“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Άντε, και στα δικά μας: Δύο χρόνια φυλακή για διαφθορά στον πρώην Ρουμάνο πρωθυπουργό !!!

Και στα δικά μας: Σε φυλάκιση δύο ετών για διαφθορά καταδικάστηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ρουμανίας Αντριάν Ναστάζε. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρουμανίας επικύρωσε σήμερα τελεσίδικα την καταδίκη του. Είναι μια από τις σπάνιες φορές στην Ευρώπη που πρώην αρχηγός κυβέρνησης καταδικάζεται σε φυλάκιση για τέτοιες κατηγορίες. «Το Δικαστήριο επικυρώνει την ποινή φυλάκισης δύο ετών», δήλωσε η δικαστής Μαρτσέλα Ράντου, διαβάζοντας την απόφαση. Ο Ναστάζε, πρωθυπουργός μεταξύ 2000-4, κρίθηκε ένοχος ότι το 2004, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, καταχράστηκε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τα χρήματα που είχαν προσφέρει εταιρείες και επιχειρηματίες που είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν σε ένα συμπόσιο.

Πρωτοβουλία του αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας

Ατέλειωτες ουρές για δωρεάν λαχανικά...
Χρειάστηκαν μόνο τρεις ώρες για να κάνουν "φτερά" περίπου δεκαεπτά τόνοι με λαχανικά που προσέφεραν αφιλοκερδώς οι αγρότες από την Ιεράπετρα της Κρήτης στους Αθηναίους που δεν έχουν χρήματα για να εξασφαλίσουν βασικές καθημερινές τους ανάγκες. Το protothema.gr συνομίλησε με κάποιους από τους πολίτες που περίμεναν υπομονετικά για να πάρουν τα οπωροκηπευτικά. Η Μαρία, μητέρα τριών παιδιών στα 40 της ομολογεί ότι είναι απελπισμένη από την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.  Όχι μόνο είναι στην ανεργία εδώ και αρκετό καιρό, αλλά προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τα βγάλει πέρα. Ο σύζυγός της έχει ξενιτευτεί στην Νιγηρία, εκεί όπου εργάζεται για ένα κομμάτι ψωμί, ενώ στις πλάτες της έχει και την επιμέλεια του αδερφού της, ενός παιδιού που έχει διανοητικά προβλήματα.

Αθήνα: Aποδοκίμασαν τον Γλύξμπουργκ !!!

Συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος, ώρα 13:15.
Ανύποπτοι πολίτες πίνουν τον καφέ τους στη γωνιακή καφετέρια, όταν... ξαφνικά βλέπουν τον Γλύξμπουργκ να βγαίνει από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας συνοδευόμενος από δυο σωματοφύλακες. Με έκπληξη τον βλέπουν να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Πλησιάζει στην καφετέρια και αρχίζει τις δημόσιες σχέσεις ρωτώντας τον κόσμο τι κάνει, πως.....βλέπει την κατάσταση κλπ. Τότε, εξαγριωμένοι οι θαμώνες άρχισαν να τον .. αποδοκιμάζουν, να τον ρωτούν τι δουλειά είχε εκεί και να του ζητούν να φύγει.

H φωτογραφία τοῦ Τούρκου πρωθυπουργού στὸ facebook

Τήν περασμένη Παρασκευὴ ὁ πρωθυπουργὸς τῆς Τουρκίας δημοσίευσε στὸν λογαριασμό του στὸ facebook τὴν διπλανή φωτογραφία Προσέξτε τὴν φωτογραφία. Ὁ Ἐρντογᾶν μὲ φόντο τὴν τουρκικὴ σημαία  μὲ τὸ ἑξῆς σχόλιο γραμμένο ἀπὸ κάτω: Basbakan Recep Tayyib Erdogan "CUMANIZ HAYIRLI VE MUBAREK OLSUN" Δηλαδή: "Ἂς εἶναι καλὴ καὶ εὐλογημένη ἡ Παρασκευὴ σας".Νὰ ὑπενθυμίσουμε πὼς ἡ Παρασκευὴ εἶναι ἡ μέρα ποὺ οἱ πιστοὶ μουσουλμάνοι πᾶνε στὸ τζαμί. 

