“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Από το πρωί σε επιφυλακή όλη η αεράμυνα !!!

Ξαφνικός συναγερμός της Ελληνικής Αεράμυνας από το πρωί ενώ... Στα όρια τους είναι οι Πιλότοι μας !
Σύσκεψη  στο ΓΕΕΘΑ και ξαφνικός συναγερμός με τα όπλα των Α/Α να μπαίνουν σε κατάσταση (safe arm-Arm )έχουμε απο το πρωί της 10:00 της σήμερον ! Η κατάσταση ειναι γενική ενώ σε επιφυλακή μπήκαν οι Μονάδες άμεσης αντίδρασης  “ΧΩΚ-Patriot”  Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που  επικρατεί μεγάλη Στρατιωτική κινητικότητα !
Στην Κρήτη δόθηκαν εντολές για "blaze skies" σε όλα τα Α/Α και των S-300 !

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ !!!

Toυρκικό πολεμικό πλοίο εξαπέλυσε τορπίλη εναντίον ιταλικού στην Κύπρο
Τορπίλη επιφανείας εξαπέλυσε τουρκικό πολεμικό πλοίο εναντίον του ιταλικού πλοίου Odin Finder, που εργάζεται για λογαριασμό του οργανισμού τηλεπικοινωνιών της Κύπρου και βυθίζει καλώδια επικοινωνιών, γράφουν τα ιταλικά site.

ΗΠΑ - Ελλάδα - Τουρκία : τι έχει αλλάξει στο "τρίγωνο" και τι δεν πρέπει να μας παρασύρει

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Η υπέρπτηση των τουρκικών μαχητικών σε νησιά του Αιγαίου, λίγες ώρες μετά από την συνάντηση Αβραμόπουλου - Χέϊγκελ στο Πεντάγωνο, μπορεί να ήταν συμπτωματική. Μπορεί να ήταν κι ένα σημάδι εκνευρισμού της Τουρκίας . Εκνευρισμός που δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελλάδα αλλά και με τις ΗΠΑ.

«Σφαλιάρα» στον Ερντογάν από 46 Βουλευτές των ΗΠΑ

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά 46 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι, εξέφρασαν εγγράφως τη διαμαρτυρία τους για τη συμπεριφορά του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα όχι με επιστολή που απευθύνεται προς τον ίδιο, αλλά προς τον πρόεδρο της χώρα και εσωκομματικό αντίπαλο του Ερντογάν, τον Αμπντουλάχ Γκιουλ.