“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Μια ακόμη περίπτωση «εγκεφαλικά νεκρής» που ξύπνησε (μαρτυρία ιατρού)

Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά...
Παρέμβαση (προσωπική εμπειρία) του κ. Δημητρίου Ταντήλα, καθηγητή της Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στην εκδήλωση* για την Ενημέρωση για τις Μεταμοσχεύσεις.
Πριν από δεκαπενταετία, εφημερεύων επιμελητής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, είχαμε μια κοπέλα 19 χρονών, μετά από ατύχημα και ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Την κρατήσαμε ένα μήνα, σαράντα μέρες στον αναπνευστήρα και μετά, λοιπόν, κινητοποιήθηκε η ομάδα των μεταμοσχεύσεων για να πάρουν τα όργανα.

Η Τουρκία έστειλε «μήνυμα» στη Ρωσία (!!!!!)

Eρντογάν προς Πούτιν: " Σταμάτα να στηρίζεις τον Άσαντ"
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος δεν πήρε αυτά που περίμενε από τις ΗΠΑ για την ανατροπή του Άσαντ τώρα ζητά την παρέμβαση της Μόσχας καθώς διαπιστώνει πως η Ρωσία είναι ο λόγος που και ο Ομπάμα δεν δέχεται στρατιωτική επέμβαση για την ανατροπή του καθεστώτος στη Συρία. Ο τούρκος πρωθυπουργός σε συνέδριο που συμμετείχε στην Ουάσιγκτον έστειλε μήνυμα στον Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος είχε δηλώσει πως « δεν πρέπει να ρωτάτε σε μένα για τον Άσαντ δεν είμαι ο δικηγόρος του».

Γενοκτονία Ποντίων - Επιμνημόσυνη δέηση

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παντάνασσα), για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. 

Η Παναγία η Γοργοϋπήκοος από το Δοχειάρι στη Θήβα

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αρχ. Γρηγόριος δώρισε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θηβών πιστό αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Θεοτόκου της Γοργοϋπηκόου.
Η Ι.Εικόνα θα αφιχθεί στον Ι. Ναό την Κυριακή 19 Μαΐου 2013.

Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Ημέρα εθνικής μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων
Ημέρα εθνικής μνήμης η σημερινή για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, καθώς σαν σήμερα πριν από 97 χρόνια ο Τουρκικός εθνικισμός, με αρχηγό τους τον εκσυγχρονιστή Κεμάλ Αττατούρκ, κατάφερε να κάνει μέσα σε περίπου πέντε χρόνια ότι δεν κατάφερε να κάνει ο σουλτάνος σε 5 αιώνες και να διώξει δια της βίας τους Έλληνες και Αρμένιους της περιοχής.  

Ὁ Κυπριανός Χριστοδουλίδης για τον «εγκεφαλικό θάνατο» και την δωρεά οργάνων

«…Είναι εξωφρενικό να λες ότι διαγιγνώσκεις τον «εγκεφαλικό θάνατο».  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΓΙΓΝΩΣΚΕΤΑΙ …..»

Η «Πάριζα ΝΙΚΑΣ σε φέτες» χλιμιντρίζει!!

Ο ΕΦΕΤ έδωσε εντολή για την άμεση απόσυρση του προϊόντος
DNA αλόγου ανιχνεύθηκε για μια ακόμη φορά από τον ΕΦΕΤ, έπειτα από τακτικό έλεγχο, σε πάριζα με την εμπορική ονομασία «Πάριζα ΝΙΚΑΣ σε φέτες». 
Το δείγμα είχε ανάλωση έως τις  17.6.2013.  Στο προϊόν, το οποίο παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ,  ανιχνεύτηκε DNA αλόγου (εκτιμώμενο ποσοστό DNA αλόγου στο σύνολο του DNA <1>0.1%).  

«Ετσι εξαγοράζει τη σιωπή η Μέρκελ»!

Βόμβες από «Der Spiegel»
«Κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών της παραμονής της στην καγκελαρία η Ανγκελα Μέρκελ έχει καθησυχάσει με επιδεξιότητα τους Γερμανούς και τους έχει κάνει να στραφούν από την πολιτική αντιπαράθεση στην προσωπική τους άνεση… Στερώντας τη γερμανική δημοκρατία από τον δυναμισμό της, η μαμά Μέρκελ την οδήγησε σε μαρασμό. Πρόκειται για μια παραλυτική συναίνεση».