“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Δια Χριστόν κλέφτης!

Στην Πνευματική ζωή, είναι ανάποδα τα πράγματα. Άμα κρατάς εσύ το άσχημο, τότε νοιώθεις όμορφα. Άμα το δίνεις στον άλλον, τότε νοιώθεις άσχημα. Όταν δέχεσαι την αδικία και δικαιολογείς τον πλησίον σου, δέχεσαι τον πολυαδικημένο Χριστό, στην καρδιά σου. Τότε ο Χριστός μένει με το ενοικιοστάσιο [1], μέσα σου και σε γεμίζει με ειρήνη και αγαλλίαση. Για δοκιμάστε, βρε παιδιά, να ζήσετε αυτήν την χαρά! Να μάθετε να χαίρεσθε με αυτήν την πνευματική χαρά, όχι με την κοσμική. Πάσχα θα έχετε τότε κάθε μέρα.

Απίστευτη δήλωση Φίλη: Αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων, αλλά δεν πρόκειται για γενοκτονία

Θ.Π.: κι εσύ Έλληνα ψάχνεις να βρεις τον «εχθρό» σου απέναντι… Εδώ είναι ο «εχθρός» σου ΝΆΤΟΣ, μπροστά σου. Κι εσύ συνεχίζεις να τον ψηφίζεις…
Είναι άλλο πράγμα με την επιστημονική έννοια του όρου η «γενοκτονία», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, εμμένοντας στην άποψη που είχε διατυπώσει και παλαιότερα
Δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ποντίων ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, καθώς κατά την άποψή του δεν πληρούνται τα «επιστημονικά κριτήρια» για έναν τέτοιο χαρακτηρισμό. Ο κύριος Φίλης, που είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα και όχι ιστορικός, υποστήριξε πως «πριν από χρόνια ως δημοσιογράφος, έκανα τη δήλωση, συμμεριζόμενος απόψεις πολλών ιστορικών και πολλών διεθνολόγων». 

Οι Ρώσοι φοβίζουν τους δουλεμπόρους των Εθνών

Αν γνωρίζαμε την ώθηση που δέχθηκε η τουρκική οικονομία από τους τζίρους των δουλεμπόρων του Αιγαίου τους τελευταίους μήνες τότε θα κατανοούσαμε γιατί ξαναβγήκε άνετα στις εκλογές  ο Ερντογάν ο επονομαζόμενος και Σουλτάνος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ… ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πολύ γρήγορα άρχισαν να πέφτουν οι «μάσκες» για τον εκλογικό θρίαμβο του Ερντογάν και ποιοι τον υποστήριξαν στο να καταγάγει αυτή την μεγάλη νίκη.
Σύμφωνα με αποκλειστικά δημοσιεύματα του αντιπολιτευόμενου τουρκικού τύπου, η γνωστή οργάνωση των Τζιχαντιστών, İslam Ordusu, δηλαδή «Ισλαμικός Στρατός», που πολεμά στην Συρία, έσπευσε αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τουρκικών εκλογών που έφερναν το κόμμα του Ερντογάν θριαμβευτή, να του στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα. Προφανώς εξέφρασαν έτσι τα αισθήματα ευγνωμοσύνης τους για την αμέριστη στήριξη που έχουν εδώ και χρόνια από τον Τούρκο πρόεδρο.

Η «μυστική δύναμη» του Ρώσου Προέδρου στην Συρία «παίρνει τα κεφάλια» των Τζιχαντιστών

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα breitbart.com και σχετικό αμερικανικό άρθρο, στην Συρία έχει μετακινηθεί εδώ και καποιο διάστημα  η περιβόητη δύναμη  «ZASLON». Αποστολή της  η εξολόθρευση όλων των πολέμαρχων και οπλαρχηγών του ISIS, και όχι μόνο……! Τα αποτελέσματα τα είδαμε άλλωστε  πριν από μερικές ημέρες.