“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Αλεξανδρούπολη – Κωνσταντινούπολη και το μεγάλο παιχνίδι ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία το στρατηγικό  αντίβαρο της Κωνσταντινούπολης λέγεται Αλεξανδρούπολη για όλους τους ξένους ισχυρούς  παίκτες.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η μεν Κωνσταντινούπολη φυλάει τα στρατηγικά ΣΤΕΝΑ από μέσα, η δε Αλεξανδρούπολη τα φυλάει από έξω στις ναυτικές κατεβασιές προς το Αιγαίο, την Αν. Μεσόγειο και το Σουέζ.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: “Οι Μαύρες Δυνάμεις του Σκότους είναι Αδύνατες. Οι Άνθρωποι τις κάνουν Δυνατές μέ τήν Απομάκρυνση τους από Τόν Θεό, γιατί έτσι δίνουν δικαιώματα στον Διάβολο”

Θ.Π. Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΠΟΥ  «ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ» ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ Ο "ΜΠΑΦΟΜΕΤ" 
Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ… Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ Η ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ!!!
-Επειδή πολλές φορές σας μίλησα γιά τον Παράδεισο, γιά τους Αγγέλους και γιά τούς   Αγίους, γιά νά βοηθηθητε, τώρα θά σάς πώ και λίγα γιά τήν κόλαση και γιά τούς δαίμονες, ώστε νά γνωρίσετε μέ ποιους παλεύουμε, πάλι γιά νά βοηθηθητε.  
Ήρθε στό Καλύβι ένας νεαρός μάγος άπό τό Θιβέτ και μοϋ διηγήθηκε πολλά άπό τήν   ζωή του. Αυτό τό παιδί, μόλις άπογαλακτίστηκε, τό αφιέρωσε ό πατέρας του, σέ ηλικία  τριών χρόνων, σέ μιά ομάδα τριάντα μάγων ανωτέρου βαθμού στό Θιβέτ, γιά νά τό μυήσουν στήν τέχνη τους. Έφθασε στον ενδέκατο βαθμό μαγείας-ό δωδέκατος είναι ό   ανώτερος.

ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΣΙΛΟΥΑΝΟΥ

"Αν ένας λαός ή μία πολιτεία υποφέρουν, τότε πρέπει να μετανοήσουν οι πάντες κι ο Θεός θα τα εξομαλύνει όλα προς το καλό".
Όποιος δεν αγαπά τους εχθρούς, σ' αυτόν δεν έχει κατοικήσει ακόμη η χάρις του Θεού.

*Αφόρητη είναι η ζωή χωρίς αγάπη για τον Θεό. Σκότος και ανία για την ψυχή. Όταν όμως έλθει η αγάπη, τότε είναι αδύνατο να περιγραφεί η χαρά της ψυχής.

*Όποιος γνώρισε την αγάπη του Θεού, αυτός αγαπά όλον τον κόσμο και ποτέ δεν μεμψιμοιρεί, γιατί η πρόσκαιρη θλίψη για τον Θεό προκαλεί αιώνια χαρά.