“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ὑπογραφές τῶν Ἁγιορειτῶν Πατέρων διά τήν διακοπήν τοῦ μνημοσύνου τοῦ ὀνόματος τοῦ πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου

Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει. 11.1.2017
Μνήμη Ὁσίου Θεοδοσίου
τοῦ Κοινοβιάρχου.

Ὑπογραφὲς τῶν Ἁγιορειτῶν Πατέρων διὰ τὴν διακοπὴν τοῦ μνημοσύνου τοῦ ὀνόματος τοῦ πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου.
Ἀπεστείλαμεν πρὸς τὴν Ἱεράν Κοινότητα καὶ τοὺς Ἁγίους Καθηγουμένους τῶν Ἱερῶν Μονῶν τοῦ Ἁγίου Ὄρους τὸ ἡμέτερον κείμενον ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ. (8 Νοεμβρίου 2016).

Ξύνεται ο αλβανικός αετός γιατί βλέπει την ώρα του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ.

Φώτο από http://www.iefimerida.gr
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει το ψηφιακό μελάνι της 17 Ιανουαρίου 2017 , όταν αρθρογραφούσαμε…
«ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ στις ώρες μας ένας άξονας γεγονότων και εξελίξεων από το ΚΟΣΟΒΟ-μέχρι την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ευχόμαστε και όχι μέσα στην Ελλάδα. Τελικά αυτό το Τραίνο από το Βελιγράδι για τη Μιτροβίτσα κουβαλούσε «Πνευματικά Εκρηκτικά» με τους Αλβανούς να καταγγέλλουν προβοκάτσια και να αναπτύσσουν στην περιοχή ειδικές δυνάμεις για να μην επιτρέψουν την είσοδό του στο Κοσσυφοπέδιο.

''ΟΧΙ'' στις αμβλώσεις από τον Πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ!

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης
Σύμφωνα με την Εκκλησία η άμβλωση αποτελεί καταστρατήγηση του ανθρώπινου προσώπου και της αρχής του σεβασμού στη ζωή, ενώ η χριστιανική ηθική δεν δικαιολογεί τον τερματισμό της κύησης, καθώς μ΄ αυτό τον τρόπο παραβιάζεται η βασική χριστιανική αρχή της ανιδιοτελούς αγάπης.

Καλαβρύτων Αμβρόσιος : Η Ελλάδα μας , η χριστιανική χάνεται! Η άλωσις επιτυγχάνεται χωρίς πολεμικές συγκρούσεις!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, ΧΑΝΕΤΑΙ!
Η ΑΛΩΣΙΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ!
___________Κάποτε ο Τοργκούτ  Οζάλ, πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Τουρκίας, είπε τα εξής πολύ βαρυσήμαντα λόγια: «Εμείς θα κατακτήσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων»!  
___________Τα  προφητικά αυτά λόγια βρήκαν επαλήθευση και εφαρμογή πολύ ενωρίτερα από όσο φανταζόμασταν!  Η Ευρώπη έχει ήδη κατακτηθεί! Στη Ρουμανία για πρώτη φορά εξελέγη τις τελευταίες αυτές ημέρες Πρόεδρος της Χώρας μία γυναίκα, που ασπάζεται τον Μωαμεθανισμό. Είναι Μουσουλμάνα!