“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

“ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΛΕΥΚΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΑΦΝΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ”

Γενική άποψη της Κωνσταντινούπολης. Τοιχογραφία του 1750, από τον
"καλό οντά" του αρχοντικού Ναντζή στην Καστοριά.
Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ
Όταν οι τούρκοι άρχισαν να παραβιάζουν τον ελληνικό θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου Πελάγους, με το σεισμογράφο «ΧΩΡΑ» εγώ οργίστηκα και παίρνω το Μέγα Ευχολόγιο της Εκκλησίας μας να κάνω παράκληση στο σπίτι μου να επέμβει ο Θεός και να τους τιμωρήσει για τις παραβάσεις. Άρχισα να ψάλω την παράκληση. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα χέρια των σιωνιστών ο φυσικός πλούτος της Ελλάδας!

Η υποδούλωση της Ελλάδας αποτελεί διακαή πόθο των Σιωνιστών. Μεταχειρίζονται δόλιους τρόπους για να την επιτύχουν, αφενός γιατί θεωρούν πως αν πέσει ένα από τα τελευταία προπύργια της Ορθοδοξίας, θα ανοίξει πολύ πιο εύκολα ο δρόμος για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης, αφετέρου γιατί τους βολεύει να την μετατρέψουν σε στρατηγική εφεδρεία του διαρκούς πολέμου που έχουν κηρύξει.

30 εκατ. βαρέλια τα αποθέματα πετρελαίου στον Πρίνο

Περισσότερα από 30 εκατ. βαρέλια είναι τα απολήψιμα αποθέματα πετρελαίου στον κόλπο της Καβάλας, σύμφωνα με έκθεση ανεξάρτητου συμβούλου που ανακοίνωσε σήμερα η Energean Oil & Gas η οποία εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα της περιοχής.
Συγκεκριμένα, τα απολήψιμα αποθέματα εκτιμώνται σε 11,9 εκατ. βαρέλια για το κοίτασμα του Πρίνου, 3,4 εκατ. για το κοίτασμα του Βόρειου Πρίνου και 15 εκατ. για το κοίτασμα «Έψιλον» ενώ είναι συνολικά αυξημένα κατά 3 εκατ. βαρέλια σε σχέση με το 2013 οπότε εκτιμώνταν σε 27 εκατ. βαρέλια.

Όσιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης: “Να μη με ξαναπάρεις στο τηλέφωνο, διότι έχω αποθάνει!”

Ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος εδώ στην Αθήνα, πνευματικό τέκνο του Γέροντος Πορφύριου, που για χρόνια, όποιο πρόβλημα κι αν είχε, πήγαινε στον Γέροντα ή του τηλεφωνούσε για να τον συμβουλευτεί, τις ημέρες που εκοιμήθη ο Γέρων Πορφύριος, έλειπε στο εξωτερικό κι έτσι δεν πληροφορήθηκε την κοίμησή του (1991).

Παρέμβαση Καμίνη-Μπουτάρη για τη δημιουργία αποτεφρωτηρίων νεκρών

Σχόλιο Θ.Π.: Αυτό θα πει ΑΜΕΣΟ "ΡΟΥΣΦΕΤΙ"…. Έπιασε τόπο η ψήφος σου ΕΛΛΗΝΑ!!! Ξέρεις τι σημαίνει ΕΣΥ να τους βγάζεις κι αυτοί για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους ΝΑ ΣΕ ΚΑΙΝΕ;;;
Σε κοινή παρέμβαση με στόχο να ενταχθεί στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τον πολεοδομικό σχεδιασμό η τροπολογία για τη χωροθέτηση αποτεφρωτηρίων νεκρών προχώρησαν την Τετάρτη οι δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Μπουτάρης.

50%-50% το αέριο ζητούν οι Τούρκοι

Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, www.philenews.com
Ισο μερίδιο στο φυσικό αέριο που θα ανακαλυφθεί διεκδικεί ο κατοχικός ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος παραπέμπει σε δυο προτάσεις του ( με το ίδιο περίπου περιεχόμενο), που είχε υποβάλει παλαιότερα- επί προεδρίας Χριστόφια- και αφορούν την ένταξη του θέματος των υδρογονανθράκων στο δικοινοτικό διάλογο, με τη δημιουργία τεχνικής επιτροπής.