“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Χρειαζόμαστε επειγόντως “αγίους πολιτικούς και αγίους ψηφοφόρους”

Θα μας  δώσουν ή δεν  θα την δώσουν την Δόση;
Τελικά  κατάφεραν και μας την έδωσαν στα νεύρα… διότι όλο πλέον αυτό  δεν αντέχεται. Και μας την έδωσαν στα νεύρα ακριβώς γιατί στις μέρες μας αποκορυφώνεται η δαιμονική μπόρα.

To Kρεμλίνο βάζει Πυρηνικά όπλα στη Κριμαία

Το ενδεχόμενο εγκατάστασης πυρηνικών όπλων στην Κριμαία είναι ανοιχτό, δηλώνει επίσημα το Κρεμλίνο.
Ενδεικτική των αυξανόμενων εντάσεων στη Μαύρη Θάλασσα λόγω του ουκρανικού εμφυλίου, η κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως προειδοποίηση της Μόσχας στη Δύση, ύστερα από σειρά μέτρων για την ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της Ανατολικής Ευρώπης.

Ο σουλτάνος Ερντογάν θέλει να… ελευθερώσει την Ιερουσαλήμ!

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός πως ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, πολιτικός επιστήμονας όντας, πιστεύει πως η Ιερουσαλήμ που ιδρύθηκε 1.000 χρόνια πριν το Ισλάμ είναι μια μουσουλμανική πόλη, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο Ερντογάν, η Ιερουσαλήμ είναι πιο σημαντική από τη Μέκκα. Είναι εμφανές ότι ενόψει των τουρκικών εκλογών το φετίχ της Ιερουσαλήμ ανήλθε σε νέα ύψη.

Εκεί ψηλά στον Άθωνα… Εκεί θα τελεσθεί η τελευταία θεία λειτουργία!!!

Το εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην κορυφή του Άθωνα

Πιο πάνω είναι ο Παράδεισος

Γιώργος Θαλάσσης 
Όταν αντικρίζω τον Άθωνα, δεν βλέπω απλά ένα βουνό. Βλέπω κάτι μακρινό και απόκοσμο. Κάτι που προκαλεί δέος. Οι Αόρατοι Ερημίτες, η τελευταία Θεία Λειτουργία του Κόσμου που θα τελεστεί στην Αγία Κορφή, οι εμφανίσεις της Υπεραγίας και τόσα άλλα με τα οποία είναι περιβεβλημένος, κάνουν τον Άθωνα γέφυρα Ουρανού και Γης.