“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Όταν οι Έλληνες τραγουδούσαμε ποίηση. Πώς καταντήσαμε έτσι αδέλφια;

Κράτησα τη ζωή μου
ταξιδεύοντας ανάμεσα σε κίτρινα δέντρα,
κάτω απ' το πλάγιασμα της βροχής,
σε σιωπηλές πλαγιές φορτωμένες
με τα φύλλα της οξιάς καμιά φωτιά
στην κορυφή τους βραδιάζει.
Κράτησα τη ζωή μου...
Στίχοι: Γιώργος Σεφέρης
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Πρώτη εκτέλεση: Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Βάζει μπουρλότο στην επίσκεψη Μέρκελ ο Σόιμπλε: "Η Ελλάδα φταιει για όσα περνάει"

Μπουρλότο στην επίσκεψη Μέρκελ βάζει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανκ Σόιμπλε, κατηγορώντας τους Έλληνες ως αποκλειστικά υπεύθυνους για όσα περνάνε! Διαβάστε στο planet-greece τις εμπρηστικές δηλώσεις....στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF. Στην ερώτηση από δημοσιογράφο για το αν η καγκελάριος της Γερμανίας μεταφέρει «μήνυμα χρηματοδότησης» στην Ελλάδα, απάντησε: «Όχι. Η καγκελάριος θα μιλήσει με γνώμονα την έκθεση της τρόικας και η Ελλάδα θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Ντροπή! Ανοιχτή επιστολή της Ελληνικής Κοινότητας Σβέτζινγκεν Γερμανίας

Παρακολουθούμε καθημερινά τα γεγονότα στην Ελλάδα, από τα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης και παρ όλο που βρισκόμαστε μακριά από τον χώρο αυτόν που ζουν οι συμπατριώτες μας, αισθανόμαστε το ίδιο δέος, την ίδια απορία και αβεβαιότητα για την πορεία της πατρίδας μας. Είμαστε Έλληνες μετανάστες της Γερμανίας, πολλοί από μας από το 1961. Φύγαμε από την Ελλάδα λόγω των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων και ήρθαμε σε έναν άγνωστο για μας τόπο. Το μέλλον μας αβέβαιο, και μια κοινωνία πολύ πιο διαφορετική από την δική μας. Βρεθήκαμε σε μια χώρα την οποία πριν λίγα χρόνια πολεμούσαμε, με ανθρώπους τους οποίους θεωρούσαμε χρόνια εχθρούς μας και με άλλους που γνωρίσαμε μόνο μέσα από τα βιβλια. Άλλες εθνικότητες, άλλος πολιτισμός, άλλη γλώσσα, άλλες θρησκείες, με λίγα λόγια μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Όλοι μας και ο καθένας με τον τρόπο του, ακολουθούσαμε το ίδιο ονειρο. Μια καλύτερη ζωη.

Η σύζυγος πολιτικού με καταθέσεις 300 χιλ. ευρώ και η υπάλληλος ναυτιλιακής με μισό δισ. ευρώ

Από το «κόσκινο» του ΣΔΟΕ -και μάλιστα σε βάθος δεκαετίας- θα περάσουν τα 1.991 ονόματα που αναφέρονται στη «λίστα Λαγκάρντ», μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε. Ανοίγουν 5.000 τραπεζικοί λογαριασμοί. Σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, από την περασμένη Πέμπτη το ΣΔΟΕ Αττικής συνέστησε ειδική ομάδα που θα δημιουργήσει το οικονομικό προφίλ όλων όσοι αναφέρονται στη λίστα, ώστε να ελεγχθούν σε βάθος δεκαετίας και κατόπιν να ενεργοποιήσει τις διατάξεις του νόμου για άνοιγμα λογαριασμών. Ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος, το ΣΔΟΕ έχει υποβάλει αίτημα να ανοίξουν 5.000 λογαριασμοί φυσικών και νομικών προσώπων για τις άλλες τρεις λίστες που διαχειρίζεται το υπουργείο Οικονομικών.

