“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Πάρτε μέτρα να μην μπει η ΚΡΗΤΗ σε δύσκολη προσφυγική κρίση

Φώτο από www.fimes.gr
Τώρα που μπαίνει η άνοιξη και φτιάχνει ο καιρός στο Κρητικό Πέλαγος κάποιοι δουλέμποροι από την Βόρειο Αφρική  με το κιάλι μπορεί να βλέπουν Κρήτη και να ζυγίζουν το πορτοφόλι τους.
Πολύ σύντομα με τα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Τουρκία (στρατιωτικές εμπλοκές στην Συρία και το Κουρδικό , πιθανώς και εμπλοκή με τους   Ρώσους στον γεωπολιτικό αυχένα του Καυκάσου)  το προσφυγικό μέτωπο  εισόδου στην χώρα μας μπορεί να μεταφερθεί  νοτιότερα .

ΑΦΟΥ "ΚΑΛΕΣΕ" ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΑΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η Τασία στην πρώτη γραμμή της διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Αυστρίας
Η αντιπρόεδρος της Βουλής διαδήλωσε, μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες, ενάντια στο κλείσιμο των συνόρων που δρομολογούν οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για τους πρόσφυγες
Στην πρώτη γραμμή των διαμαρτυρόμενων έξω από την πρεσβεία της Αυστρίας, βρέθηκε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία έχει εκφράσει κατ' επανάληψη την άποψή της για τα «ανοικτά σύνορα».

«Τρέλες» και από Μουζάλα: Ευκαιρία για προσλήψεις αν κηρυχθεί η χώρα σε έκτακτη ανάγκη!

«Υποβάλαμε στην ΕΕ σχέδιο έκτακτης ανάγκης» - Εκτίμησε ότι τον Μάρτιο θα εγκλωβιστούν έως 70.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα - Θα μπορούσε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η νότια Αττική - Τέσσερα τα κέντρα υποδοχής στη Μακεδονία - Τα υπόλοιπα σε όλη τη χώρα
Στην αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση υπέβαλε σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των προσφυγικό ροών προχώρησε το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Μουζάλας.

Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις για το προσφυγικό - Ανακαλούνται οι άδειες των φαντάρων

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μπροστά στην τεράστια κρίση με το προσφυγικό, καθώς χιλιάδες πρόσφυγες βρίσκονται ήδη στα σύνορα με τα Σκόπια ή σε διάφορα σημεία όλης της χώρας.

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Θ.Π.: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.... ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: «ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ…»!
Δείτε το….βίντεο-ντοκουμέντο για να καταλάβετε πώς και γιατί εισβάλλουν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες. Τους προσκάλεσε και τους προσκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Ελλάδος και να μην υπάρχει -σε λίγα χρόνια- εθνική συνείδηση! 

Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ «φέρνουν» την Συρία μέσα στην ΕΛΛΑΔΑ;

Όσο καθυστερούν να συνέλθουν οι «φωστήρες» της ΕΕ να πάρουν αποφάσεις για το προσφυγικό και σε σχέση με την Ελλάδα, τόσο περισσότεροι συνάνθρωποι μας – πρόσφυγες θα παγιδεύονται  στην  Ελληνική επικράτεια μαζί με την ΟΡΓΗ τους.

«Δηλαδή τρεις λαϊκοί, εκ των οποίων ο ένας αβάπτιστος, αισθάνονται την άρρητη και υπερκόσμια ευωδία κι' εμείς, τάχα μοναχοί και ασκητές, τίποτα»

Βγήκαμε απ' τις κατάψυχες και πυκνοδασωμένες κατηφόρες και χαμηλώνοντας αρκετά «πιάσαμε» να προσπερνούμε της Ευωδιάς τα ξέφωτα, όπου ούτε ίχνος χιονιού υπήρχε κι' όπου αισθητό μας έγινε το άλλο κλίμα με σαφή τα δείγματα της ανοίξεως, λες και βρεθήκαμε απ' την μια στιγμή στην άλλη σε άλλη ήπειρο και γεωλογική ζώνη. Μας άγγιζαν τής σουσούρας τα θυσανωτά χειμιωνανθάκια, μας χαιρετούσαν δειλά απ' τα πλάγια αρκετές τολμηρές ανεμώνες.