“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Η Ελλάδα θα απαιτήσει μεγάλες αποζημιώσεις από γερμανικές εταιρείες και φυσικά πρόσωπα

Σχέδιο... εξόντωσης της Γερμανίας από την Ελλάδα!
Η ελληνογερμανική σύγκρουση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα.
Όσοι θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν έχει πολλά “όπλα” για να αντιπαρατεθεί στην “οικονομικά ισχυρή” Γερμανία κι έχουν σπεύσει να προδικάσουν το αποτέλεσμα της “αναμέτρησης” ,ίσως να πρέπει να κρατήσουν ακόμη για τους εαυτούς τους τις προβλέψεις τους.

ΟΤΑΝ Η ΣΑΤΙΡΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ...

Από την εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

Σε spa με προστασία !!!

Επιστολή φωτιά σχετικά με την... προτεραιότητα που έχουν οι βουλευτές μας στην ασφάλεια έναντι των πολιτών απέστειλε πριν από δύο ημέρες στον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ το σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων Φωκίδας.

Bloomberg: "Η Ελλάδα είναι απειλή για την παγκόσμια οικονομία" - Τότε συμβιβαστείτε κύριοι της ΕΕ

Ως απειλή για την παγκόσμια οικονομία μας παρουσιάζει το "έγκριτο" Bloomberg, ε τότε άμα έχουμε τόση δύναμη γιατί οι Ευρωπαίοι δεν συμβιβάζονται και ας αφήσουν τις... μαγκιές.
Την έντονη ανησυχία των μελών της συνόδου G20 που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη προκαλεί η αντιπαράθεση της νέας ελληνικής κυβέρνησης με την ευρωζώνη.

Πρέπει την Ελλάδα μας να την κάνουμε Χριστοφρούριτη…

Φώτο Λιμένας Αποστόλου Παύλου
Η  Ιστορική ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ απέναντι στο “στρατηγικό βάθος” της Τουρκικής πολιτικής. 

“Aν πεθάνεις, πριν πεθάνεις, δεν θα πεθάνεις, όταν πεθάνεις”

TO AΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΘΑΡΡΙ ΜΟΝΑΧΟ ΚΥΡΙΛΛΟ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ: ΑΝΟΙΓΕΣΘΩ Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΗΜΕΡΟΝ!!!

“Μη φοβάστε. Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε”

Υπάρχει μια μερίδα Χριστιανών, στους οποίους αναπαύεται ο Θεός.
Υπάρχουν ακόμη οι άνθρωποι του Θεού, οι άνθρωποι της προσευχής, και ο Καλός Θεός μας ανέχεται, και πάλι θα οικονομήσει τα πράγματα. Αυτοί οι άνθρωποι της προσευχής μας δίνουν ελπίδα…
Μη φοβάστε. Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθούμε την θύελλα που πάει να ξεσπάσει; Ούτε και τώρα θα χαθούμε.
Ο Θεός μας αγαπά. Ο άνθρωπος έχει μέσα του κρυμμένη δύναμη για ώρα ανάγκης. Θα είναι λίγα τα δύσκολα χρόνια. Μια μπόρα θα είναι.
Δεν σας τα λέω αυτά για να φοβηθήτε, αλλά για να ξέρετε πού βρισκόμαστε… Για μάς είναι μια μεγάλη ευκαιρία, είναι πανηγύρι οι δυσκολίες, το μαρτύριο.

Στο έλεος του Ερντογάν και της NAVTEX η Κύπρος

Του Κώστα Βενιζέλου
ΚΟΜΒΙΚΟ σημείο για τις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό είναι η 6η Απριλίου, ημερομηνία λήξης της NAVTEX που έχει εκδώσει η Τουρκία για παράνομες έρευνες εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης(ΑΟΖ). Θα διαφανεί κατά πόσο η Άγκυρα θα ανανεώσει την οδηγία προς ναυτιλλόμενους ή όχι και αναλόγως να αποφασίσει και για την παρουσία του ερευνητικού σκάφους «Μπαρμπαρός».

Στο φως το απόρρητο πόρισμα της Επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου για τις γερμανικές αποζημιώσεις…

Η κυριακάτικη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» αποκαλύπτει πως ή νόμιμη διεκδίκηση της Ελλάδας ανέρχεται στο ποσόν των 311 δις. 
Μετά από αυτή την εξέλιξη τα δεδομένα διαμορφώνονται ως εξής:…Το ποσόν πρέπει να εγγραφεί άμεσα στον κρατικό προϋπολογισμό και έτσι να μηδενιστεί και λογιστικά η συνολική οφειλή της Ελλάδας έναντι παντός τρίτου…