“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πέταξε 75.000 ευρώ για ένα κακόγουστο βίντεο, την ώρα που Έλληνες σε απόγνωση αυτοκτονούν!

Το βίντεο που εξαφάνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη !!!
Ένα κακόγουστο σποτ του ΕΟΤ με τίτλο Greece welcomes you που κόστισε 75.000 ευρώ εξαφανίστηκε άρον άρον από το You Tube. Πατήστε  εδώ για να δείτε το video.
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι σε αυτό το βίντεο με σκηνές από το Λονδίνο και μουσική από ελληνικά τραγούδια σε διασκευή εμφανίζεται και η ίδια η υπουργός Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη να βιντεοσκοπεί με το κινητό της την απαράδεκτη διαφήμιση! Βέβαια, μπορεί η υπουργός να έδωσε εντολή να κατέβει το βίντεο, αλλά χάρη στο Daily Motion μπορούμε να το…. απολαύσουμε ξανά. Το σκάνδαλο με το βίντεο είχε αποκαλύψει στο διαδίκτυο το parapolitiki.com . Πηγή 

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Τα Εισόδια της Θεοτόκου (ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ)

Η ιερή ακολουθία της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου και η σχετική εικόνα υπηρετούν ένα βαθύτερο σκοπό: χειραγωγούν τον πιστό στο μυστήριο της σάρκωσης του Υιού και Λόγου του Θεού. Η είσοδος της Θεοτόκου στο ναό είναι το προοίμιο της εύνοιας του Θεού στους ανθρώπους, η προκήρυξη της σωτηρίας των ανθρώπων, η αναγγελία του Χριστού και η πραγματοποίηση του σχεδίου της θείας, οικονομίας. Αυτά διακηρύσσει το απολυτίκιο της εορτής. «Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις. Εν Ναω του Θεού τρανώς η Παρθένος δείκνυται και τον Χριστόν τοις πάσι προκαταγγέλλεται. Αυτή και ημείς μεγαλοφώνως βοήσωμεν Χαίρε της οικονομίας του Κτιστού η εκπλήρωσις.»

«Αν πέσει η Ελλάδα, θα παρασύρει και την Γερμανία»!!

Τάδε έφη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πριν το σημερινό Eurogroup. Αυτήν βέβαια την δήλωση, δεν θα την δείτε να προβάλλεται από κανένα φερέφωνο των διεθνών τοκογλύφων στην πραγματική της διάσταση και σημασία. Για μια ακόμη φορά, τα γνωστά ξένα κέντρα σε συνεργασία με τα εγχώρια πολιτικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, δουλεύουν αγαστά σε άλλη μια επιχείρηση σωτηρίας της Ελλάδος. Τέτοια αγωνία την έχουν. Για τους Έλληνες βέβαια, αναφορά καμία. Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις (Psychological Operations – Psy/Ops) μέσω των ΜΜΕ, ραδιοφώνων, δελτίων ειδήσεων και εφημερίδων που λαμβάνουν επί καθημερινής βάσης ακριβείς οδηγίες (ραπόρτο) για το τι πρέπει να γράψουν και τι πρέπει να πουν, καθώς και των καλά μελετημένων/ στοχευμένων πολιτικών δηλώσεων, καλά κρατούν.

Τα δάκρυα του Νταβούτογλου για τα θύματα στη Γάζα

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου όταν κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομείο στην Γάζα είδε τα θύματα του σφοδρών συγκρούσεων με το Ισραήλ και συναντήθηκε με τους συγγενείς τους. Ο Νταβούτογλου έκλαψε αγκαλιά με ένα πατέρα ο οποίος έχασε τον γιο του κατά τη διάρκεια μιας νέας ισραηλινής επιδρομής και οι συγκλονιστικές φωτογραφίες έκαναν μέσα σε λίγη ώρα τον γύρο του κόσμου. Η επίσκεψη του Νταβούτογλου πραγματοποιείται στο πλαίσιο της «πρωτοβουλίας για τη Γάζα των υπουργών του Αραβικού Συνδέσμου». 

