“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η Τουρκία μπαίνει στην γωνία από την Δύση και η Άγκυρα βλέπει... ισραηλινό δάκτυλο

Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Ολοένα και σε δυσχερέστερη θέση εισέρχεται η Τουρκία διεθνώς  για την ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου με αφορμή την υπόθεση των σκίτσων αλλά και τις δηλώσεις της ηγεσίας της - σε όλα τα επίπεδα- με τα ''ναι μεν αλλά'' για τις δολοφονίες στο Παρίσι. Η αρνητική αυτή κατάσταση έχει γίνει αντιληπτή από την Άγκυρα η οποία με το βλέμμα στραμμένο στο εσωτερικό της χώρας και τους πιο ακραίους και συντηρητικούς από τον μουσουλμανικό κόσμο, προσπαθεί να αντιδράσει ενισχύοντας όμως την βολική συνομωσιολογία ...αποδίδοντας τα πάντα σε ..δάκτυλο του Ισραήλ! 

Μοναχός βρέθηκε άφθαρτος στο κελί του!

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης
Μάρτυρες ενός θαυμαστού γεγονότος έγιναν οι Πατέρες της Σκήτης των Καυσοκαλυβίων του Αγίου Όρους, με μοναχό που βρέθηκε νεκρός ένα μήνα μετά την κοίμησή του. Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για τον 74χρονο Μοναχό Στέφανο που ζούσε στο Κελλί των Τριών Ιεραρχών στα Καυσοκαλύβια για περίπου 40 χρόνια.

“Τέτοια ώρα….” τέτοια λόγια!

Προς διευκρίνιση σημειώνουμε ότι το βίντεο….  είναι από το 2012

Η διαγραφή του χρέους και οι προϋποθέσεις

-η απόκρυψη της αλήθειας και οι εκλογές-
Όσο περισσότερο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 τόσο περισσότερο οξύνονται οι διαξιφισμοί των πολιτικών κομμάτων. Βέβαια αυτό είναι ένα φαινόμενο το οποίο συμβαίνει σε κάθε εκλογική διαδικασία εις την χώρα μας. Με την διαφορά όμως ότι τώρα οι οξύτατοι και ανελέητοι αυτοί διαπληκτισμοί μεταξύ των κομμάτων και η προπαγάνδα-τρομοκρατία που ασκείται αποπροσανατολίζει τους χειμαζόμενους από την κρίση Έλληνες πολίτες από τις πραγματικές αιτίες του προβλήματος για το οποίο εκλήθη ο Λαός να αποφασίσει δια της ετυμηγορίας του.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ;;;

Ράλλης 1981 – Σαμαράς 2015. Ποιος έβγαλε από την κατάψυξη τον λογογράφο; Προεκλογικές ομιλίες που μοιάζουν αν και έχουν περάσει 34 χρόνια

Της Βάλιας Μπαζού από το Ποντίκι
Μπορεί 34 χρόνια μετά ο πολιτικός – προεκλογικός λόγος ενός πολιτικού αρχηγού και πρωθυπουργού να διαφοροποιείται μόνον στο «δεν θέλω ου»;
Μπορεί οι 20άρηδες του 2015 να ακούν τα ίδια πολιτικά επιχειρήματα με τους 20άρηδες του 1981 (και σημερινούς γονείς τους); Και ακόμα, ποιος έβγαλε από την κατάψυξη τον λογογράφο;

Μετωπική επίθεση της Ντόρας στον Σαμαρά … «Αυτοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατέστρεψαν την χώρα»!

Σχόλιο Θ.Π.: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΙ ΟΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ. Αλλά και από το άλλο το στρατόπεδο (ποιο άλλο (!!!) δηλ. από το ίδιο) του ΠΑΣΟΚ, μαθαίνουμε ότι τα πράγματα με το Βενιζέλο και τη Φώφη δεν πάνε καλά….  
Όλα για όλα φαίνεται πως αποφάσισε να τα παίξει η Ντορα, βλέποντας πως οι δημοσκοπήσεις την αφήνουν εκτος βουλής.
Άφησε λοιπον το συναινετικό προσωπείο και στην ομιλια της πριν απο λίγο στο μεγαρο της ΕΑ στην λ. Συγγρού, καταφέρθηκε… με βαρυτατους χαρακτηρισμούς κατά του νυν πρωθυπουργού!

Γιατί ο Ράσελ Κρόου εξόργισε τους Έλληνες της Αυστραλίας

Τον θυμό των Ελλήνων της Αυστραλίας έχει προκαλέσει  το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ράσελ Κρόου “The Water Diviner’’, καθώς αναφέρεται στα γεγονότα της Καλλίπολης και παρουσιάζει τον ελληνικό στρατό ως Satan’s Army.
Συγκεκριμένα, προβάλλει την εκστρατεία των ΑΝΖΑΚ, δηλαδή του στρατιωτικού εκστρατευτικού σώματος Αυστραλών και Νεοζηλανδών στην Καλλίπολη.