“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Υποδοχή θαυματουργής εικόνας Παναγίας Γοργοϋπηκόου στο Σοχό Θεσσαλονίκης

Του Ηλία Προύφα
Με επίσημη μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η υποδοχή της Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας Γοργοϋπηκόου από την Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους στο Σοχό Θεσσαλονίκης.

ΕΚΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σίγουρα το δις εξαμαρτείν είναι μεγάλο λάθος αλλά το να πέφτεις για έκτη φορά στην ίδια παγίδα με αποτέλεσμα να έχεις πολλά θύματα, είναι και αυτό μια ένδειξη των «ικανοτήτων» του τουρκικού στρατού που προβάλλεται σαν ο… φόβος και ο τρόμος στην ευρύτερη περιοχή μας!

"Μη φιλική ενέργεια προς τη Ρωσία η απαγόρευση χρήσης του FIR Αθηνών"

Σε διπλωματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των πτήσεων ρωσικών μεταγωγικών αεροσκαφών προς τη Συρία, μέσω του FIR Αθηνών. Πηγές του ΥΠΕΞ και του ΥΠΕΘΑ επιβεβαιώνουν τις αμερικανικές αντιδράσεις οι οποίες εκδηλώθηκαν με αίτημα απαγόρευσης των πτήσεων. Αλλά υπάρχουν και αντιδράσεις από τη Ρωσία.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ

Από την Ρωσία με αγάπη: Η 810η Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας μαζί με Spetsnaz σπεύδει στη Συρία

του Βασίλη Καπούλα
Τεράστια είναι η κινητοποίηση των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων καθώς μετά την αποστολή του "υποβρυχίου της Αποκάλυψης" στην Συρία, η Ρωσία στέλνει ένα ακόμη αποβατικό το "Saratov" κατάφορτο με στρατιωτικό εξοπλισμό και την 810η ταξιαρχία πεζοναυτών  του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας μαζί μεSpetsnaz ενώ οι Αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών αναφέρουν ότι μετακινούνται σε πρώτη φάση 3.000 Ρώσοι στρατιώτες!

Αυτοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια γνώριζαν για την βόμβα της λαθρο-εισβολής στo ΑΙΓΑΙΟ;

“Απορήσας εκ πάντων οδυνηρώς κράζω σοι, πρόφθασον καμοί Ταξιάρχα, τω εκζητούντι νύν, την σήν αντίληψιν και την ταχείαν σου σκέπην, ως πολλοίς προέφθασας και πάλαι έσωσας

Το να μην είμαστε ρατσιστές και να μην ταυτιζόμαστε με ακραίες απάνθρωπες συμπεριφορές δεν μας στερεί το δικαίωμα να είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι που νοιάζονται για την προκοπή αυτού του τόπου. Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν σοκαριστεί με αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην Πατρίδα μας.