«Η Μέρκελ πάει στο στόμα του λύκου» γράφουν οι γερμανικές εφημερίδες για την επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα

Με καχυποψία αντιμετωπίζει ο γερμανικός τύπος την αιφνιδιαστική απόφαση της Γερμανίδας καγκελαρίου να επισκεφθεί την Αθήνα. Μπορεί το Βερολίνο να υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη επίσκεψη, «ωστόσο τίποτα δεν είναι φυσιολογικό όταν η Μέρκελ επισκέπτεται τη δεδομένη χρονική στιγμή την Αθήνα», σημειώνει το Spiegel. Σύμφωνα μάλιστα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων η Μέρκελ αποφάσισε να επισκεφθεί την Τρίτη το «επίκεντρο της ευρωκρίσης» όπως χαρακτηρίζει την Αθήνα τονίζοντας πως η καγκελάριος θα βρεθεί «στο στόμα του λύκου» λόγω της εικόνας που έχει στην ελληνική κοινή γνώμη.

Η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ: Οι «καιροί» των εθνών τελειώνουν!

Η Ιερουσαλήμ θα παραμείνει καταπατημένη από τα διάφορα έθνη, μέχρι που θα τελειώσουν οι «καιροί_των_εθνών» και θα ολοκληρωθεί η περίοδος καταπάτησής της (Λουκ. ΚΑ΄24).  Η πατρίδα τους βρέθηκε διαδοχικά κατακτημένη από τους Ρωμαίους, τους Πέρσες, τους Βυζαντινούς, τους Σαρακηνούς, τους Σταυροφόρους, τους Αιγυπτίους, τους Τούρκους, τους Βρετανούς και τους Ιορδανούς. Κι όμως στον 20ό αιώνα ξαφνικά οι «καιροί_των_εθνών» φθάνουν στο τέλος τους. Πράγματι, με σχέδιο του ΟΗΕ για Διανομή της Παλαιστίνης, ιδρύεται το 1948 το κράτος του Ισραήλ, ένα νέο κράτος, ανύπαρκτο ως τότε στους χάρτες, προκειμένου ν’ αποκτήσουν οι Εβραίοι της Διασποράς μια εθνική εστία. Ξαφνικά ο εβραϊκός λαός επιστρέφει στη Γη της Επαγγελίας εκπληρώνοντας τις προφητείες της Αγίας Γραφής! 

Γέροντα Θεόκλητε θὰ πάρουμε τὴν Κωνστ/πολη;

Κάποια μέρα, μὲ τὴν ἄδεια τοῦ Διοικητοῦ μου, τοῦ κ. Ἰωάννου Παραστατίδη πῆγα στὴν Ἱερὰ Μονὴ Διονυσίου, ὅπου μεταξὺ τῶν ἄλλων εἶδα τὸν μακαριστὸ πατέρα ΘεόκλητοὉ πατὴρ Θεόκλητος κατὰ κόσμο Θεόδωρος ἦτο Ναυπάκτιος.  Γεννήθηκε τὸ 1915. Εἰς ἡλικία 25 ἐτῶν ἐγκατέλειψε τὸν κόσμο καὶ ἦλθε στὸ Ἅγιον Ὅρος, ὅπου ἀναζητοῦσε Μοναστήρι νὰ τὸν ἀναπαύη. Πῆγε καὶ στὴν Ἱερὰ Μονὴ Διονυσίου, ὅπου ἐκεῖ ἔγινε τὸ θαῦμα. Βρέθηκε κάποια στιγμὴ στὸ παρεκκλήσι ποῦ βρίσκεται ἡ εἰκόνα της  Παναγίας τοῦ Ἀκάθιστου καὶ εἶδε μία γυναίκα μοναχὴ καὶ ἐμπρός του 4-5 φέρετρα μὲ ἀνθρώπους, οἱ ὁποῖοι ἀνάσαιναν  λίγο. Τότε ἡ  μοναχή, δηλαδὴ ἡ Παναγία τοῦ εἶπε:
-"Ἐδῶ νὰ καθίσεις γιὰ νὰ νεκρωθεῖς, ὅπως αὐτοὶ ἐδῶ οἱ ἄνθρωποι!".
Καὶ ἀφοῦ μου διηγήθηκε τὰ περὶ τῆς κουρᾶς του, τοῦ εἶπα:
-Γέροντα, θὰ πάρουμε τὴν Πόλι;
-Παιδί μου! 'Ἂν ἕνας Ἄγγελος, μᾶς πάρει ἐμᾶς τοὺς δύο, αὐτὴ τὴν στιγμὴ καὶ μᾶς περιφέρει πάνω ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα, θὰ δοῦμε ὅτι ὅλα τὰ σπίτια ἔχουν κεραῖες τηλεοράσεως. Ἄρα πῶς νὰ δώσει ἐμᾶς, ὁ Θεός, τὴν  Πόλι;

