“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Περί “κανόνων ζωής” ο λόγος

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα ο Μιχάλης Λιάπης
-Κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο τζιπ, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες και χωρίς δίπλωμα οδήγησης

Ένα Βίντεο-μάθημα για τους Έλληνες Εργολάβους

Δείτε πως γίνονται τα έργα στη Μεγάλη Βρετανία
Ετοιμαστείτε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Δείτε τον "αγώνα με τον χρόνο" που κάνουν οι εργάτες προκειμένου να παραδώσουν μέσα σε μία μέρα ξανά τον δρόμο στους οδηγούς! Η αποστολή; Να γκρεμίσουν μία γέφυρα και να επαναφέρουν τον δρόμο στην αρχική του κατάσταση! Δείτε το τρομερό βίντεο!

Το Αμβούργο, το Καστελόριζο και η Τουρκία

Του Θεόδωρου Καρυώτη
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ένα άρθρο με το τίτλο: «Στο Αμβούργο θα κριθούν η ΑΟΖ και το Καστελόριζο».
Στο Αμβούργο της Γερμανίας εδρεύει το Διεθνές Δικαστήριο για το Δίκαιο της Θάλασσας (ITLOS-International Tribunal for the law of the Sea) το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της σχετικής Σύμβασης του ΟΗΕ (UNCLOS-United Nations Convention of the Law of the Sea) το 1982.

Ρωσία: Οι S-300 στην Κύπρο δεν ήταν φιάσκο, αλλά… κόλπο!

Χαμόγελα προκαλεί το ενδιαφέρον θέμα που ανάρτησε ο ιστοχώρος «Η Ρωσία τώρα» και αφορά στην υπόθεση των S-300 που αγοράστηκαν από την Κυπριακή Δημοκρατία, χωρίς όμως να φτάσουν ποτέ εκεί. Δεν πρόκειται για «φιάσκο» όπως είναι η συμβατική σοφία στην Ελλάδα, αλλά για ένα ευφυές σχέδιο από τους απογόνους του πολυμήχανου Οδυσσέα!