“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ

Θέλουν την υποδούλωση της χώρας – BBC: «Χτίστε τζαμί»!
Στην υπηρεσία του "ευρωισλαμισμού" και της υποταγής της χώρας στις επιταγές του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης το BBC αφού εξάντλησε τα αρνητικά του και προσβλητικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης άρχισε τώρα να ασχολείται με αυστηρά εσωτερικά θέματα όπως η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.

Τώρα τα θέλει "όλα στο φως" ο Γ. Παπανδρέου

Με μια λιτή δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. 
Με μία άκρως λακωνική δήλωση ο Γιώργος Παπανδρέου σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την εμπλοκή ενός από τους πιο στενούς του συνεργάτες επι πρωθυπουργίας του. Η απάντηση που δόθηκε απο το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, σε απάντηση σχετικών ερωτήσεων δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στην υπόθεση ήταν "όλα στο φως. Πλήρης διερεύνηση. Αυτή ήταν και είναι η πάγια θέση του Γιώργου Παπανδρέου". 

Πέσαν τα μάνταλα βαριά … !!!

Ξυπνώ και βλέπω σίδερα στη γη στερεωμένα ….. !!!

Κατέθεσε 1 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας με μία επιστολή κόλαφο !

Ωραίος!!!! Κάτοικος του νομού Αχαΐας κατέθεσε 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας του 2013! Όπως πολύ σωστά περιγράφει στο επισυναπτόμενο κείμενο, το τέλος δεν είναι ανταποδοτικό με αποτέλεσμα τα χρήματα να μην πηγαίνουν εκεί που πρέπει! Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του ...

Έκκληση για αίμα !!!

Ένα κορίτσι 13 χρονών από την Πρέβεζα , χρειάζεται επειγόντως αίμα για να κάνει Πλασμαφαίρεση. Το κορίτσι νοσηλεύεται στο... Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα και γίνεται έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Αίμα μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε τμήμα αιμοδοσίας. Τα Νοσοκομεία είναι ενήμερα και όποιος μπορεί και θέλει να δώσει αίμα το μόνο που έχει να κάνει είναι να αναφέρει το περιστατικό. Όσοι θέλουν μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες και με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας στο τηλ. 6943645421 http://ksipnistere.blogspot.gr

«Διαλυόμεθα! Ξυπνήστε!» - Δραματική προειδοποίηση Ελλήνων στρατιωτικών στη πολιτική ηγεσία

Οι στρατιωτικοί ανησυχούν και όχι μόνο “για τους μισθούς τους” όπως με κακεντρέχεια σπεύδουν κάποιοι να τους “λασπώσουν”. Και είναι συνήθως αυτοί στους οποίους οι στρατιωτικοί κρούουν των κώδωνα του κινδύνου. Η εορταστική περίοδος κάθε άλλο παρά βοήθησε στην “εκτόνωση” της έντασης που έχουν προκαλέσει τα σκληρά μέτρα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αντιθέτως ένα κύμα οργής που ξεχειλίζει μέσα από γραπτά -άρθρα κα επιστολές- δείχνει να “φουσκώνει” μέρα με την μέρα. Ξεκίνησαν οι απόστρατοι, ακολουθούν οι εν ενεργεία που μέσω ΣΥΣΜΕΔ στέλνουν μια επιστολή που “καίει”. Και θίγει πολύ σοβαρά θέματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις:

Θρασύτατες δικαιολογίες από τον Παπακωνσταντίνου για την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ!

Με θράσος χιλίων καρδιναλίων, ο πρώην Τσάρος της οικονομίας, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, που σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει σχετικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, απάντησε σήμερα λέγοντας ότι "δε θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα" αυτής της υπόθεσης, ενώ παράλληλα ζήτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και όσων προέκυψαν από τη σύγκριση της παλιάς λίστας με τη νέα. Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: «Τις τελευταίες ώρες γίνεται μια άθλια διαδικασία διαρροών και περιγραφών ονομάτων γύρω από τη "λίστα Λαγκάρντ", σύμφωνα με την οποία "φωτογραφίζονται" άτομα του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος και γίνονται εικασίες περί "αλλοίωσης".