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους! Πολιτισμός δεν υπάρχει χωρίς Θυσία, Τιμή, Αφοσίωση σε Υψηλά Ιδανικά, υπέρβαση του ‘ζωώδους’ ατομικού συμφέροντος προς όφελος της Κοινωνίας. Τα Εθνη που έχτισαν πραγματικά Πολιτισμό είναι πολύ λίγα, με προεξέχον σε αυτά το Ελληνικό. Διότι εξύψωσε τον Ανθρωπο με την Φιλοσοφία, την Τέχνη και την Επιστήμη. Για αυτό άλλωστε και τα περί ‘πολύ-πολιτισμού’ είναι αστείες μπούρδες! Άραγε ποια πολιτική θεωρία μπορεί να συνταυτισθεί με την εξυπηρέτηση του Πολιτισμού;

Αποκαλύπτει η "Ροδιακή": Ροδίτης πουλάει το νεφρό του για να ξεχρεώσει

Ανατριχίλα αλλά και βαθύ προβληματισμό στην τοπική μας κοινωνία της Ρόδου και όχι μόνο, αναμένεται να προκαλέσει η περίπτωση που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ροδιακή» αναφορικά με 50χρονο. ο  οποίος εκμυστηρεύτηκε σε φίλο του την πρόθεσή του να προχωρήσει άμεσα σε πώληση του ενός νεφρού του, προκειμένου να ξεχρεώσει μέρος των δανείων που έχει στην τράπεζα και να σώσει το σπίτι του!  Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η μοναδική, αφού πληροφορίες, αναφέρουν ότι και άλλοι πολλοί, έχουν αναζητήσει αντίστοιχη διαδικασία πώλησης ζωτικού τους οργάνου, προκειμένου να ξεχρεώσουν! 

Νέο «χαράτσι» στα ενοίκια !!!

Φοροεπιδρομή και εις βάρος των μικροϊδιοκτητών ακινήτων σχεδιάζουν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και η Τρόικα, προωθώντας ρύθμιση που προβλέπει την αυτοτελή φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια με συντελεστή 20%.  Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» η ρύθμιση αυτή σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι με εισοδήματα που προέρχονται αποκλειστικά από ακίνητα θα χάσουν το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ και τα πρόσθετα αφορολόγητα όρια για τα προστατευόμενα τέκνα!
Θύματα μιας τέτοιας εξέλιξης θα είναι όσοι φορολογούμενοι αποκτούν εισοδήματα από 1.000 έως 35.000 ευρώ το χρόνο προερχόμενα από εκμισθώσεις ακινήτων, δηλαδή περίπου 1.000.000 μικροϊδιοκτήτες. Τη ρύθμιση αυτή είχε εισηγηθεί στο υπουργείο Οικονομικών το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με σχετικές εκθέσεις που είχαν υποβάλει τα τεχνικά κλιμάκια του διεθνούς οργανισμού τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του 2011.

