθήσουν τις ψυχές (με ανθρώπινες τέχνες). Και το παράξενο είναι που οι δάσκαλοί τους οι ψυχολόγοι δεν πιστεύουν στον Θεό και δεν παραδέχονται ούτε ψυχή, ή την παραδέχονται με ένα δικό τους τρόπο (σχεδόν όλοι). Από αυτήν την πράξη τους οι κληρικοί αυτοί φανερώνουν ότι πνευματικά είναι άρρωστοι και έχουν ανάγκη από Αγιοπατερικές εξετάσεις, και, αφού θεραπευθούν, τότε θα διακρίνουν και μόνοι τους το άρρωστο αυτό πνεύμα και θα γνωρίσουν παράλληλα και τη θεία Χάρη, για να χρησιμοποιούν στο εξής τις ψυχές που πάσχουν την θεία ενέργεια και όχι τις ανθρώπινες τέχνες.

Στο «deadline» της 8ης Απριλίου ο Τσίπρας θα μιλάει με τον Πούτιν

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι την ημερομηνία που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας – και όχι μόνο αυτός – θεωρεί ως “deadline” για να δώσουν έμπρακτη λύση οι Ευρωπαίοι εταίροι στο ελληνικό ζήτημα, στις 8 Απριλίου, ίδιος θα βρίσκεται στη Μόσχα σε επίσημη συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τα άδεια ταμεία γεμίζουν με “υφαλοκρηπίδα”;

Πίσω από το παραβάν (μπερντέ) των διαβουλεύσεων μεταξύ των δανειστών-τοκογλύφων στην Κεντρική Ευρώπη πλανάται ένας διάχυτος φόβος ετούτες τις στιγμές.
Μήπως η  καταχρεωμένη Ελλάδα ξαφνικά “τρελαθεί” και αλλάξει το μίγμα της ενεργειακής πολιτικής της που ξέρανε όλα αυτά τα χρόνια;

Spiegel: “Επικίνδυνες οι «ερωτοτροπίες» του Τσίπρα με τη Ρωσία”

Σχόλιο Θ.Π.: Επικίνδυνο για ποιους; Για την Ελλάδα ή για τους “Εταίρους”; Διότι είναι ξεκάθαρο πια ότι βαδίζουμε σε διαφορετικούς δρόμους…. που σημαίνει ότι το “επικίνδυνο” για τους “Εταίρους” ίσως να είναι καλό για την Ελλάδα !!!
Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ενώ στελέχη των χριστιανικών κομμάτων εμφανίζονται δυσαρεστημένα για τη διαφαινόμενη προσέγγιση της Αθήνας με τη Μόσχα, γράφει σήμερα ο γερμανικός Τύπος.

La Stampa: Το «δεξί χέρι» του Σαμαρά μπλόκαρε τη «Λίστα Λαγκάρντ»

«Ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμφωνα με χαρτιά που έχουμε εξασφαλίσει, διέθετε δυο λογαριασμούς στην Ελβετία, στην τράπεζα HSBC. Το όνομά του ήταν στη λίστα Φαλτσιανί και οι εισαγγελείς δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους» δημοσιεύει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa». 

Σε στρατιωτική ετοιμότητα τα υποβρύχια του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού

Σε αυξημένη στρατιωτική ετοιμότητα είναι όλα τα ρωσικά στρατηγικά υποβρύχια.
Οπως δήλωσε ο επικεφαλής του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού ναύαρχος Βίκτορ Τσιρκόφ «το επίπεδο της στρατιωτικής υπηρεσίας στρατηγικών και πολλαπλών χρήσεων υποβρύχιων στα διεθνή ύδατα διατηρείται υψηλό και εξασφαλίζει την ασφάλεια της χώρας μας».

Αιχμές Gazprom: "Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν προώθησε την συνεργασία στην Ενέργεια"!

Το άνοιγμα «νέας σελίδας» στις ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας δήλωσαν ότι επιθυμούν και οι δύο πλευρές κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον επικεφαλής της Gazprom Αλεξέι Μίλερ και τον υπουργό Ενέργειας της Ρωσίας Αλεξάντρ Νόβακ.