Τὸ «φιλανθρωπικὸ» ἔπος τοῦ Καμίνη. Οἱ προσφορὲς κατέληξαν σὲ κάδους ἀπορριμάτων!

Βίντεο γιὰ τὸ ποῦ πᾶνε τὰ ροῦχα γιὰ τοὺς ἀπόρους ποὺ ἐκθέτει τὸν Δῆμο Ἀθηναίων παρὰ τὶς χλιαρὲς διαψεύσεις περὶ τοῦ ἀντιθέτου. Ὁ Δῆμος Ἀθηναίων ἀπάντησε (μετὰ ἀπὸ 15 ὧρες) γιὰ τὸ δημοσίευμα τῆς ἐφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (δεῖτε ἐδῶ) πὼς τὸ δημοσίευμα εἶναι «ἀνάξιο σχολιασμοῦ», προσπαθώντας ἐμμέσως πλὴν σαφῶς νὰ ἀμφισβητήσουν τὴν φωτογραφία ποὺ δημοσίευσε ἡ ἐφημερίδα. 

Άδειασε το ποτήρι να κεράσει ο Θεός

Ήθελα μέρες να σου γράψω, φίλε και φίλη, αλλά νέες καταστάσεις που προέκυψαν στην ζωή μου, δεν μου αφήνουν τα περιθώρια που είχα παλαιότερα να σκέφτομαι και κυρίως να γράφω. Θα μου πεις αυτό ίσως είναι ευλογία. Δηλαδή ένας νους που δεν σκέφτεται. Ναι θα ήταν ευλογία εάν ο νους αυτός ήταν άδειος ή ακόμη και περά από άδειος, κενός ή ουτε κενός, ώστε να γεμίσει με την παρουσία του Θεού και του μυστηρίου της Χάριτος Του. 

Τάπα ολκής στον Κικίλια για την ανακήρυξη της ΑΟΖ !!!

exomatiakaivlepo.blogspot.com

Συγγενείς του Παπακωνσταντίνου τα νέα πρόσωπα στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ!

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη «Λίστα Λαγκάρντ», καθώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετίζεται με τα πρόσωπα που είχαν αφαιρεθεί από την αρχική λίστα και εμφανίζονται στην αυθεντική που έστειλαν οι γαλλικές αρχές, ενώ σχετίζονται και με τραπεζικό λογαριασμό με 1,2 εκατ. δολάρια! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι στενός συγγενής με δύο από τα τέσσερα πρόσωπα που αφαιρέθηκαν από τη λίστα. Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τις εξαδέλφες του Μαρίνα και Ελένη, κόρες του παλιού υπουργού Εξωτερικών των κυβερνήσεων Μητσοτάκη, Μιχάλη Παπακωνσταντίνου.

ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΟΤΟ

Σε Λήμνο και Αστυπάλαια ο ρωσικός Στόλος - Αναβλήθηκε η άσκηση - Έρχονται 11 πλοία ακόμα
Από τον βορρά μέχρι το νότο έχουν αναπτυχθεί στο Αιγαίο ρωσικά πολεμικά, αλλά όλα είναι του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας: Στο βόρειο Αιγαίο βρίσκεται στο αγκυροβόλιο νοτιοανατολικά της Λήμνου το αποβατικό Nikolaï Filtchenkov (Νο 152) με 300 πεζοναύτες και 30 ΤΟΜΠ, ΤΟΜΑ, ενώ στο νότο στο ρωσικό αγκυροβόλιο βόρεια της Αστυπάλαιας βρίσκονται το καταδρομικό Mοskva, το αντιτορπιλικό Smetliviy και τον τάνκερ Ivan Bubnov.