“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πυρά Σεραφείμ κατά Χρυσής Αυγής: Τους κατηγορεί για νεοπαγανισμό και αντι-χριστιανισμό

Σφοδρή επίθεση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ προς τη Χρυσή Αυγή την οποία κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού προς την Ορθοδοξία και τη χαρακτηρίζει επικίνδυνη για το «Γένος των Ελλήνων». Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση ο μητροπολίτης Σεραφείμ αναφέρεται στο φαινόμενο του νεοπαγανισμού και τις θέσεις που έχει εκφράσει η Χρυσή Αυγή προς αυτή την κατεύθυνση αναφέροντας ότι ο βουλευτής του κόμματος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, είχε δηλώσει ότι δεν πηγαίνει στην Εκκλησία και ότι αισθάνεται περισσότερο Ελληνας παρά Χριστιανός. Είχε μάλιστα δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή πιστεύει στην ανεξιθρησκεία και σέβεται την αρχαία Ελληνική θρησκεία.

Μέρκελ: Εκχωρήστε κυριαρχία… για το κοινό καλό!

Για να μπορέσει η Ευρωζώνη να υπερβεί την κρίση χρέους και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, θα πρέπει οι χώρες-μέλη να εκχωρήσουν την αποφασιστική αρμοδιότητα σε ορισμένους τομείς, αλλιώς το ευρωπαϊκό εγχείρημα δεν μπορεί να προχωρήσει…Αυτό υποστήριξε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, μιλώντας σε εκδήλωση στο Βερολίνο, όπου χορηγός ήταν η Deutsche Bank. Μαζί της συμμετείχε στην εκδήλωση και ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ντόναλντ Τουσκ.

Βγάζουν φωτιές για τη συγνώμη του Νετανιάχου στον Ερντογάν

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Σε αντίθεση με τους Ελληνες αναλυτές, που αμέσως μετά τη συγνώμη του Μπέντζαμιν Νετανιάχου στον πρωθυπουργό της Τουρκίας ισχυρίστηκαν ότι η Αγκυρα και το Τελ Αβίβ «τα βρήκαν όπως παλιά», οι Αμερικανοί συνάδελφοί τους δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι. Και πως μπορεί να είναι, όταν ο Ταγίπ Ερτογάν δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο την πολιτική του έναντι του εβραϊκού κράτους.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!

•Το ΥΕΘΑ παρακολουθεί στενά Την κάθοδο του «Μπαρμπαρός» στις ελληνικές θάλασσες
•Η ενεργειακή σκακιέρα, οι επιδιώξεις Νταβούτογλου και οι ανησυχίες της ελληνικής πλευράς
Την επόμενη κίνηση της Άγκυρας στην ενεργειακή σκακιέρα που έχει στηθεί αυτή την εποχή στην Ανατολική Μεσόγειο αναμένουν με ενδιαφέρον στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Το Πεντάγωνο παρακολουθεί στενά τις...εξελίξεις για οποιαδήποτε ενδεχόμενη πρόκληση «εκδηλωθεί σε θαλάσσιο χώρο εντός του ελληνικού FIR», όπως χαρακτηριστικά ελέχθη στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» από υψηλόβαθμη στρατιωτική πηγή. 

Πήγαν να σηκώσουν τουρκική σημαία στον Φλοίσβο

Τη σημαία με την ημισέληνο αξίωσε να σηκώσει στον Φλοίσβο ο τουρκικός επενδυτικός όμιλος Dogus, μετά την εξαγορά πακέτου μετοχών. 
«Έχετε όλες τις σημαίες των κρατών –μελών της Ε.Ε. Πρέπει να βάλετε και τη δική μας, καθώς είμαστε οι μεγαλύτεροι μέτοχοι», τόνισε ο εκπρόσωπος του γνωστού για τις σχέσεις του με το κεμαλικό κατεστημένο κ. Φερίτ Σαχένκ.