“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Οι ανθρώπινες Ελληνικές τορπίλες “φόρτωσαν” και έχουν άνωθεν ΕΥΛΟΓΙΑ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μια που μπαίνει η γιορτή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ είπαμε να τιμήσουμε την Χάρη του με μια επίκαιρη σήμερα εμπειρία  που ζήσαμε στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
Ήταν βαρύς ο περσινός χειμώνας στο ΑΘΩΝΑ, τα χιόνια δεν έλεγαν να φύγουν και οι προσκυνητές λιγοστοί.

Κυριακή ΙΔ΄ Λουκά: Λόγος εις την θεραπείαν του τυφλού της Ιεριχούς

Γερμανού Β. Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως
Η Ευαγγελική Περικοπή της Θείας Λειτουργίας. Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον: ΙΗ. 35-43.
Τω καιρώ εκείνω, εν τω εγγίζειν τον Ιησούν εις Ιεριχώ, τυφλός τις εκάθητο παρά την οδόν προσαιτών. Ακούσας δέ όχλου διαπορευομένου, επυνθάνετο τί είη ταύτα. Απήγγειλαν δέ αυτώ, ότι Ιησούς ο Ναζωραίος παρέρχεται. Και εβόησε λέγων: «Ιησού υιέ Δαυϊδ, ελέησόν με.» Και οι προάγοντες επετίμων αυτώ ίνα σιωπήση. Αυτός δέ πολλώ μάλλον έκραζεν: «υιέ Δαυϊδ, ελέησόν με». Σταθείς δέ ο Ιησούς, εκέλευσεν αυτόν αχθήναι προς αυτόν. Εγγίσαντος δέ αυτού, επηρώτησεν αυτόν λέγων: «τί σοι θέλεις ποιήσω;» Ο δέ είπε: «Κύριε, ίνα αναβλέψω.» Και ο Ιησούς είπεν αυτώ: «ανάβλεψον, η πίστις σου σέσωκέ σε.» Και παραχρήμα ανέβλεψε, και ηκολούθει αυτώ δοξάζων τον Θεόν. Και πάς ο λαός ιδών, έδωκεν αίνον τω Θεώ.

Το (CNN) αναμεταδίδει κατηγορία της Β. Κορέας «ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ δαίμονας» ο Τράμπ, ξεκινάει Πυρηνικό πόλεμο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Φαίνεται ότι οι Βορειοκορεάτες έχουν την φωλιά τους λερωμένη και μετά την πετυχημένη  προχθεσινή εκτόξευση του Διηπειρωτικού Πυραύλου τρέμουν για αμερικανικά αντίποινα.
Το (CNN) διέκοψε σε έκτακτη ενημέρωση το πρόγραμμα του και μεταδίδει ότι ο Τραμπ ξεκινάει πυρηνικό πόλεμο κατά τα λεγόμενα της Β. Κορέας.