“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Ρ.Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ενώ το 40% των Ελλήνων δεν έχει ούτε να φαει δημοπρατούν αύριο το τζαμί!
Tελικά φαίνεται ότι η χώρα δεν χρειάστηκε καν να πολεμήσει για να ηττηθεί από την Τουρκία. Οι πολιτικές ηγεσίες φρόντισαν να δώσουν "γη και ύδωρ" ξεπουλώντας από λιμάνια στα ακριτικά νησιά (Λέσβος, Μυτιλήνη) μέχρι τα νησιά-σύμβολα (Ύδρα) και τώρα, παρά την σφοδρή αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, κατασκευάζουν και ισλαμικό χώρο λατρείας στην Αθήνα: Αύριο δημοπρατείται η κατασκευή του τεμένους της Αθήνας και ενώ εκκρεμεί η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας πολλών πολιτών που αντιτίθενται στην κατασκευή του.

Αχμέτ Νταβούτογλου: Το πραξικόπημα στην Αίγυπτο είναι παρόμοιο με αυτό της Τουρκίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας δήλωσε ότι το πραξικόπημα στην Αίγυπτο είναι παρόμοιο με τις στρατιωτικές επεμβάσεις που έγιναν κατά το παρελθόν στην Τουρκία, καταλύοντας την πολιτική ζωή της χώρας. Σύμφωνα με την  τουρκική τηλεόραση ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπουλέντ Αρίντς και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων, Φαρούκ Τσελίκ αξιολόγησαν το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αίγυπτο.

Πώς οι ΗΠΑ προωθούν σχέδιο λύσης στο κυπριακό; - Αποκαλυπτικές πληροφορίες

-Δεν διαβλέπουν άμεσα λύση στο Κυπριακό οι ΗΠΑ
-Παρασκηνιακά προωθείται συμφωνία υψηλού επιπέδου
-Στο περίγραμμα θα περιλαμβάνεται και πρόταση για την Αμμόχωστο 
Οι Αμερικανοί προσανατολίζονται να προωθήσουν στο Κυπριακό την ιδέα για συμφωνία επί ενός πλαισίου αρχών, που θα κωδικοποιεί τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές της λύσης. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η ιδέα αυτή στοχεύει πρωτίστως στη δημιουργία συνθηκών για «ομαλή αξιοποίηση του φυσικού αερίου», τοποθετώντας στη μεγάλη εικόνα και την Τουρκία.

Χοσέ Βάργκας: Ο πόλεμος θα εξαπλωθεί πολύ πιο πέρα από τη Μέση Ανατολή

Το σοκαριστικό βίντεο, που δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο, όπου ακραίοι ισλαμιστές της συριακής αντιπολίτευσης με ιδιαίτερη σκληρότητα σκοτώνουν τον καθολικό ιερέα Φρανσουά Μουράντ και άλλους δύο χριστιανούς, συγκλόνισε τη διεθνή κοινότητα. 
Στο βίντεο φαίνεται καθαρά, πώς οι αντάρτες φωνάζοντας «Αλλάχ ακμπάρ!» κόβουν το κεφάλι του άνδρα, ενώ την ίδια ώρα το «κοινό» που έχει συγκεντρωθεί γύρω, μεταξύ αυτών και παιδιά, σχεδόν χαμογελώντας παρακολουθούν τη σκηνή, ενώ ορισμένοι μάλιστα βιντεοσκοπούν την εκτέλεση με κινητά τηλέφωνα. Όπως ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Βατικανού, οι επιτιθέμενοι κατέλαβαν το μοναστήρι, όπου ζούσαν τα θύματά τους.