“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ δεν γίνονται στα Νεκροταφεία

Είμαστε άραγε  ένα αυτιστικό κράτος που δεν αντιλαμβάνεται την ουσία; Υπάρχει στην πατρίδα μας έλλειμμα εμπιστοσύνης. Αλλάζουμε σε όλα τα επίπεδα αλλά προς το χειρότερο… ώστε όλος ο πολιτικός πολιτισμός να θυμίζει μια υποβαθμισμένη αφόρητη διολίσθηση.
Αλλά στις ημέρες μας να βιώνουμε και το εξής.. Πολλοί Έλληνες με τις πράξεις τους να δίνουν έπαινο στην προδοσία του Ιούδα. Είμαστε άραγε  ένα αυτιστικό κράτος που δεν αντιλαμβάνεται την ουσία;  

O αντίχριστος θα γεμίσει τις εκκλησίες

Μα τώρα μας δουλεύεις;
Θα είναι ο Αντίχριστος πιστός και θα πηγαίνει και στην Εκκλησία;
-Βεβαίως! Αφού είδε και αποείδε ότι με άμεσους διωγμούς τόσους αιώνες κατάφερε μια τρύπα στο νερό, τώρα προσπαθεί με πονηριά και υπουλότητα να βάλει τους χριστιανούς στο σακί του μέσα από την αλλοίωση της πίστης μας.
Ο Αντίχριστος δεν θα κλείσει τις Εκκλησιές, ούτε και θα τις κάψει κατά πως έκανε παλιά, αλλά θα τις γεμίσει κιόλας από χριστιανούς που θα βαπτίζονται θα εξομολογούνται, θα κοινωνούν, θα κάνουν ευλαβή έργα, μα στην ουσία δεν θα ξέρουν σε ποιον Θεόν πιστεύουν….

Επιστολή του μοναχού Γαβριήλ: «Δεν προφητεύουμε, αλλά μεταφέρουμε τα λόγια των Αγίων»

Επιστολή με την οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με προφητείες και λόγια Αγίων της Εκκλησίας μας απέστειλε ο μοναχός Γαβριήλ από το Ιερό Κουτλουμουσιανό Κελλί του Οσίου Χριστοδούλου.
Με τον τρόπο αυτό ο γέροντας απαντά σε ορισμένους που με περίεργα κίνητρα επιχειρούν να σπιλώσουν το Άγιον Όρος και τους ασκητές του.

Ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ στα Δωδεκάνησα σε μια περιοχή που οι επιστήμονες αναμένουν μέχρι και 9 Ρίχτερ!

Η ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΤΕΝΑ
Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,9 της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε την περιοχή στην Κάρπαθο λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ, προκαλώντας αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή και στην Κρήτη.