ΠΑ: Ετοιμάζει πυραυλική καταιγίδα και στον αέρα !!!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012, θα πραγματοποιηθεί η άσκηση βολών Αέρος-Αέρος “Φιλοκτήτης 1/12″ της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) με πραγματικά πυρομαχικά (βλήματα AIM-9 και Magic II), στα πεδία βολής Ζακύνθου και Ψαθούρας. Σκοπός των βολών είναι η εξέταση της άρτιας λειτουργίας των οπλικών συστημάτων της ΠΑ καθώς και η απόκτηση εμπειρίας από το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό.

defence-point

Πρωθυπουργός ο Σαμαράς !!!

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας. Παρέλαβε από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο και απομένει η ανακοίνωση και η ορκωμοσία των μελών της νέας κυβέρνησης. Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Αντώνη Σαμαράς ως πρωθυπουργού, αλλά και την ορκωμοσία και την τελετή παραλαβής-παράδοσης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Διάλογος Σαμαρά-Πικραμμένου - Δείτε το βίντεο

Προς Εθνική Ελλάδος: Κάντε το όπως ο Jesse Owens - Δώστε ένα μάθημα στην Α.Μέρκελ

Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, θα ταξιδέψει στην Πολωνία, στο Γκντανσκ, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της χώρας της και της Ελλάδας. Όπως γίνεται αντιληπτό, το παιχνίδι πλέον αποκτά άλλη σημασία και πρόκειται για το ίδιο το εθνικό γόητρο της χώρας. Μια νίκη της Εθνικής δεν θα είναι απλά "μία ακόμα νίκη", αλλά ανάσα αισιοδοξίας σε ένα λαό και ελπίδα. Θα είναι νίκη και επικράτηση επάνω στον λαό και στην ηγεσία του που τόσο στον Β΄'Παγκόσμιο Πόλεμο, όσο και τώρα προκαλούν δεινά και πόνο στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό.

ΣΟΚ: Ένας ΠΑΣΟΚος τραπεζίτης εκλεκτός του Γ.Παπανδρέου, νέος ΥΠΟΙΚ!

Οριστικό: Ο Βασίλης Ράπανος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών και είναι μία επιλογή που από μόνη της προβληματίζει, όχι σε ό,τι αφορά την προσωπικότητα, αλλά την πολιτική καταγωγή και τις τεράστιες επιρροες της τρόικας στη νέα κυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Μέχρι σήμερα διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, τοποθετημένος από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σκληρός ΠΑΣΟΚος, παλαιός σημιτικός με διάφορες κυβερνητικές θέσεις (διοικητής Κτηματικής, ΟΤΕ κλπ.), στενός φίλος και σύβουλος του πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάννου Παπαντωνίου, οπαδός της σκληρής λιτότητας, "στριφνός" τραπεζίτης (άνθρωποι που τον ξέρουν καλά λένε ότι ο Λ.Παπαδήμος θυμίζει "αριστερών τάσεων πρόεδρο φιλεργατικού συλλόγου" μπροστά του) και βέβαια "κολλητός" του Λ.Παπαδήμου με μία στενή φιλία πολλών ετών (στη φωτό της α'σελίδας οι δύο "κολλητοί"). 

".... η μάχη …ανεβλήθη. Μα θα δοθεί. Είναι σίγουρο...."

γράφει ο Θράξ Αναρμόδιος
Πράγματι. Μπορεί να “χάσαμε”. Για τώρα. Μα δεν είναι και σίγουρο το κατά πόσον η άλλη πλευρά “κέρδισε”. Και τι ακριβώς “κέρδισε” από αυτή την ήττα μας, ως λαού. Διότι η νίκη τους φαίνεται Πύρρειος. Τώρα έχουν να διαχειριστούν αυτή την καυτή “νίκη”. Θα μαλλιοτραβηχτούν και λίγο μεταξύ τους βέβαια, μέχρι να μοιράσουν τα οφίτσια και τους θώκους. Προς τέρψιν ημών, του πάντα φιλοθεάμονος κοινού. Θα μαλλιοτραβηχτούν διότι έχουν να μοιράσουν και τα …μελλοντικά κέρδη που προσδοκούν πως θα έχουν από τα οφίτσια και τους θώκους. Νόμιμα και άνομα κέρδη. Πολιτικά και οικονομικά κέρδη. Φανερά και κρυφά κέρδη. Πάντα έχουν κέρδη. Το κέρδος έχει αντικαταστήσει κάθε ηδονή μέσα στην ψυχή τους εξάλλου. Μα είναι τόση η βουλιμία τους, και η αλαζονική σιγουριά τους, που γρήγορα θα δείξουν τις προθέσεις τους: να μας τα πάρουν όλα. Ισως και τις ζωές μας ακόμα. Αν υποθέσουμε οτι έχουμε ζωές τώρα.

