“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

420 Τράπεζες ζητούν την δημιουργία παγκόσμιου νομίσματος

Το Institute of International Finance, που αντιπροσωπεύει 420 από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και τους μεγαλύτερους χρηματοδοτικούς οίκους...κάνει έκκληση σανλύση για τη αποφυγή επικείμενων συναλλαγματικών πολέμων την δημιουργία ενόςπαγκοσμίου νομίσματος, σύμφωνα με τον το Jerome Corsi’s Red Alert reports. "Μια βασική ομάδα από τις κορυφαίες οικονομίες του κόσμου πρέπει να ενωθούν και να καταλήξουν σε συμφωνία," δήλωσε ο Charles Dallara, διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Χρηματοδοτήσεων στους Financial Times.
Με επιστολή που έχει συγγράψει ο Dallara στις 4 Οκτωβρίου κατέστησε σαφές ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός για το παγκόσμιο νόμισμα κατά την άποψη της ομάδας των G-20, για να αποτραπεί η διαφαινόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.

Στην επόμενη φάση και οι 5 μνηστήρες για τη ΔΕΠΑ

Την άλλη εβδομάδα η έγκριση των τευχών, εντείνεται ο διεθνής ανταγωνισμός
Και οι πέντε όμιλοι που είχαν υποβάλει ενδεικτικές προσφορές για την αποκρατικοποίηση του Ομίλου ΔΕΠΑ, προχωρούν στην τελική φάση του διαγωνισμού, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), το οποίο συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, οι πέντε φορείς που υπέβαλαν ενδεικτικές προσφορές και προχωρούν στην τελική φάση, είναι οι εξής:

Έχει διαβάσει Μακρυγιάννη ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος;

Συναντήθηκε, λέει, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον Κουβέλη και συζήτησαν "θέματα που αφορούν την Εκκλησία και έχουν άμεση αντανάκλαση στην κοινωνία"...Δηλαδή τί ακριβώς και από πού ως πού η Εκκλησία βάζει ντερβέναγα και ελεγκτή, τον άθεο Κουβέλη; Ας θυμηθούμε πιο κάτω την αθεΐα του κυρ Φώτη και των συντρόφων του και την εχθρική στάση απέναντι στην Εκκλησία, για να απορήσουμε ακόμη περισσότερο για τα "κονέ" του Προκαθημένου....(Όσα ακολουθούν τα βρήκαμε στο aganargyroi.gr)

Καταπολεμήστε τον διαβήτη με πέντε πανίσχυρα βότανα

Οι ευεργετικές επιδράσεις των βοτάνων της φύσης βοηθούν σημαντικά και αποδεδειγμένα όσους πάσχουν από διαβήτη ή βρίσκονται σε προ-διαβητική φάση. Τα πέντε βότανα που ακολουθούν αποτελούν μία πολύ καλή εναλλακτική μορφή θεραπείας για τους διαβητικούς ασθενείς: οι ενέσεις ινσουλίνης και τα χάπια για τον διαβήτη σαφώς και δεν αποτελούν την μοναδική θεραπεία.

Διαστάσεις παίρνει η φωτογραφία Χατζηοσμάν. Ενημερώθηκε ο Βενιζέλος, ένταση στη Βουλή

Μόλις χθες μαθαίνουμε ενημερώθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλο για την απρέπεια του βουλευτή του Αχμέτ Μάταντζη να φωτογραφηθεί προκλητικά μπροστά από χάρτη της "ανεξάρτητης Θράκης"  αλλά και με τη "σχετική σημαία". Το θράσος βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου οι οποίοι εκπροσωπούν τη Θράκη, έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια οποιασδήποτε ανοχής. Όσοι δεν αισθάνονται καλά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο καλό θα είναι να μην καταπιέζονται. Όσοι θέλουν επίσης να πάρουν διαπιστευτήρια …διεθνισμού καλό θα είναι να βρουν άλλο τρόπο κι άλλη περιοχή.

