“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Υποχρεωτικά τα Θρησκευτικά με τη βούλα της Δικαιοσύνης

Κρητικοί θεολόγοι, παρά τις απειλές που δέχτηκαν, τελικά δικαιώθηκαν από το Εφετείο των Χανίων!
Μία νέα δικαστική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Χανίων βάζει οριστικά και αμετάκλητα τέλος στην αμφισβήτηση της υποχωρητικότητας της διδασκαλίας των Θρησκευτικών ακόμη και για ορθόδοξους μαθητές. Πιο συγκεκριμένα, με την απόφαση 1 του 2015 κλείνει η πολυετής συζήτηση για το ποιοι μαθητές έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν απαλλαγή, αφού σύμφωνα με αυτή οι ορθόδοξοι μαθητές υποχρεούνται να το παρακολουθούν.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι συγκέντρωσαν 3.000 ανθρώπους με το ζόρι!

Σχόλιο Θ.Π.: Ε καλά τώρα, και στην κατοχή υπήρχαν οι δωσίλογοι και οι μαυραγορίτες. Μέχρι που έφυγαν οι Γερμανοί… τότε εξαφανίστηκαν κι αυτοί.
Και μια μικρή λεπτομέρεια παρατηρητικότητας !!! Η "φροϋλάιν" της Φώτο, φοράει στο χέρι της το δαχτυλίδι με το σταυρό της Μάλτας του Αδόλφου !!!  Ίσως και να μην το γνωρίζει, άλλα τίποτα δεν είναι τυχαίο…. "Sieg Heil" λοιπόν !!!
Βεβήλωσαν το Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη με τις σημαίες της τρόικα!
Περίπου 3.000 άτομα συγκέντρωσε το κάλεσμα των μνημονιακών κομμάτων, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ με το περίεργο αίτημα "να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ" λες και έχει θέσει κανείς θέμα να βγει η Ελλάδα από το ευρώ.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον ΧΡΙΣΤΟ και όχι με τους τοκογλύφους …κατάλαβες ΕΛΛΑΔΑ;

Στο τέλος αυτοί που θέλουν να μας ξεφτιλίσουν οι ίδιοι θα ντροπιαστούν από τις  πανούργες πράξεις τους.
Και να σκεφτείτε  είμαστε ακόμα στην αρχή των δεινών αποκαλύψεων. Τι άλλο μπορούν να σημαίνουν τα παρακάτω δημοσιεύματα;