Τον φυλάνε 100 για να μας «τρέχει» !!!

Ειδοποιεί με sms από το κινητό τηλέφωνό του την προσωπική του ασφάλεια όταν αισθανθεί άβολα από κάποιο αδιάκριτο βλέμμα. Κατεβαίνει σχεδόν πάντα αργοπορημένος στο πρωινό γεύμα, τα δίνει όλα στο γυμναστήριο «καταπίνοντας» άπειρα χιλιόμετρα στον ηλεκτρονικό διάδρομο και δείχνει να έχει εμμονή με την καθαριότητα… Είναι με διαφορά ο πιο μισητός αυτή τη στιγμή άνθρωπος στην Ελλάδα και… δεν είναι Ελληνας. Ο κ. Πολ Τόμσεν, ο απεσταλμένος του ΔΝΤ, ο οποίος με τον αδιάλλακτο χαρακτήρα του έχει μετατραπεί σε εφιάλτη των Ελλήνων υπουργών και όλης της τρικομματικής κυβέρνησης, όταν βρίσκεται στη χώρα μας ζει και εργάζεται στο ξενοδοχείο «Χίλτον». Οταν δεν «βασανίζει» τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, δεν αμφισβητεί μέτρα και δεν απαιτεί νέες περικοπές, περνάει την ώρα του ταμπουρωμένος μέσα στο ξενοδοχείο, αφού δεν τολμάει φυσικά να ξεμυτίσει, όπως έκανε παλιά, και να κυκλοφορήσει στην Αθήνα. 

Θὰ πάτε τὴν Μέρκελ στὰ Καλάβρυτα καὶ στὸ Δίστομο μήπως καὶ θυμηθεῖ τὶς γερμανικὲς ἀποζημιώσεις ποῦ μᾶς ὀφείλει;;;

Και νεκρούς ανασταίνει ο Άκης! Είχε λογαριασμούς στην Ελβετία στο όνομα μακαρίτη!

Το όνομα ενός ... νεκρού είχε χρησιμοποιήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην προσπάθεια του να καταστήσει τους λογαριασμούς του στην Ελβετία «άφαντους». Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, η off shore εταιρεία του κ. Τσοχατζόπουλου Blue Bell, η οποία ήταν από τις βασικές εταιρείας διακίνησης του μαύρου χρήματος όρισε το 2009 εκπρόσωπο της τον Σαράντη Μητατσέλη, ο οποίος όμως είχε αφήσει το μάταιο τούτο κόσμο από το 2002! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μετά θάνατον πρόσληψη του Μητατσέλη είχε γίνει όπως αναφέρεται σε σχετικά δικαστικά έγγραφα προκειμένου να μην ικανοποιηθούν συνδρομές δικαστικές προς την Ελβετία της Ελληνικής Βουλής και της Εισαγγελίας από τις 15 Δεκεμβρίου του 2004 και τις 20 Μαρτίου του 2006.

Θέλει Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια ο Καμμένος λόγω Μέρκελ !!!

«Η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ θα πρέπει να συνοδευτεί πρώτα από όλα από την ελληνική σημαία που πρέπει να έχουμε όλοι στα μπαλκόνια μας, για να της δηλώσουμε ότι η Ελλάδα είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος και δεν διαπραγματεύεται την εθνική της κυριαρχία, δεν υπόκειται σε εντολές τραπεζιτών» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «θα την περιμένουμε στις 6 η ώρα το απόγευμα μπροστά από την γερμανική πρεσβεία για να της στείλουμε ένα σύνθημα: ότι πρώτα θα φέρει τις λίστες Χριστοφοράκου, πρώτα θα αποκαλύψει εκείνους που πλήρωναν τους εξωνημένους πολιτικούς, πρώτα θα πληρώσει το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις και εν συνεχεία ισότιμα μπορούμε να διαπραγματευτούμε.»

Γενικός ξεσηκωμός για Μέρκελ !!!

Περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί (από ΕΚΑΜίτες και ΜΑΤ μέχρι ελεύθεροι σκοπευτές), τριακόσιοι λιμενικοί (ανάμεσά τους δεκάδες «βατράχια»), ταχύπλοα όλων των κατηγοριών, ένα ελικόπτερο, τρία ασθενοφόρα και πολλή ταλαιπωρία για χιλιάδες Αθηναίους και τουρίστες περιλαμβάνουν τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την ολιγόωρη επίσκεψη της κυρίας Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.  Η Αστυνομία επιθυμεί η επιχείρηση «Ανγκελα» να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, χωρίς να ανοίξει μύτη και φυσικά χωρίς το παραμικρό απρόοπτο. Αλλωστε, μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι η Γερμανίδα καγκελάριος θα έρθει στην Αθήνα, ξεκίνησαν μαραθώνιες συσκέψεις προκειμένου να εκπονηθεί από το μηδέν το σχέδιο ασφαλείας. Το επιχειρησιακό σχέδιο φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό και ελάχιστοι ανώτατοι αστυνομικοί γνωρίζουν λεπτομέρειες. 

"Τουρκική" υφαλοκρηπίδα σε Ρόδο-Κρήτη-Καστελόριζο, "βλέπει" η Αγκυρα σε έγγραφό της στον ΟΗΕ

Λίγα 24ωρα πριν ο Αχμέτ Νταβούτογλου έρθει στην Ελλάδα, αποκαλύπτεται ότι η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στο Αιγαίο και ειδικότερα στο θέμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Θέμα που έχει άμεση σχέση με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που πιθανότατα υπάρχουν στην περιοχή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής η Τουρκία κατέθεσε στον ΟΗΕ στις 5 Σεπτεμβρίου έγγραφο ,μέσω του μόνιμου αντιπροσώπου της με το οποίο απαντά σε κυπριακή διαμαρτυρία για τις έρευνες της κρατικής εταιρείας ΤΡΑΟ σε τμήματα της κυπριακής υφαλοκρηπίδας. 

5η Οκτωβρίου 1582: Η ημέρα που «δεν υπήρξε» ποτέ!

Η 4η Οκτωβρίου 1582 ήταν η τελευταία ημέρα του Ιουλιανού Ημερολογίου. Η αμέσως επόμενη ημέρα και 1η του Γρηγοριανού Ημερολογίου ήταν η 15η Οκτωβρίου. Οι ημέρες από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 14 Οκτωβρίου «δεν υπήρξαν ποτέ», καθώς απαλείφτηκαν, προκειμένου οι ημερομηνίες να εναρμονιστούν με το νέο Γρηγοριανό Ημερολόγιο. Με το Ιουλιανό Ημερολόγιο, η εαρινή ισημερία μετατοπιζόταν κατά μία μέρα κάθε 128 χρόνια εξαιτίας ενός σφάλματος 11 λεπτών και 14 δευτερολέπτων που εμφάνιζε το χρόνο. Ο κίνδυνο να εορτάζονται τα Χριστούγεννα φθινόπωρο και το Πάσχα χειμώνα, οδήγησε τον Πάπα Γρηγόριο τον 13ος σε νέα μεταρρύθμιση του συστήματος.

Σαμαράς: “Ελάτε επειγόντως στην Ελλάδα, με ρίχνουν” !!!

Μια δραματική έκκληση του Έλληνα πρωθυπουργού την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθούσε από τους δέκτες της τους απλήρωτους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά να μπουκάρουν στο υπουργείο που σφύριζαν οι μίζες, φέρνει την Γερμανίδα Καγκελάριο στην Αθήνα. Η φωνή του Έλληνα πρωθυπουργού ήταν σχεδόν τρεμάμενη στο τηλέφωνο καθώς παρακαλούσε την ομόλογό του να επισκεφθεί τη χώρα μας.
-Ελάτε, γιατί θα με ρίξουν…

Ας την υποδεχτούμε λοιπόν όλοι μαζί τραγουδώντας …. τη “Lili Marleen”! Έτσι όπως της αξίζει…. !!!


