“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Οι Αμερικάνοι βιάζονται σε 100 μέρες να κουρέψουν το χρέος μας και τον σουλτάνο;

Θ.Π.: ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙ ΕΚΑΤΟ ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ… ΑΜΗΝ!!
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Έλα κόσμε να πάρεις… το παζάρι ξεκίνησε και βγαίνουν τα άπλυτα στην φόρα. ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Μας αγάπησαν γιατί τους πρόδωσε ο Ερντογάν;

Αναπαύεσαι στον Άγιον Όρος ως άνθρωπος, γιατί σώζεται ο άνθρωπος

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ
του Αρχιμ. Βασίλειου Γοντικάκη,
Προηγούμενου της Ιεράς Μονής Ιβήρων
Ένας αγιορείτης έγραφε: «Eίναι σκάνδαλο αυτό που έγινε και μου δόθηκε το προζύμι της Βασιλείας, ο πολύτιμος μαργαρίτης, το δυναμικό μυστικό της ζωής. Μού δόθηκε το λίγο με τον πολύ δυναμισμό. Μού δόθηκε το ελάχιστο, που είναι μέγιστο. Μού δόθηκε αυτό που δεν το αξίζω. Τώρα δεν μένει τίποτε άλλο, παρά να ευχαριστώ σ᾿ όλη μου τη ζωή.

Ερντογάν: Ξηλώνει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής;

Την είδηση ότι ανακάλυψαν "γκιουλενικούς" και στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής μεταδίδει η εφημερίδα "Μαχητής".
Σε αποκλειστικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της το πογκρόμ διώξεων που συνεχίζεται στην Τουρκία, αναμένεται να αξξίξει και το προξενείο της Κομοτηνής. Πιο συγκεκριμένα γράφει: 
Μετά το πογκρόμ απολύσεων και διώξεων στο εσωτερικό για χιλιάδες πολίτες, τώρα ο Ερντογάν προχωρά και στους διπλωμάτες που υποψιάζεται οτι είχαν οποιαδήποτε σχέση με τον Γκιουλέν ή με ανθρώπους του. Και αυτό διότι υποπτεύεται ότι έχουν άμεση σχέση με το πραξικόπημα που δεν ολοκληρώθηκε.