“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Συγκλονιστική μαρτυρία του Δρ Βαρδάκα Κων/νου, για το γέροντα Παΐσιο

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟ 1995 ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!
Συγκλονιστική μαρτυρία του Δρ Βαρδάκα Κων/νου, Οδοντίατρου από Θεσσαλονίκη, για προαγγελία του Γέροντα Παΐσιου - που του εμφανίστηκε ζωντανά την 1η Ιουνίου 1995, ένα χρόνο μετά την κοίμησή του - σχετικά με επικείμενη ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Έθνους μας, που θα συμβεί ανήμερα της Ανάστασης του Χριστού: "Παΐσιος: Σε λίγο καιρό παιδί μου ολόκληρη η Ελλάδα και η Κύπρος θα Αναστηθεί! Ο λαός θα τιμάει την Ανάσταση του Κυρίου μας! Και την Κυριακή της Αναστάσεως, μετά τη Λειτουργία της Αγάπης, στους δρόμους των πόλεων θα λιτανεύουν την εικόνα του Αναστάντος Κυρίου μας σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το μεγάλο θαύμα που θα γίνει στο Έθνος μας"!!! Και χάθηκε...Η μαρτυρία αυτή κατατέθηκε στην εκπομπή "με την Ελίτα", στο Σίγμα TV Κύπρου, το Φθινόπωρο του 2011 μ.Χ... Η θαυμαστή προαγγελία για Εθνική Ανάσταση Ελλάδος και Κύπρου ανήμερα του Ορθόδοξου Πάσχα, θυμίζει και σχετική προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που είχε πει σε κάποιο τόπο: "Το ποθούμενον θα έρθει όταν θάρθουν δυο πασχαλιές μαζί"¨...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πρόστιμο απο το ΕΣΡ στον Τράγκα για τα “γαλλικά” στην Μέρκελ!

Προκλητική απόπειρα φίμωσης από ένα “όργανο” του οποίου η νομιμότητα ελέγχεται… Δεν το εμποδίζει όμως κανείς να απειλεί και να εκβιάζει την σιωπή των αντιφρονούντων… Έτσι, μετά τον Στέφανο Χίο, νέο χτύπημα στον Γιώργο Τράγκα που δήλωσε: «Έμαθα αργά το βράδυ, ότι το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 25.000 στον REAL FM για σχόλια μου σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές μου. Όπως με ενημέρωσαν πρόκειται για «ανεπίτρεπτους» χαρακτηρισμούς εναντίον της Άνγκελας Μέρκελ και των Γερμανών. Δεν ξέρω αν η στοιχειοθέτηση κατηγοριών και η επιβολή προστίμου έγινε μετά από αίτημα  της ύπατης αρμοστίας , άλλων «αρμοδίων» αρχών ή διαμαρτυρόμενων ακροατών. Οπωσδήποτε ασκείται πίεση τόσο στην ιδιοκτησία του REAL FM όσο και στο EXTRA 3 να σκεφθούν την παραμονή μου και να αποφασίσουν αν πρέπει να με κρατήσουν ή να με απομακρύνουν. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά στα 47 χρόνια της καριέρας μου, ούτε η πρώτη φορά στη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής των τριών τελευταίων ετών. Περιμένω και άλλα. Ενημέρωσα πάντως και τον αγαπημένο μου φίλο και «ανιψιό» Νίκο Χατζηνικολάου και τη διοίκηση του EXTRA 3 ότι η παραίτηση μου είναι στη διάθεση τους αν νιώσουν ότι η πίεση γίνεται ασφυκτικότερη. Δεν φταινε σε τίποτα οι άνθρωποι. Τι να κάνουμε, ζούμε σε ατμόσφαιρα κατοχής και ανάμεσα σε πολλούς κουκουλοφόρους.

Γ.Τράγκας

Ο Στρατηγός Wesley Clark, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τα σχέδια των ΗΠΑ στο ΙΡΑΝ.

Ο Στρατηγός Wesley Clark με 4 άστρα στα γαλόνια του, λέει τις αλήθειες. Φυσικά αυτές οι αλήθειες δεν εμφανίζονται ποτέ στα ΜΜΕ που κατά τα άλλα... «ενημερώνουν».

ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΣ


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Η Ελλάδα του σήμερα... πικρά συναισθήματα για την άθλια μοίρα ενός ιερού τόπου, ντυμένα με την εκφραστική μουσική του Σ.Σπανουδάκη και την ακριβή ερμηνεία του Σ.Καζαντζίδη.


Αποκάλυψη: Στην δικηγορική εταιρεία που διηύθυνε η Κριστιν Λανγκάρντ (ΔΝΤ) ανατίθεται η αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ

Έσκασε η πρώτη βόμβα για το ξεπούλημα των ασημικών του κράτους. Μιλάμε για το φιλέτο του δημοσίου, τα Ελληνικά Πετρέλαια. Όπως αποκαλύψαμε εδώ, η εταιρεία που αναλαμβάνει σύμβουλος αποκρατικοποίησης είναι η BAKER & McKENZIE. Μα η BAKER & McKENZIE είναι η εταιρεία με την οποία σχετίζεται άμεσα το κεφάλι του ΔΝΤ, η κυρία Christine Langarde! Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε. Η όλη μεθόδευση της καταστροφής της Ελλάδας ήταν μία μεθόδευση του ΔΝΤ, στην οποίαν έπαιξαν νευραλγικό ρόλο στελέχη του όπως ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Το καταστροφικό μνημόνιο στην ουσία ωφέλησε το ΔΝΤ ενώ τώρα η καταστροφή λαμβάνει διαστάσεις εθνικής τραγωδίας με την μεθοδευμένη εκποίηση των ασημικών...

