“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Δωρεάν επιβίβαση στα Μέσα Μεταφοράς για όλους τους λαθρομετανάστες και ΑΥΤΟΦΩΡΟ σε όσους θα τολμήσουν να τους ζητήσουν εισιτήριο !

Σύμφωνα με συγκεκριμένη νομική διάταξη, όσοι επιβιβάζονται σε μέσα μαζικής μεταφοράς δίχως να έχουν ακυρώσει το εισιτήριό τους, εφόσον εντοπιστούν από κάποιον ελεγκτή υποχρεώνονται να πληρώσουν πρόστιμο 50 φορές την αξία του εισιτηρίου. Και είναι γνωστό ότι οι εταιρείες που εφαρμόζουν αυτόν τον νόμο, όπως η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και τα λεωφορεία εισπράττουν κάθε μήνα εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ από τα πρόστιμα. Είναι επίσης γνωστό πως εάν ένας Έλληνας επιβάτης αρνηθεί να καταβάλλει το πρόστιμο, τότε ο ελεγκτής ειδοποιεί άμεσα την αστυνομία και περνάει από αυτόφωρο.

7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ !‏

Η πρόσφατη κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, οι αυξανόμενες φιλοδοξίες, η χρηματοπιστωτική κρίση έχουν αυξήσει την πιθανότητα νέων συγκρούσεων. Η ρωσική ιστοσελίδα Rbc.ru με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες και πολιτικούς επιστήμονες εντόπισαν επτά  πιθανές πηγές των πολέμων στο εγγύς μέλλον.

Πρόταση - σοκ της τρόικα για το ΕΣΥ

Νομιμοποιούν το «φακελάκι»;
Προτάσεις για ένταξη όλων των πολιτών στον ΕΟΠΥΥ, συγχωνεύσεις νοσοκομείων, αλλαγή του συστήματος αμοιβών των γιατρών, ώστε να νομιμοποιηθεί το «φακελάκι» και να περιοριστούν οι λίστες αναμονής στα χειρουργεία… Ριζικές αλλαγές στην οργάνωση του συστήματος Υγείας στην Ελλάδα υποδεικνύει η τρόικα στην κυβέρνηση! Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», στην έκθεση σημειώνεται ότι είναι σημαντικό να υπάρξει συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης, φαρμακευτικών εταιρειών, γιατρών, φαρμακείων, χονδρεμπόρων και των οργανώσεων των ασθενών σε έναν κώδικα καλής συμπεριφοράς όσον αφορά στις αλληλεπιδράσεις μεταξύ όλων των μερών. 

Απίστευτο Ρεπορτάζ: Στο Οίτυλο τα αυτοκίνητα κατεβαίνουν την...ανηφόρα και ανεβαίνουν την...κατηφόρα

Απίστευτο σε μια περιοχή στο Οίτυλο, τα αυτοκίνητα κατεβαίνουν την ανηφόρα και ανεβαίνουν την κατηφόρα...
Σε μια περιοχή κοντά στο Οίτυλο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο μικρός Σιδέρης Κελεπούρης ανακάλυψε εντελώς τυχαία με τη φίλη του την Κατερίνα, ένα σπάνιο φαινόμενο που έχει να κάνει με μαγνητικά παιδία. Όπως εξηγεί ο Σιδέρης, είχαν πάει εκδρομή με προορισμό την Καρδαμύλη. Σε ένα σημείο της διαδρομής, το τοπίο ήταν φανταστικό και σταμάτησαν να το αποθανατίσουν με τη φωτογραφική τους μηχανή.

Spiegel: «Διαγράψτε το Ελληνικό χρέος αλλιώς θα πληρώσουμε πολεμικές αποζημιώσεις»

O μεγαλύτερος οφειλέτης του 20ου αιώνα, με σειρά πτωχεύσεων και διαγραφών χρεών αλλά και στις παραιτήσεις από πολεμικές αποζημιώσεις οφείλει την ευημερία της η Γερμανία!
Η συνέντευξη στο Spiegel του έγκριτου Γερμανού ιστορικού Άλμπερτ Ρίτσλ συνιστά καταπέλτη για την εθελόδουλη πολιτική και οικονομική τάξη της χώρας και όχι μόνο, η οποία έχει παραδοθεί στην τρόικα και θεωρεί τη στάση πληρωμών και τη διαγραφή του χρέους ή τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους του, όχι μόνο ανεδαφικά αιτήματα αλλά και περίπου εγκλήματα καθοσιώσεως!

Η «αναβληθείσα» Τουρκική εισβολή στη Σάμο λόγω σεισμού!

Με αφορμή τις αναρτήσεις για το σενάριο πολέμου και την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, έχω κι εγώ να παραθέσω κάποιο στοιχείο που δείχνει ότι όλα αυτά μια μέρα θα συμβούν. Μάλιστα η αναφορά μου δεν έχει να κάνει ούτε με προφητείες, διότι αυτό που θα αναφέρω δεν είναι προφητεία, αλλά ούτε και με συγγραφικά σενάρια. Πρόκειται για ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη τα έτη 1999 και 2000. Εμένα προσωπικά το διάβασμα και μόνο του κειμένου με συγκλόνισε και γι αυτό και σας το παραθέτω, γνωρίζοντας ότι κάποιοι θα γελάσουν, κάποιοι θα ειρωνευθούν αλλά και κάποιοι θα προβληματισθούν. Αυτό εξάλλου είναι που με ενδιαφέρει.