Ανταρκτική: νερό από τη λίμνη Βοστόκ στον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ρώσοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να συλλέξουν δείγματα καθαρού πάγου από την υπόγεια λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική. Η λίμνη Βοστόκ που βρίσκεται 3,2 χιλιόμετρα κάτω από το παγωμένο έδαφος της Ανταρκτικής μπορεί να περιέχει νερό, αλλά και ζωντανούς οργανισμούς που δεν έχουν έρθει σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον τα τελευταία 20 εκατομμύρια χρόνια.

Ενώ η Εκκλησία βουλιάζει η Εκκλησία «Αγρόν ηγοράζει»

«Τα δεινά έρχονται καλπάζοντας» Πατήρ Εφραίμ της Αριζόνας 
Σίγουρα το πολιτικό σύστημα της χώρας, αυτό το σύστημα που έριξε  την Ελλάδα στον γκρεμό και καταδίκασε τους πολίτες της στον αφανισμό ή στην εξορία, θα τρίβει τα χέρια του επειδή στην κορυφή της ελληνικής εκκλησίας βρίσκονται οι πιο βολικοί ιεράρχες που θα μπορούσαν να βρουν στην δεδομένη συγκυρία.

"ΧΤΥΠΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Οι Τούρκοι προκαλούν Κύπρο-Ισραήλ για τις Αν. Πηγές Ενέργειας - Τους ενοχλεί η ΑΟΖ
Σε αντίποινα στην προσπάθεια ενοποίησης των ΑΟΖ Ελλάδας, Κύπρου, και Ισραήλ επιδιώκει να προχωρήσει η Τουρκία, ασκώντας βέτο στην ένταξη Κύπρου-Ισραήλ στη Διεθνή Υπηρεσία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ΙRENA. Όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών από το defencenet.gr σε ενοποίηση των FIR και συνακόλουθα και των ΑΟΖ (αυτών που έχουν ανακηρυχθεί από Ισραήλ και Κύπρο και αυτής που σκοπεύει να ανακηρύξει η Ελλάδα) σε ότι αφορά την εναέρια επιτήρηση και προστασία των ΑΟΖ, απαντούν η Ελλάδα, η Κύπρος και το Ισραήλ στις απειλές που εκτοξεύει η Τουρκία.

ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ; ΠΕΤΑΕΙ …. ΜΕ F16 !!!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Γ.Α.Παπανδρέου: "Ο Σαμαράς ακολουθεί το πρόγραμμά μου"

Στην αμερικανική εφημερίδα «Oregonian» μιλάει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή την ομιλία του στο Πόρτλαντ, ο οποίος εκτός από τις αναφορές στις φοιτητικές του ημέρες αναλύει την πολιτική που ο ίδιος ακολούθησε, αλλά και τα επόμενα βήματα του διαδόχου του Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι δεν ευθύνεται η Ελλάδα για την οικονομική κρίση που επηρεάζει ολόκληρη την Ευρώπη υποστηρίζοντας ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας και ιδιαίτερα η τελευταία της Νέας Δημοκρατίας (πριν από τις εκλογές του 2009) κακοδιαχειρίστηκαν την οικονομία με αποτέλεσμα να καταλήξει η χώρα με ένα τεράστιο έλλειμμα.

"ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ"

Ιωσήφ Βατοπαιδινός: Το ηχητικό ντοκουμέντο που ο Γέρων της Ορθοδοξίας τα "βλέπει" όλα
Ένα σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Γέροντας της Ορθοδοξίας Ιωσήφ Βατοπαιδινός προβλέπει τις παγκόσμιες εξελίξεις, τον ρόλο της Ρωσίας, την επικείμενη σύγκρουση στην Ανατολική Μεσόγειο και την πτώχευση της Ελλάδα, αξίζει πραγματικά να το αφουγκραστούμε για να κάνουμε μια εκτίμηση για την ορθότητα των προβλέψεών του λίγο πριν πεθάνει την 1η Ιουλίου του 2009.

Περί Συμπροσευχής ο λόγος! Παπικές προσευχές … «εν τυμπάνω και χορώ»!!!

Γελοιότητες στον Παπικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου Βιέννης- Δεκέμβριος 2012 (ΒΙΝΤΕΟ)