“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ !

Θαύμα Αγίας Μαρίνας
Πολλές φορές στην ζωή μας, σαν συνειδητοί Χριστιανοί, επικαλούμεθα τον Θεό και τούς Αγίους Του.
Αυτό λοιπόν έκανε και μια οικογένεια από την Κύπρο, γνωστή από τις τηλεοπτικές εκκλήσεις της πριν δύο χρόνια, για την εξεύρεση δότη προκειμένου να βρεθεί μόσχευμα για εγχείρηση στο μικρό παιδί τους, τον Ανδρέα που έπασχε από λευχαιμία.
Μόσχευμα βρέθηκε και οι γονείς ετοιμάσθηκαν για να ταξιδεύσουν στις ΗΠΑ, όπου θα γινόταν η λεπτή χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού.
Όλοι θυμόμαστε τότε την αγωνία της οικογένειας του Βάσου Βασιλείου από τη Λεμεσό και τις καθημερινές εκκλήσεις τους στον Χριστό μας για να σώσει το παιδί τους.

Η ΜΕΡΚΕΛ δε χαρίζεται ούτε σε παιδιά !!!

Η Άνγκελα Μέρκελ έκανε ένα κοριτσάκι να βάλει τα κλάματα
Η Άνγκελα Μέρκελ είναι μια πολιτικός που είχε επικριθεί έντονα όσο καμία άλλη.  Αυτή τη φορά, η Γερμανίδα Καγκελάριος δέχτηκε αρνητική κριτική όχι για το ελληνικό ζήτημα, αλλά γιατί έκανε ένα νεαρό κορίτσι από την Παλαιστίνη να κλάψει, λέγοντάς της ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει την απέλαση της οικογένειάς της.

Ο Τσίπρας αποχώρησε αμέσως μετά την ψηφοφορία προβληματισμένος

Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη ανάγνωση των ονομάτων στην αποψινή ψηφοφορία για την συμφωνία και τα μέτρα, ο Αλέξης Τσίπρας σηκώθηκε αμέσως από την θέση του και αποχώρησε.
Ο Πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας έδειχνε προβληματισμός από τα «όχι» και τα «παρών» βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που μείωσαν την δύναμη στους 110 βουλευτές και της κυβερνητικής συνοχής στους 123.

Μάρκος Βαμβακάρης -“Όσοι γίνουν Πρωθυπουργοί”

Εξαιρετικά αφιερωμένο στον Αλέξη 
από την "Αριστερή Πλατφόρμα"

Κόρη μου ΕΛΛΑΔΑ δεν είδες εφιάλτη... την Προδοσία ξαναείδες

Η στεγνή πραγματικότητα τους δίνει στεγνά στον Λαό που θα περιτριγυρίζει  τις επόμενες  μέρες την Βουλή.
¨Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελλάδας θα αποτύχει, προειδοποιεί το Βusiness Insider, παρακολουθώντας στενά τις ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ζήτημα.
Όπως επισημαίνει, η νέα συμφωνία για την Ελλάδα είναι καταδικασμένη να αποτύχει γιατί το νέο σχεδιαζόμενο πρόγραμμα στήριξης της χώρας δεν διαφέρει πολύ - από πλευράς δομής - από τα δύο προηγούμενα πακέτα διάσωσης που έλαβε η χώρα (το 2010 και το 2012). 

Γέρων Παΐσιος: «...οι Αγιορείτες πάλι αν δεν μιλούν (...) τότε ποιος θα μιλήσει;»

Φωτο Ιερά Σκήτη Αγίου Ανδρέα (Σεράϊ) Καρυές Αγίου Όρους
Είχε έρθει στο Καλύβι ένας άθεος μέχρι το κόκκαλο. Αφού είπε διάφορα, μετά μού λέει: «Εγώ είμαι εικονομάχος». Από εκεί πού δεν πίστευε τίποτε, ύστερα έλεγε ότι είναι εικονομάχος. «Βρε αθεόφοβε, τού λέω, εσύ αφού δεν πιστεύεις σε τίποτε, τι μού λες ότι είσαι εικονομάχος;
Τότε, τον καιρό τής Εικονομαχίας [2], μερικοί Χριστιανοί από υπερβολικό ζήλο έπεσαν σε πλάνη, έφθασαν στην άλλη άκρη, και μετά ή Εκκλησία τοποθέτησε το θέμα· δεν είναι ότι δεν πίστευαν». Υποστήριζε εν τω μεταξύ όλη την σημερινή κατάσταση. Μαλώσαμε εκεί πέρα.