“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

47.600 ευρώ για σέρβις στις δύο BMW 750 των Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλου

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος που εκφράζουν δήθεν την ταπεινότητα και έχουν το θράσος να μιλούν για κατανόηση των θυσιών και γνώση της κατάστασης που βιώνουν στην εποχή του μνημονίου οι Έλληνες, έστειλαν τις πανάκριβες θωρακισμένες BMW 750 που διαθέτουν για σέρβις και επέστρεψαν με τιμολόγια αξίας 47.600 ευρώ.

Ο ιδρώτας... (Διδακτική ιστορία)

Σχόλιο Θ.Π.: Μια διδακτική ιστορία γι’ αυτούς που "ονειρεύονται", πως το "βόλεμα" κρατάει για πάντα….
Ένας υποτακτικός, νέος στην ηλικία και καταγόμενος από πλούσια οικογένεια, ανέβαζε από την θάλασσα μέχρι την καλύβα τους το φορτίο στην πλάτη.
Από τον πολύ κόπο σαν να δυσανασχέτησε. Παρακάλεσε λοιπόν τον γέροντα του να του επιτρέψει να χρησιμοποιεί υποζύγιο, για να ανεβοκατεβαίνει ο ίδιος και να μεταφέρει τα απαραίτητα. Ο γέροντας, γνωρίζοντας την αδυναμία του, του επέτρεψε να πάρει ένα για τον σκοπό αυτό.

Χιονίζει στο Άγιο Όρος

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Βόρεια Ελλάδα, έχει «χτυπήσει» έντονα τη Χαλκιδική, αλλά και το Αγιο Ορος.
Από τη νύχτα, πέφτουν οι νιφάδες του χιονιού και ήδη σε αρκετές περιοχές το έχει… στρώσει.

Θρίλερ με το πλοίο "φάντασμα" Blue Sky

Τι είπε ο καπετάνιος του πλοίου μυστήριου στην φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ - Που κατευθύνεται
Τέλος στο θρίλερ με το πλοίο Blue Sky μετά από επικοινωνία του κυβερνήτη της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟ με τον καπετάνιο του. Όπως είπε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέει προς την Ιταλία και δεν χρειάζεται καμία βοήθεια. 

ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΕΠΙΒΑΤΙΔΑΣ ΤΟΥ NORMAL ATLANTIC ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

«Πόσο ασφαλές είναι να υπερφορτώνετε ένα πλοίο τέτοιας κατηγορίας για να μη χάσετε τα ευρωπουλάκια?», έγραφε η φοιτήτρια Ευθυμία Αρβανίτη όταν ξεκινούσαν από Ηγουμενίτσα, περιγράφοντας τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στο πλοίο, όπου έζησαν τον εφιάλτη... 

Ο Κύριος χάρισε τον Παράδεισο σ’ αυτόν που Του χάρισε τη ζωή, όταν ήταν Παιδί!

του Αγ. Νικολάου Βελιμίροβιτς
Ένα περιστατικό από τη ζωή του Χριστού ως θείου Βρέφους: όταν η αγία οικογένεια διέφυγε από το ξίφος του Ηρώδη και πορευόταν στην Αίγυπτο, εμφανίστηκαν καθ’ οδόν κάποιοι ληστές, με πρόθεση να κατακλέψουν τους οδοιπόρους.

Τουρκική αθλιότητα με υπερπτήσεις παρά το δράμα στην Αδριατική

Δεν έχει προηγούμενο το θράσος των Τούρκων που δεν δίστασαν να προκαλέσουν την ελληνική Αεροπορία, ενώ τα βλέμματα και οι καρδιές όλου του ελληνικού λαού ήταν στραμμένο στο δράμα που εκτυλίσσεται στην Αδριατική και το πλοίο «Norman Atlantic».