Χρύσανθος: ὁ Ἱεράρχης πού ἀρνήθηκε νὰ ὑποδεχθεῖ τοὺς Γερμανοὺς τὸ 1941! Ἐμεῖς θὰ ὑποδεχτοῦμε τὴν Τρίτη τὴν Μέρκελ;

Μὴν ἀπατάσθε. Καὶ τώρα ὑπὸ Γερμανικὴ-Εὐρωπαϊκὴ κατοχὴ βρισκόμαστε. Τότε ὅμως ὑπῆρχαν ἄξιοι πολιτικοὶ καὶ ἐκκλησιαστικοὶ ἡγέτες ποὺ μποροῦσαν νὰ ὀρθώσουν τὸ ἀνάστημά τους. Σήμερα;;;
Ὁ Χρύσανθος ἦταν ἄνθρωπος καὶ ἱεράρχης ἀλύγιστος. Δὲν ἤξερε τί θὰ πεῖ ἐλαστικότης χαρακτῆρος, τί θὰ πεῖ ἀνάγκη ἠθικῆς προσαρμογῆς πρὸς τὶς περιστάσεις, τῆς ὁποίας ἐλατήριο θὰ ἦταν τὸ ἀτομικὸ συμφέρον.  Εὐλόγησε τὰ ὄπλα  στὸ  ΟΧΙ τοῦ 1940, στάθηκε  δίπλα στοὺς τραυματίες τοῦ πολέμου καὶ δὲν δέχθηκε συμβιβασμὸ μὲ τὴν κατάσταση ποὺ εἶχε δημιουργηθεῖ μὲ τὸ στρατὸ κατοχῆς… Στὶς 27-4-1941, οἱ Γερμανοὶ μπῆκαν στὴν Ἀθήνα. Ὁ Ἕλλην φρούραρχος Καβράκος, του ζητοῦσε  νὰ πᾶνε μαζὶ νὰ τοὺς ὑποδεχτοῦν στοὺς Ἀμπελοκήπους καὶ νὰ τοὺς παραδώσουν  τὴν πόλη. Ἀρνήθηκε κατηγορηματικὰ λέγοντας! «Ἒργον τοῦ Ἀρχιεπισκόπου εἶναι νὰ ἐλευθερώνη καὶ  ὄχι νὰ ὑποδουλώνη». Δύο μέρες μετά, ὁ ἐπίτροπος τοῦ ναοῦ τῆς Μεταμορφώσεως  Πλάκας Πλάτων Χατζημιχάλης, τοῦ ἀναγγέλλει τὸν σχηματισμὸ τῆς κυβερνήσεως  Τσολάκογλου τῆς ὁποίας ἦταν μέλος, καὶ ζητεῖ ἀπὸ τὸν Χρύσανθο νὰ....τοὺς ὁρκίσει!! 

Οι Γερμανοί ξανάρχονται …!!!

Σειρήνες πολέμου θα ακουστούν την Τρίτη με την άφιξη της Μέρκελ
Τυχαίο δε νομίζω! Την Τρίτη που στην χώρα μας καταφθάνει η καγκελάριος της Γερμανίας, θα ηχήσουν οι σειρήνες του πολέμου. Όπως φαίνεται και από το επίσημο έγγραφο της Υπηρεσία πολιτικής προστασίας, στις 11 το πρωί της Τρίτης, θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλη την Επικράτεια. Οι Γερμανοί ξανάρχονται….Και μπορεί ο Πρωθυπουργός να τόνισε στο μήνυμα του ότι θα υποδεχτούμε την κα Μέρκελ, όπως αρμόζει σε έναν αρχηγό κράτους μιας μεγάλης δύναμης, φίλιας προ της Ελλάδα, τα συνδικάτα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης- Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή κυρίως, ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Γερμανίδα Καγκελάριο ….όπως αρμόζει.