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή τροφίμων σε 835.000 απόρους

Ξεκίνησε σήμερα από τον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής η διανομή των τροφίμων του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο Υπουργός, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμο Παπαγιάννη, παρέδωσαν συσκευασίες τροφίμων (μακαρόνια και γραβιέρα), τα οποία χρησιμεύουν για τη σίτιση 200 και πλέον ατόμων που εξυπηρετούνται από το συσσίτιο της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονα. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η διανομή και των υπόλοιπων τροφίμων (ρύζι, φέτα, ελαιόλαδο). Ο κ. Τσαυτάρης και ο Πρωτοσύγκελλος πατήρ Μάξιμος επισκέφθηκαν τους χώρους του συσσιτίου κι ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους, όλοι εθελοντές, για τον αριθμό των ανθρώπων που καθημερινά επισκέπτονται το συσσίτιο της εκκλησίας, οι οποίοι όπως τονίστηκε έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία δύο χρόνια.

“Αν δεν ξυπνήσει η Ελλάδα, θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα αναζητούμε να τοποθετήσουμε πρόξενο στην Αλεξανδρούπολη” !!!

Του Σάββα Καλεντερίδη  Σε μία πάρα πολύ εύγλωττη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Σάββας Καλεντερίδης "ανάβει φωτιές" σε όσους εμπλέκονται στα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Θράκη. Τεράστιες οι ευθύνες των υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη δράση παρακρατικών και παραστρατιωτικων ομάδων που δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή. Και δεν έχει υπάρξει ούτε μία παραίτηση υπευθύνων... ενώ οι γκρίζοι λύκοι έχουν εξαπλώσει ισχυρό παρακρατικό δίκτυο στην περιοχή... Τι κάνει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην Θράκη; 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επίδομα... καφέδων σε στελέχη της ΕΡΤ !!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παρόν, το εν λόγω επίδομα, ύψους 300 ευρώ, φέρεται να καταβάλλεται με τη δικαιολογία ότι έχουν πολλούς προσκεκλημένους στα γραφεία τους και πρέπει να κερνάνε καφέδες...Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν; Πηγή
logioshermes.blogspot.com

Ρουκέτα του ΣΔΟΕ στη Βουλή

Το ΣΔΟΕ με έγγραφο που έστειλε στη Βουλή αναζητεί τους λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία 8 πολιτικών και των συγγενών τους. Με επείγουσες διαδικασίες η διεύθυνση ειδικών υποθέσεων του ΣΔΟΕ βάζει στο στόχαστρο τους Γιάννη Ανθόπουλο (ΠΑΣΟΚ), Γιώργο Βουλγαράκη(ΝΔ), Νικήτα Κακλαμάνη(ΝΔ), Τάσο Μαντέλη (ΠΑΣΟΚ), Γιάννο Παπαντωνίου (ΠΑΣΟΚ), Φεβρωνία Πατριανάκου (ΝΔ), Αρη Σπηλιωτόπουλο (ΝΔ) και Απόστολο Φωτιάδη (ΠΑΣΟΚ).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Την ημέρα που "πτωχεύαμε" δόθηκαν επιχορηγήσεις σε συνδικαλιστικούς φορείς!

Την ημέρα που η χώρα "πτώχευε" όπως μας είπε ο κος Στουρνάρας, την ίδια μέρα έδινε μέσω του ΟΑΕΔ, επιχορηγήσεις σε συνδικαλιστικούς φορείς του ποσού των 1.321.064,73 ευρώ. Τελικά πόσο ακριβά θα τον πληρώνουμε αυτόν συνδικαλισμό στην πτωχευμένη κατά τ' άλλα Ελλάδα;

Τι άλλο θα δούμε; πρόσληψη σε δήμο μέσω Μ.Κ.Ο....

5 μόρια για πρόσληψη στο δημόσιο  δίνει βεβαίωση συμμετοχής ως εθελοντής, από εθελοντικές ομάδες ή ενώσεις και έως 20 μόρια δίνει προφορική συνέντευξη από τον διενεργών τις προσλήψεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για πρόσληψη σε δήμο μέσω Μ.Κ.Ο. Πρόκειται για το  Δήμο Νέας Σμύρνης για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη δημιουργία Κοινωνικού Φαρμακείου και Δομών Παροχής Συσσιτίων όπως ανακοίνωσε σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ξένιος Ζεύς» την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ανέργων δημοτών, με 24μηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για την υλοποίηση της Πράξης «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ».