“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η Ελλάδα θα “δανείζεται” από τις αγορές ή από τον πόλεμο;

Φώτο από http://tass.ru/en
Στις 20 Ιανουαρίου  η Ρωσία αποφάσισε να  υπογράψει  συμφωνία με το  Ιράν για στρατιωτική συνεργασία
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού κάλεσε τον Ιρανό ομόλογό του Hossein Dehgan  στην Μόσχα σε συνδιάσκεψη  σχετικά με  με την διεθνή ασφάλεια, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί  τον Απρίλιο. http://tass.ru/en

"Δουλεμένη" πολύ πριν τις εκλογές η "ελληνική στροφή" προς Ρωσία -Ερωτήσεις Τσίπρα σε απόστρατους

Η τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τσίπρα και η πρόσκληση να επισκεφθεί την Μόσχα ο Έλληνας πρωθυπουργός την “σημαδιακή” 9η Μαίου -επέτειος της νίκης κατά του ναζισμού- δεν προέκυψε καθόλου ξαφνικά. Αφορμή για την αναθέρμανση των “παγωμένων” επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά ελληνορωσικών σχέσεων ήταν η στάση που κράτησε η Αθήνα, μόλις εξελέγη η κυβέρνηση Τσίπρα σχετικά με τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Μόσχας. 

Η Άνγκελα Μέρκελ στα νιάτα της παρέα με Νεοναζί (φωτογραφίες)

Η Άνγκελα Μέρκελ συναναστρεφόταν με Γερμανούς ναζί; 
Αυτό ισχυρίζονται οι ANONUMOUS, οι οποίοι ανάρτησαν στη σελίδα τους στο Facebook φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ με σκίνχεντ. Δείτε τις φωτογραφίες που οπωσδήποτε ζητούν απαντήσεις:

"Βόμβα" Ολάντ: Υπάρχει λύση και λέγεται... πόλεμος!

Άκαρπη αποδείχτηκε η συνάντηση του Προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ, της Καγκελαρίου Γερμανίας Άνγκελ Μέρκελ και του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
"Σκέπτομαι πως είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες (...). Αν δεν καταφέρουμε να βρούμε μία βιώσιμη συμφωνία ειρήνης, γνωρίζουμε ακριβώς το σενάριο: έχει όνομα, λέγεται πόλεμος", δήλωσε ο Ολάντ, επιστρέφοντας στη Γαλλία έπειτα από συνομιλίες στη Μόσχα που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.

Ο Άδωνις είναι με την Ελλάδα ή με τους δανειστές; (ΦΩΤΟ)

Φωτο www.efsyn.gr
Εξοργιστική στάση από τον βουλευτή της ΝΔ
Θλιβερά πράγματα βλέπουν τα μάτια μας τις τελευταίες ημέρες. Μία από τις πιο εξοργιστικές συμπεριφορές και για το κοινό της κεντροδεξιάς, είναι αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη, που λειτουργεί κανονικά σαν γραφείο τύπου των δανειστών.