“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Εξήντα δήμαρχοι συνεργαζόμενοι με τους Γερμανούς

Του Γιάννη Ξένου
Εξήντα Έλληνες δήμαρχοι και περιφερειάρχες και πολλοί ακόμα δημοτικοί παράγοντες συμμετείχαν στην 4η ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων που διεξήχθη στη Νυρεμβέργη το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου. 
Η Ντόιτσε Βέλλε στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε πανηγυρίζει «ενώ τον περασμένο χρόνο ακόμη, στην 3η Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός των Ελλήνων δημάρχων δεν έφτανε ούτε τους 20, τώρα στον κατάλογο συμμετοχής της συνέλευσης αναγραφόταν τα ονόματα 60 δημάρχων και αντιδημάρχων, περιφερειαρχών» συνοδευόμενους από τους υπουργούς Γιάννη Μιχελάκη και Αθανάσιο Τσαφτάρη, εκπροσώπους υπουργείων και υπηρεσιών, αλλά και από τρία μελή του Αναπτυξιακού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει η Ντόιτσε Βέλλε. 

Ελλάδα “συντετριμμένη καὶ τεταπεινωμένη” θα σωθείς και θα σώσεις

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Η επιστροφή του λαού στην νίψη (στο ξύπνημα) σύντομα αρχίζει από τις πρωτοεμφανιζόμενες έκτακτες ανάγκες. Ο λήθαργος τελειώνει και η οδύνη των επερχομένων συμβάντων γίνεται το εθνικό ξυπνητήρι μας για να γίνει το κουδούνισμα του εγγύς  ηχηρό καμπανητό της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Έθνους μας.

Η ΝΕΑ «ΑΣΤΕΡΟΕΣΣΑ» ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!

ΜΕ TH ΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ!!!
Του Δ. Χαντζόπουλου 

Πως θα κάνουμε τον Θεό να ξεχάσει τις αμαρτίες μας!

Ξέχασε, λοιπόν, τίς ξένες ἁμαρτίες, γιά νά ξεχάσει καί ὁ Κύριος τίς δικές σου.
Γιατί ἄν πεῖς: «τιμώρησε τόν ἐχθρό μου», ἔκλεισες τό στόμα σου. Ἔχασε πιά ἡ γλῶσσα σου τό δικαίωμα νά μιλάει στό Θεό. Πρῶτα πρῶτα ἐπειδή ἐξ ἀρχῆς Τόν παρόργισες κι ὕστερα ἐπειδή ζητᾶς πράγματα πού εἶναι ἀντίθετα στόν ἴδιο τό χαρακτῆρα τῆς προσευχῆς. Ἀφοῦ, δηλαδή, προσέρχεσαι γιά νά ζητήσεις συγχώρηση ἁμαρτημάτων, πῶς μιλᾶς γιά τιμωρία;

Το χαλασμένο ραντάρ του Μπαράκ Ομπάμα

Το κατασκοπευτικό σκάνδαλο των ΗΠΑ σε βάρος των πλησιέστερων συμμάχων τους, της Καγκελαρίου Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, αποκτά νέες λεπτομέρειες. 
Τις τελευταίες ημέρες εξακριβώθηκε ότι η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) υπέκλεπτε τις τηλεφωνικές συνομιλίες της Γερμανίδας Καγκελαρίου από το 2002 μέχρι και το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Ομπάμα ήταν πολύ καλά ενημερωμένος. Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει την κατηγορία αυτή. Δηλαδή, όπως φαίνεται, ο Πρόεδρος δεν ξέρει, τι πράττει η κατασκοπία του.