“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η παγκοσμιοποίηση και η πανθρησκεία σε όλο της το μεγαλείο!
Μέσα στον καθεδρικό, υποτίθεται χριστιανικό ναό της αμερικανικής πρωτεύουσας, στην Ουάσιγκτον, πριν από λίγες μέρες μουσουλμάνοι τέλεσαν την μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής, (Cuma), γνωστή ως namaz, για πρώτη φορά στην ιστορία του ναού και για πρώτη φορά σε ναό που δεν έχει καμία σχέση με την θρησκεία του Ισλάμ καθώς έχει κτιστεί για την χριστιανική λατρεία.

Νέες απειλές Τσαβούσογλου κατά Λευκωσίας: “Θα στείλουμε πολεμικά πλοία και στην Ελλάδα, αν χρειαστεί” (Βίντεο)

Καμία εγκυρότητα δεν έχουν οι εργασίες της ΕΝΙ στην Κυπριακή ΑΟΖ, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος καταφέρθηκε κατά όλων των χωρών που προχωρούν σε διερεύνηση κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Παράλληλα εκτόξευσε νέες απειλές κατά της Ελλάδας, σημειώνοντας πως αν προχωρήσει στην κήρυξη της ΑΟΖ της, η Τουρκία θα στείλει τα πολεμικά της πλοία. 

Ρωσία και Κίνα κατεβάζουν πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο απέναντι στην Τουρκία !!!

Σχόλιο Θ.Π.: Να ‘ναι λες αυτό το “Χιλιάρμενο”;;; Τα πιόνια μπαίνουν σιγά-σιγά στη θέση τους, πάνω στη σκακιέρα του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ…
Ρωσία και Κίνα «κατεβάζουν» πολεμικά πλοία τους στην ανατολική Μεσόγειο για κοινές ναυτικές ασκήσεις κόντρα στην Τουρκία και στις μεγαλεπήβολες επιδιώξεις της.
Η ενέργεια αυτή χαρακτηρίζεται πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς οι δύο μεγάλες δυνάμεις δείχνουν ενδιαφέρον για την περιοχή και αναμένεται να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξη τους στην Κύπρο που απειλείται από την Άγκυρα. Το έχουν κάνει ήδη σε διπλωματικό επίπεδο το κάνουν τώρα και σε στρατιωτικό.

Ήταν στραβό το «πολιτικό κλ(ι)ήμα», το 'φαγε κι ο γάιδαρος...

“Καλά έκανε και το έφαγε για να φυτευτεί άλλο…”
Τι είναι αυτό βρε παιδιά, τέτοιο πρεσάρισμα ούτε η πιο δύσκολη πεθερά το κάνει… Τα τελευταία 24ωρα η χώρα υφίσταται  ομοβροντία πιέσεων και απειλών. Σαν να ήταν “συνεννοημένοι”  οι  γνωστοί φίλοι στην Δύση και οι γείτονες στην καθ ημάς  Ανατολή  και “το παίζουν καλά μαζί μας”.

Χορευτική Παπική Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Λίβερπουλ

Σχόλιο Θ.Π.: Προσέξτε την Πεντάλφα στο κέντρο !!!

Ο άπιστος γιατρός, Θαύμα Αγίου Ιωάννη του Ρώσου!

Στην Λίμνη της Ευβοίας ζούσε και εργαζόταν ένας γιατρός που ονομαζόταν Μαντζώρος. Σαν γιατρός ήταν πολύ καλός, αλλά δεν πίστευε στο Χριστό και μάλιστα δεν ήθελε να ακούει συζητήσεις σχετικές με την θρησκεία και την ψυχή. Καταφερόταν εναντίον της θρησκείας και οι απόψεις του ήταν σκληροπυρηνικές στο θέμα του Χριστιανισμού. 

Χριστιανισμός, η πιο μεγάλη Πνευματική Επ-Ανάσταση

Ο Χριστιανισμός ως Επανάσταση
Η πίστη και ο αγώνας για τη βελτίωση του κόσμου μας και των συστημάτων του είναι αναμφισβήτητα καλή. Εκατομμύρια είναι οι αγωνιστές της ελευθερίας, του αγώνα κατά της φτώχειας, του αιτήματος για δικαιοσύνη. Ο κόσμος μας, ωστόσο, ελάχιστα έχει βελτιωθεί στο πέρασμα των αιώνων. Βασικότατη καμπή αυτή της αλλαγής υπήρξε μια “εισβολή στην ανθρώπινη ιστορία”. Η ζωή και το έργο του Χριστού πάνω στη γη.