“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η πρώτη καμπάνα που θα λαλήσει το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι ήδη έτοιμη.

ΦΏΤΟ από Facebook Φωτεινή Κέφα
Της Αγίας Μεγαλομάρτυρος  και Πανσόφου Αικατερίνης  σίγουρα γίνονται μεγάλα θαύματα.

ΤΗΣ  ΑΓΙΑΣ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΣ  του 2013
προτείναμε σε αρθρογραφία μας  για πρώτη φορά το γεγονός και την ανάγκη της μετατροπής της ΑΓΙΑΣ  ΣΟΦΙΑΣ  σε ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ.

ΡΩΣΣΟΙ: ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ… ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟI: ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ (ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ… ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ!!!!
ΜΑΝΩΛΗΣ  ΠΡΑΣΙΝΟΣ
http://www.newrussia.gr
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2015/11/blog-post_134.html

Ρωσική Δούμα: «Να επιστραφεί ο Ορθόδοξος Ναός της Αγίας Σοφίας στην χριστιανοσύνη» !

Θ.Π.: Άρχισαν οι “επιπτώσεις” που λέγαμε,  για την Τουρκία!!!
Η Δούμα υποστήριξε σήμερα  την ιδέα να επιστρέψει ο ιστορικός και ιερός καθεδρικός ναός της χριστιανοσύνης, η   Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη και στο   Ορθόδοξο Πατριαρχείο .
«Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την Τουρκία και το Ισλάμ να αποδείξει ότι υπάρχει  καλή θέληση, η οποία είναι υπεράνω της πολιτικής, καθιστώντας  αναγκαία την επιστροφή της  Αγίας Σοφίας στην χριστιανοσύνη», δήλωσε ο συντονιστής της  κοινοβουλευτικής ομάδας για την προστασία των χριστιανικών αξιών SergeI  Gavrilov.

Σ.Λαβρόφ: "Η Τουρκία παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο 1.500 φορές ετησίως και κατέρριψε το ρωσικό μαχητικό για... 17 δευτερόλεπτα"

YΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ - "ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ"
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
"Ξεσκέπασε" την τουρκική και την ΝΑΤΟϊκή υποκρισία ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ ως προς την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24 αναφέροντας τις 1.500 παραβιάσεις τον χρόνο του ΕΕΧ από τα τουρκικά μαχητικά, "κάτι για το οποίο η Ελλάδα ψάχνει το δίκιο της εις μάτην"

Δεν ωφελούν οι μετάνοιες χωρίς ταπείνωση!

Όσιος Παΐσιος, ο Αγιορείτης
Οι μεγάλοι στην ηλικία που δεν δέχονται ύβρεις και αυστηρές παρατηρήσεις, για να θεραπευθούν η για να λάβουν μισθό (όταν δεν φταίνε), είναι πιο ανόητοι και από τα μωρά παιδιά, που δεν θέλουν ούτε να ακούσουν τον γιατρό, διότι φοβούνται την ένεση (μην τους τρυπήσει με την βελόνα), και υποφέρουν τον πυρετό συνέχεια και τον βήχα.
Περισσότερη ευγνωμοσύνη οφείλουμε σ’ αυτούς που μας κέντησαν και βγήκαν τα αγκάθια της ψυχής μας, παρά σ’ εκείνους που θα έσκαβαν δωρεάν την περιοχή μας και θα μας φανέρωναν τον κρυμμένο μας άγνωστο θησαυρό.
Δεν ωφελεί να τρίβει κανείς τα γόνατά του με αμέτρητες μετάνοιες, εάν δεν τρίβει παράλληλα και την μούρη του με την ταπείνωση (την εσωτερική μετάνοια).

Η Τουρκική αλεπού μόλις πήδηξε μέσα στην γεωπολιτική παγίδα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

Φώτο από  Facebook
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ μετά την κατάρριψη του  Ρώσικου μαχητικού και ήδη οι πρώτες φρικτές εικόνες με τα κομματιασμένα κορμιά των  Ρώσων πιλότων από τους Τουρκμένους τζιχαντιστές φιγουράρουν στα ρωσικά δελτία ειδήσεων σαν να τους λένε να ετοιμάζεται  τα κόλλυβα σας γιατί ερχόμαστε…