"Στήνεται πάρτι με τα κονδύλια του ΕΣΠΑ"

Συνολικά, 223 εκατομμύρια ευρώ κατέσχεσε η Αρχή Καταπολέμησης «μαύρου χρήματος» το 2011 εκ των οποίων τα 73 εκατομμύρια ευρώ έχουν δεσμευτεί λόγω φοροδιαφυγής. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο πρόεδρος της Αρχής Παναγιώτης Νικολούδης στα μέλη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής    «Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί σε αυτό το χρόνο και ενεργώντας μόνο για συμφέροντα αυτής της πολιτείας, κάναμε ότι μπορούσαμε για να βγει μήνυμα ότι κανείς υπεράνω νόμου.

Προς ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, ΕΘΝΟΣ, MEGA, ΑΝΤ1, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, REAL κλπ

Επειδή σας διέφυγε, λόγω πληθώρας ύλης φυσικά, σας θυμίζουμε ότι χθες 20-2-2012, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε;
"Όπως κόβονται οι μισθοί, να κουρέψουν και οι τράπεζες τα χρέη των Ελλήνων".
Είμαστε βέβαιοι ότι τώρα, μετά από αυτή την υπενθύμιση, με την οποία ασφαλώς συμφωνείτε, θα αναφερθείτε στη σχετική είδηση, που ανθρωπίνως, διέφυγε του δημοσιογραφικού σας επιτελείου, που ..ενημερώνει τον ελληνικό λαό.

Τουρκικά το Γαϊδουρονήσι και το Φαρμακονήσι!

Ο βουλευτής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας (ΜΗΡ) Ερκάν Ακτσάι, σε επερώτηση του στην τουρκική βουλή, εγκαλεί την τουρκική κυβέρνηση γιατί αποδέχεται πράξεις κυριαρχίας, όπως τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων Τούρκων επισκεπτών, που γίνονται από την ελληνική διοίκηση σε νησίδες όπως το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι. Ο Τούρκος βουλευτής ισχυρίζεται ότι οι νησίδες αυτές «είναι τουρκικά εδάφη από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή».

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Σε λαϊκή διαδήλωση μετατράπηκε η σημερινή καθιερωμένη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στα Ιωάννινα, για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους. Κατά τις 11:00, οι κτηνοτρόφοι έκλεισαν την κεντρική λεωφόρο Δωδώνης, ενώ όταν προσπάθησαν να μοιράσουν γάλα (!) στους παρευρισκόμενους, εμποδίστηκαν από τα ΜΑΤ, τα οποία έκαναν επίδειξη... μηδενικής ανοχής! Και όλα αυτά ενώ οι κτηνοτρόφοι, αρχικά είχαν πάρει απόφαση να κάνουν παρέλαση με τατρακτέρ τους, απόφαση η οποία άλλαξε αργά το βράδυ της Δευτέρας. Τα στρατιωτικά αγήματα και οι μαθητές, εν τω μεταξύ παρέμεναν πίσω από τα ΜΑΤ... Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις ΔΕΝ παρέστη για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρολος Παπούλιας. Τα συγκεκριμένα γεγονότα ήρθαν λίγες ώρες μετά την απόφαση του Eurogroup, για την επικύρωση της νέας μνημονιακής λεηλασίας της χώρας, αποτελώντας ένα πρώιμο, ίσως, δείγμα των σχετικώνλαϊκών αντιδράσεων. Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ (26 Οκτωβρίου),παρατηρήθηκε μια πρωτοφανής, αυθόρμητη μετατροπή όλων των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίουανά την Ελλάδα, σε λαϊκές διαδηλώσεις.

Και η 25η Μαρτίου δεν είναι καθόλου μακριά...

Ηθικοί αυτουργοί για το θάνατο παιδιών όσοι το υπογράψουν

Ύπουλη γενοκτονία σε βάρος του ελληνικού λαού, των παιδιών μας και των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων προωθούν όσοι υπογράφουν το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία. Τόσο εκείνοι, όσο και οι βουλευτές που θα το υπερψηφίσουν είναι ηθικοί αυτουργοί μιας νέας γενοκτονίας που θα κοστίσει στην Ελλάδα σε έμψυχο δυναμικό, ποιότητα ζωή και θέσεις εργασίας. Ποιους βαρύνει το πολιτικό κόστος αυτή η προδοσία εις βάρος του λαού; Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί τούτης της ατιμίας απέναντι στα παιδιά μας, τους γέροντες και τους ασθενείς; Σημειώστε: ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ.Δημήτρης Ρέππας, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, η υπουργός Παιδείας κ.Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάσος Γιαννίτσης και ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης.

“Θεέ μου πως φτάσαμε ως εδώ, στα σύνορα του εξαποδώ…”