“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! Άμεση παρέμβαση της Ρωσίας στο εσωτερικό της Τουρκίας ενώ οι Κούρδοι ζητούν αυτονομία!!

Θ.Π.: ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΚΑΣΙΔΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο «ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ  ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Οι  συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις των τουρκικών δυνάμεων σε περιοχές που κατοικούνται από Κούρδους, οι νεκροί και οι εκαντοντάδες τραυματίες, οδήγησαν το Κρεμλίνο σε «παρέμβαση» στο εσωτερικό της Τουρκίας για πρώτη φορά.

Πριν την σύγκρουση ΕΦΙΑΛΤΕΣ ηλεκτρικής ενέργειας πάνω από τα Βαλκάνια;

Φώτο από zaman.com.tr
ΕΛΛΗΝΕΣ η Τουρκία μένει από ΦΩΤΑ… Ο ΚΑΙΡΟΣ πλησίασε να πάμε στην Καθ ημάς Ανατολή τα δικά  μας ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΦΩΤΑ.
Το ντόμινο των διακοπών της παροχής της ηλεκτρικής ενέργειας ξεκίνησε τον Νοέμβριο στην Κριμαία με την δολιοφθορά των γραμμών παροχής της από την Ουκρανία αναγκάζοντας εσπευσμένα την Ρωσία να στήσει ηλεκτρική γέφυρα με την χώρα αυτή που δοκιμάζεται από Τατάρους σαμποτέρ που καυχώνται ότι έχουν την στήριξη της Τουρκίας.

«Ωδήν επινίκιον» εις την Πορταϊτισσα

Υμνείν Πορταϊτισσα, απαρχομένω, τα ένδοξα θαύματα της σεπτής Εικόνος σου, χάριν εν λόγω μοι δος, και γνώσεως μαρμαρυγήν Θεοχαρίτωτε.

Μονήν Πορταϊτισσα, την των Ιβήρων, οικείν καθηρέτισας, υπέρ πάσας Δέσποινα, τας εν τω Άθω Μονάς· ω εξαιρέτου, προς αυτήν σου αγαπήσεως.

Νοείν συγκατάβασιν την σην ου σθένει, ο νους ο ανθρώπινος· συ γαρ Κόρη γέγονας, της των Ιβήρων Μονής και θυρωρός και οικουρός· τις ου θαυμάσεται;

Ως μέγιστα πέλουσι Θεογεννήτορ, τεράστια άπαντα, άπερ εξετέλεσας δια Εικόνος της σης, Πορταϊτίσσης της σεπτής, Νύμφη Ανύμφευτε.

http://epanastasilae.blogspot.gr/

Η Παναγία Μας

Ταπείνωση της Παναγίας
Τι ανύψωσε τη Μητέρα του Θεού πάνω από όλα τα δημιουργήματα; Η ταπείνωση.
Ο Θεός «επέβλεψεν επί την ταπείνωσιν της δούλης αυτού» (Λκ. 1, 48), και γι’ αυτή την επιβραβευμένη ταπείνωσή Της την μακαρίζουν όλες οι γενιές.
Καί εσύ περισσότερο από όλα τα άλλα προσπάθησε να αποκτήσεις ταπείνωση. Ο Θεός στους ταπεινούς δίνει τη χάρη, ενώ στους υπερήφανους αντιτάσσεται.