Ο Χίτλερ μαθαίνει τον αντίπαλο της Γερμανίας στο Euro 2012 !!!


newsbomb

Το συμφώνησαν: Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ήδη ο επόμενος Πρωθυπουργός !!!

Ετοιμάζουν την λίστα του Σίντλερ, με τους ανεπιθύμητους στην Κυβέρνηση!
Mε το χτεσινό μας πρωτοσέλιδο, η ακτινογραφία των εκλογών που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ουσιαστικά προαναγγέλλαμε με απόλυτη σιγουριά, τον σχηματισμό Κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά! Και όχι μόνο αυτό. Συγκεκριμένα γράφαμε τα εξής το τέλος του άρθρου: «Προσωπική μου άποψη είναι ,ότι η νέα Κυβέρνηση του Σαμαρά, με τον Βενιζέλο στα μετόπισθεν και τον Κουβέλη ως «τσόντα», για αριστερή πιστοποίηση κατ’ ISO του Μνημονίου, θα αποτελέσει την ταφόπλακα τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσο και του Βαγγέλη Βενιζέλου και των κομμάτων τους. Θα είναι βραχύβια, διότι ο Αντώνης Σαμαράς, θα κάνει αμέσως μετά το σχηματισμό της Κυβέρνησης, την πρώτη κολοτούμπα του ως Πρωθυπουργός, και θα ενισχύσει το μνημόνιο με νέους φόρους ενώ το μεγάλο δράμα του θα είναι στα Εθνικά μας θέματα!»
Αν και σήμερα, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές των AegeanTimes, Σαμαράς , Βενιζέλος και Κουβέλης, έχουν συμφωνήσει ήδη στο σχηματισμό Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό των Αντώνη Σαμαρά! Αυτή τη στιγμή, ήδη, δημιουργείται μια λίστα με «ανεπιθύμητα» πρόσωπα από την πλευρά κάθε κόμματος, έτσι ώστε ο καθένας, να δώσει ένα κατάλογο προσώπων που ΔΕΝ επιθυμεί να συμμετέχουν στη νέα Κυβέρνηση!

Φώτης Κουβέλης Όχι σε συνεργασία με ΝΔ ΠΑΣΟΚ !!!

lalipouli

Μερκελιστάν !!!

Αυτό, που ζούμε, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι ένα εφιαλτικό όνειρο, αλλά μια εφιαλτική πραγματικότητα! Που, όσο περισσότερο τη ζούμε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε το δολοφονικό σενάριο, που έχουν σκηνοθετήσει σε βάρος μας. Το άθλιο πηγαινέλα, ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη του δικομματισμού, δυστυχώς, δεν μας τελείωσε. Μεταμορφώθηκε στο απείρως αθλιότερο δολοφονικό τέρας του Μερκελιστάν. Και το τέρας αυτό μας θυμίζει την εποχή της αποστασίας του ’65. Με τους εθελόδουλους αποστάτες. Που προετοίμασαν το έδαφος για τη Χούντα και το διαμελισμό της Κύπρου. Απ’ την οποία πρόσφεραν οι εθνοσωτήρες της εθνικόφρονος δεξιάς τη μισή στους τουρκαλάδες. Όπως οι τωρινοί δοσίλογοι έχουν παραχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία και υποδουλώσει όλους τους Έλληνες στο ιταμό και βάρβαρο καθεστώς των γερμαναράδων. Όσοι, κατά το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, στάθηκαν απέναντι στο απαίσιο αυτό τέρας-όχι πια της μυθολογίας μας, αλλά της πνεούσης τα λοίσθια δύσμοιρης νεοελληνικής ιστορίας μας και πατρίδας μας- αναρωτιούνται: