“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός: “Η Ελλάδα δεν θα έχει Κυβέρνηση”

Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους να εισβάλουν εις την Ελλάδα!   Η Ελλάδα δεν θα έχει Κυβέρνηση !    
Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, προλέγει τα μελλούμενα Με ανατριχιαστική ακρίβεια, αναφέρεται στους Εβραίους που με τη συμπεριφορά τους θα "ερεθίσουν" τους Τούρκους, να επιτεθούν σ'εκείνους και στην Ελλάδα! Η χώρα μας, θα δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! 

Ένα πλοίο “λαδωμένο” φλέγεται Χριστουγεννιάτικα

Συγκλίνουσες μαρτυρίες – πληροφορίες  λένε ότι στα γκαράζ του φλεγόμενου μισό πέλαγα της Αδριατικής  επιβατικού πλοίου Norman Atlantic υπάρχουν βυτιοφόρα με Ελληνικό Ελαιόλαδο πιθανώς φετινής σοδειάς. Πόσο είναι το ελαιόλαδο εύφλεκτο υλικό; Τι αριθμό  βυτιοφόρων με τέτοιου είδους υγρό φορτίο μεταφέρει το συγκεκριμένο πλοίο;

Δημοσιογραφία της κυβερνήσεως (για πέταμα)

Για πρώτη φορά ο συνεντευξιαζόμενος έκλεισε μόνος του τη συνέντευξη! Το κατάφερε ο Αντώνης Σαμαράς και οι δύο... συνάδελφοί του στη ΝΕΡΙΤ. 
Συνολικά είχαμε μισή ώρα συνέντευξη. Σε αυτή έγιναν από τους...δημοσιογράφους εννιά όλες κι όλες ερωτήσεις. Δηλαδή ανά τέσσερα λεπτά από μία. Χωρίς κανένα follow up. Και με ερωτήσεις του τύπου, «πιστεύετε πως η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει τις εκλογές;» ή «εσείς πως θα συνοψίζατε το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης;». Ερωτήσεις για Πούλιτζερ. Οι δύο συνάδελφοι στη ΝΕΡΙΤ ήταν καταπληκτικοί.

Σε άσχημη κατάσταση ο Αντώνης Σαμαράς

Γνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός τον θεωρεί υπηρέτη συμφερόντων και των Γερμανών, της τραπεζοκρατίας και των δομημένων συμφερόντων, των υπερεθνικών ιερατείων και μιας ακροδεξιάς ψευδοελίτ που έχει έδρα τα Βόρεια Προάστια της πρωτεύουσας. Ο ίδιος θα κερδίσει μία θέση στη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα που προκάλεσαν τις μεγαλύτερες καταστροφές στην πατρίδα. Ο ίδιος κερδίζει τον τίτλο του "Εχθρού του Λαού".

σχόλιο Γ.Θ : Αναμφισβήτητα το καλύτερο άρθρο που γράφτηκε ποτέ για τον Samara.
σχόλιο Θ.Π.: Ο Αντώνης αφού ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ότι θα κερδίσει τις Εκλογές, θα ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ πρωτίστως  ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ….

Ο Αντώνης ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ότι θα κερδίσει τις ΕΚΛΟΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)