“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

(ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ) Ευρώ-χαστούκι στον Ερντογάν για τη δήλωση περί «μη ύπαρξης κράτους με το όνομα Κύπρος»

Με πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών, Γιώργου Κουμουτσάκου και Μαριλένας Κοππά - Γίνεται λόγο για «βαθύτατα λυπηρή» δήλωση που «έρχεται σε καταφανή αντίθεση με το διεθνές δίκαιο καθώς και με τις συμβατικές υποχρεώσεις μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ»
Στην απόλυτη καταδίκη των δηλώσεων Ερντογάν περί «μη ύπαρξης κράτους με το όνομα Κύπρος» προχώρησε το Προεδρείο της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-Τουρκίας κατόπιν εισηγήσεως των Αντιπροέδρων του, Γιώργου Κουμουτσάκου και Μαριλένας Κοππά.

ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ...

Κατὰ τοὺς νικηφόρους πολέμους τοῦ 1912-13 καὶ χάριν στὸν ὑπερδιπλασιαστὴ τῆς Ἑλλάδος Βασιλέα Κωνσταντίνο τὸν Στρατηλάτη(*) καὶ στὸ Ἐπιτελεῖον του, τὸ νεοσύστατο ἑλληνικὸ κρατίδιο ἐπεκτάθη πέραν τῆς γραμμῆς Ἀμβρακικοῦ-Παγασητικοῦ.
Ἀπελευθερώσαμε, προσαρτήσαμε(ναί, προσαρτήσαμε!) καὶ σταδιακὰ ἐποικίσαμε(**) τὴ Βόρειο Ἑλλάδα, ὄχι πλήρως ἀλλὰ μέχρις σημείου που μᾶς ἐπέτρεπε ἡ ἰσχὺς μας, ἡ διπλωματία, ἡ τύχη ἤ-ἄν θέλετε-ὁ Θεὸς τῆς Ἑλλάδος.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ!!!

Ο π.Ελπίδιος για το δάκρυ του Αρχάγγελου στην Ρόδο!!!
Σόνια Μαυρίδου
facebook: Σόνια Μαυρίδου
Της τρελλής γίνεται τώρα τελευταία με πολλά-πολλά και διάφορα ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ, που δείχνουνε όλα αυτά μαζί προς τα πού οδεύουμε! Δλδ. πως οδεύουμε σε συναρπαστικά πράγματα, σε ένα παγκόσμιο «σόου», όπου θα γίνει στην κυριολεξία Ο χαμός και... της «κακομοίρας»!!! Θα ’χουμε τέτοια φοβερά πράγματα, όπως π.χ. τον Αντίχριστο που θα ’ρθει, πολέμους και πείνες, τον κόσμο μας να γίνεται μια ΓΙΓΑΝΤΙΑ φυλακή και άλλα τέτοια πολλά και συγκλονιστικά!... Και βλέπεις φυσικά τι γίνεται γύρω-γύρω. Θαύματα και άλλα τέτοια, που δείχνουνε πως έρχεται κάτι το τρομακτικό που θα ζήσουμε κι εμείς τώρα στις ζωές μας...

Υπογράφουμε ΟΛΟΙ ώστε η Αγία Σοφία να λειτουργήσει ξανά ως Ορθόδοξος Ναός

ΠΑΤΉΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