“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η Τουρκία ετοιμάζεται για εισβολή μεγάλης κλίμακας στη Συρία

Νοέμβριος 30, 2015.
Η ειδική ανταποκρίτρια της «Κομσολμόσκαγια Πράβντα», Ντάρια Ασλάμοβα (Дарье Асламовой) ανέφερε για τις πληροφορίες της που εκμαίευσε από κυβερνητικές δομές της Τουρκίας.
«Οι Τούρκοι φίλοι μου είναι σιωπηλοί. Προφανώς πιστεύουν ότι θα αποτύχει η επιχείρηση (του Ερντογάν). Σύμφωνα με αυτούς, πριν από ένα μήνα τηλεφώνησα τι μου είπαν, ότι δηλαδή ο Ερντογάν ετοιμάζεται για προκλήσεις, θα καταρριφθούν ρωσικά βομβαρδιστικά στα τουρκοσυριακά σύνορα.

NATO:"Η Τουρκία έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εναέριο χώρο της"! Η Ελλάδα πάλι όχι;

Όλες οι χώρες - μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας υπερασπίζονται το δικαίωμα της Τουρκίας να προστατεύει τον εναέριο χώρο της, τόνισε ο γενικός γραμματέας του NATO Γενς Στόλτεμπεργκ. Επειδή η δήλωση Στόλντεμπεργκ δεν μπορεί να είναι προσωπικής έμπνευσης θα πρέπει να να μας εξηγήσει κάποιος αν και η Ελλάδα προσυπογράφει αυτή τη δήλωση.

ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: “Ο ΘΕΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ”

Σήμανε ο “Τεμαχισμός” της Τουρκίας και οι "ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ" στην Ελλάδα

Φώτο από www.pravdareport.com
Θα το πούμε όσο το δυνατόν πιο απλά, καθότι εισερχόμαστε σε αχαρτογράφητα γεωπολιτικά νερά. Όποιος δεν το κατάλαβε το 2013 είναι σίγουρο ότι θα το κατανοήσει σήμερα το 2015.

21 Δεκεμβρίου 2013
Η Ρωσία παρέχει  «εκτεταμένες εγγυήσεις για την ασφάλεια» του ισραηλινού πυρηνικού οπλοστασίου.

¨Μετά την υποβολή αίτησης προσχώρησης στην τελωνειακή Ευρασιατική Οικονομική Ένωση στην οποία ηγείται η Ρωσία και μετέχουν επίσης το Καζακστάν και η Λευκορωσία, η Ρωσία προχωρά σε νέα εντυπωσιακή γεωπολιτική ενέργεια εγγυώμενη το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ.

ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όπως φαίνεται ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, επιβεβαιώνεται στους ισχυρισμούς του ότι η Τουρκία προχώρησε στην κατάρριψη του ρώσικου αεροσκάφους έχοντας την έγκριση του αμερικανικού Πεντάγωνου, γιατί πολλούς ενόχλησε η ρωσική επέμβαση στην Συρία που ανέτρεψε πολλά σχέδια της Νέας Τάξης για τον ενεργειακό-οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας.