“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση FT: έως 35% μαζί ΠΑΣΟΚ & ΝΔ !!!


FT: Δημοσκόπηση - σοκ μία ανάσα πριν τις εκλογές - Δίνει έως 35% μαζί σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ - Οκτακομματική Βουλή χωρίς Οικολόγους και ΔΗΣΥ - Στο 6% η Χρυσή Αυγή.
Την πραγματικότητα της πτώσης του δικομματισμού θα αντικρίσουν αύριο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύουν οι FT και που μεταφέρουμε με μεγάλη επιφύλαξη. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αναμένεται να συγκεντρώσουν μαζί έως και 30% - 35% του συνόλου των ψηφοφόρων. Εκτός Βουλής θα μείνουν η Δημοκρατική Συμμαχία και οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ τα κόμματα που τελικά θα εισέλθουν στη Βουλή ανέρχονται σε οκτώ.  Αξιοσημείωτο είναι πως η δυναμική της Χρυσής Αυγής αναμένεται να τη στείλει στο 6%. 

Ελληνοτουρκική ένταση βλέπουν οι Τούρκοι μετά τις εκλογές!!!

Οι εκλογές της Κυριακής στην Ελλάδα δεν έχουν προκαλέσει προς το παρόν μεγάλο ενδιαφέρον στην Τουρκία, τουλάχιστο σε επίπεδο κοινής γνώμης και μέσων ενημέρωσης. Ωστόσο, ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής έντασης μετά τις εκλογές, σημειώνοντας ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα θέσει θέμα ΑΟΖ στο Αιγαίο. «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θεωρούν ότι η έξοδος από την κρίση βρίσκεται στα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο» αναφέρει σε σχόλιό της η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Ζαμάν" και σημειώνει: «αμφότερα τα κόμματα, μετά τις εκλογές θα επικεντρωθούν στην οριοθέτηση της ΑΟΖ της Ελλάδας στο Αιγαίο, πράγμα που αναμένεται να αυξήσει την ένταση με την Τουρκία».

Εκλογές νοθείας… η βία στο επόμενο επεισόδιο!!!

Πολύ κουβέντα γίνεται για πιθανή νοθεία στις αυριανές εκλογές. Και η κουβέντα αυτή –δυστυχώς- δεν είναι κενή περιεχομένου και επιχειρημάτων. Μάλιστα, η παράνομη κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου διαρρέοντας τα επερχόμενα 77 μέτρα, έδειξε πως θέλει να αποστερήσει τους πολίτες από οποιοδήποτε (μεθαυριανό) επιχείρημα για παραπλάνησή του, ενώ οι «διαρρέουσες» δημοσκοπήσεις φρόντισαν να δημιουργηθεί «κλίμα» (και στρεβλή εικόνα) γύρω από ποσοστιαίες τάσεις συγκεκριμένων κομμάτων, τη στιγμή που η λογική (ακόμη και βρέφους) διατάσσει την απομάκρυνση από τις συγκεκριμένες επιλογές. Πριν δύο ημέρες ο κ. Τσίπρας κατέθεσε μομφή προς την ανάδοχη εταιρεία (Singular) για τον τρόπο καταμέτρησης και εμφάνισης του εκλογικού αποτελέσματος. Σε αυτή την μομφή απάντησε η εταιρεία με δελτίο τύπου που σηκώνει πολύ κουβέντα και πολύ προβληματισμό για τις αγαθές προθέσεις της παράνομης κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου:

Αποκαλύφθηκαν οι κομματικοί και οι φιλάργυροι bloggers !!!

Όπως πολύ ορθά παρατήρησε φίλος αναγνώστης, αυτές οι εκλογές, εκτός των άλλων, έκαναν και ένα άλλο μεγάλο καλό για τους ανθρώπους του διαδικτύου. Ανάγκασαν πολλούς bloggers που παρίσταναν μέχρι τώρα, τους πολιτικά αντικειμενικούς και τους οικονομικά αφιλοκερδείς, να ρίξουν τη μάσκα που τους κάλυπτε και να αποκαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους και τον πραγματικό ρόλο που παίζουν μέσα στο χώρο του διαδικτύου, παρασύροντας άδολους αναγνώστες που....πιστεύουν ότι βρίσκουν αντικειμενική πληροφόρηση.

Νέο βίντεο από τη Μεγαλειώδη Συγκέντρωση του Πασοκ στο Σύνταγμα !!!

Διεθνής η λατρεία για το Βενιζέλο

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ"!

Τέλος με τα φοβικά σύνδρομα του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων, που είναι όλα άκυρα και παράνομα, αντισυνταγματικά και απάνθρωπα! 200 χρόνια πριν ο Εθναπόστολος του Γένους, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που ανέστησε Πίστη και Πατρίδα στις ψυχές των Σκλάβων, μας αποκάλυψε με τη Χάρη του Θεού, ότι ΔΕΝ θα πληρωθεί το δυσβάσταχτο και εν πολλοίς κατασκευασμένο και παράνομο Ελληνικό "Χρέος", το οποίο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρήμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, που αλοίωσε ο λαό μας, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ίδια την υπόστασή του! Ιδού οι συγκεκριμένες προφητείες του για το Ελληνικό "Χρέος":

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Αυθεντικός διάλογος μεταξύ Βενιζέλου και οπαδών - ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ απόψε στο Σύνταγμα...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "Λαέ των Αθηνών  ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση!!"
ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: "الباسوك هنا، الولايات المتحدة ممكن!"


greek-observatory.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO! Δεκάδες προσαγωγές πολιτών στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ

Δείτε τρεις από τις 25 περίπου προσαγωγές που έκανε η "ασφάλεια" πριν και κατά την διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του Βενιζέλου στο Σύνταγμα. Προσήγαγαν πολίτες χωρίς λόγο, οι οποίοι κάθονταν στην καφετέρια "Παναθήναιον" ή στα πεζούλια στην πλατεία και οι οποίοι απλά παρευρίσκονταν χωρίς ούτε να μιλούν, ούτε να....προκαλούν και ούτε να έχουν στην κατοχή τους αντικείμενα. Σημειώνεται ότι ΟΛΟΙ οι προσαχθέντες επιδείκνυαν αστυνομικές ταυτότητες.


tro-ma-ktiko