“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

“ΠΑΝΙΚΟΣ” ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη έκταση με εμφανείς ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει στον τουρκικό τύπο η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Άμυνας, κ Καμένου στην Μόσχα και το περιεχόμενο των συζητήσεων που αναμένεται να έχει με τους Ρώσους ιθύνοντες των οπλικών συστημάτων.

Όταν ο Πατριάρχης Πασών των Ρωσιών Κύριλλος ευλόγησε τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (βίντεο)

Σε μια συνάντηση που ξεπέρασε σε διάρκεια τη μία ώρα και το περιεχόμενό της είχε βαθιά πολιτική σημασία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε στην έδρα του Πατριαρχείου στη Μόσχα τον Πατριάρχη Πασών των Ρωσιών Κύριλλο και τα όσα διημείφθησαν ξεπερνούν κατά πολύ τις συνήθεις τυπικές ολιγόλεπτες συναντήσεις Ελλήνων αξιωματούχων με το Ρώσο Πατριάρχη.

Πολιτικές αναταράξεις στην Τουρκία από την κατάρρευση της οικονομίας - Οι κίνδυνοι θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο

Ο... ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΥΜΝΟΣ
Η έπαρση και η αλαζονεία του Ρ.Τ. Ερντογάν οδηγούν την Τουρκία σε οικονομική καταστροφή προκαλώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στην Ελλάδα, καθ’ ότι εν’ όψει των εκλογών του Ιουνίου η Άγκυρα μπορεί να «πειραματισθεί» στο Αιγαίο και να επιχειρήσει κλιμάκωση της έντασης που ήδη διατηρεί σε υψηλά επίπεδα κυρίως μέσα από την ποιοτική αναβάθμισή της (εμπλοκές, υπερπτήσεις κ.α.).

Βρε κάτι ανθρωπάκια που διαφεντεύουν την τύχη των λαών της Ευρώπης και όχι μόνο....

Αυτός που βλέπετε, είναι ο "ισχυρός" άνδρας της Ευρωζώνης, ο διοικητής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι την ώρα που αντικρίζει σε απόσταση αναπνοής μία 20χρονη διαδηλώτρια, που διαμαρτυρόταν για την "δικτατορία" που έχει επιβάλλει η ΕΚΤ στους λαούς της Ευρώπης. Βλέπετε κάποιον "Ισχυρό";;