“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Το μεγαλύτερο χάρισμα είναι η αγάπη (Απόστολος Παύλος)

1.Εάν μιλώ τάς γλώσσας των ανθρώπων και των αγγέλων, αλλά δεν έχω αγάπην, έγινα χαλκός πού δίνει ήχους ή κύμβαλον πού βγάζει κρότους.
2. Και εάν έχω χάρισμα προφητείας και γνωρίζω όλα τα μυστήρια και όλην την γνώσιν, και εάν έχω όλην την πίστιν, ώστε να μεταθέτω βουνά, αλλά δεν έχω αγάπην, δεν είμαι τίποτε.
3.Και εάν μοιράσω σε ελεημοσύνες όλην μου την περιουσίαν, και εάν παραδώσω το σώμά μου διά να καή, αλλά δεν έχω αγάπην, καμμίαν ωφέλειαν δεν έχω.
4.Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι γεμάτη από ευμένειαν, η αγάπη δεν είναι ζηλότυπη, η αγάπη δεν καυχάται, δεν είναι υπερήφανη,
5.Δεν κάνει ασχήμιες, δεν ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δεν λογαριάζει το κακόν,

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ιράν κλείνει τα Στενά σε όσους…

Οι βουλευτές του Ιρανικού Κοινοβουλίου έχουν φέρει προς ψήφιση νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει το κλείσιμο των Στενών του Χορμούζ στα πετρελαιοφόρα τάνκερ χωρών που κατευθύνονται για να προμηθεύσουν χώρες που υποστηρίζουν το σημερινό καθεστώς των κυρώσεων σε βάρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Το νομοσχέδιο προετοιμάστηκε στην Επιτροπή Εθνικής Ασφαλείας και Εξωτερικής Πολιτικής του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε Ιρανός βουλευτής στο ρωσικό δίκτυο RT. Το νομοσχέδιο φέρεται ως η απάντηση στις κυρώσεις που τέθηκαν σε ισχύ από την πρώτη μέρα του Ιουλίου από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Προειδοποιητικές» στρατιωτικές ασκήσεις άρχισε το Ιράν !!!

Μετά τον εξοπλισμό των πολεμικών του πλοίων Στενά του Ορμούζ, η Τεχεράνη άρχισε σήμερα στρατιωτικές ασκήσεις στο Νταστ-ε-Καβίρ, στη μεγάλη έρημο του κεντρικού Ιράν , στο σενάριο των οποίων προβλέπει μια επίθεση εναντίον ξένης βάσης στην περιοχή με τη χρήση μιας ολόκληρης σειράς βαλλιστικών πυραύλων, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA. Κατά τις τριήμερες ασκήσεις, με την ονομασία "Μεγάλος Προφήτης-7", θα χρησιμοποιηθούν δεκάδες πύραυλοι, περιλαμβανομένων βαλλιστικών πυραύλων Σαχάμπ-3, οι οποίοι ικανοί να πλήξουν το Ισραήλ ή αμερικανικές βάσεις στην περιοχή, διευκρίνισε το IRNA επικαλούμενο ανακοίνωση των Φρουρών της Επανάστασης, του επίλεκτου σώματος του καθεστώτος που ελέγχει τις ιρανικές πυραυλικές δυνάμεις.

Mr Erdogan, Αre you ... Syrious?

Trans-Anatolian: H Τουρκία, η Συρία, οι αγωγοί, και τα μεγαλεπίβολα σχέδια του Ερντογάν που εκνεύρισαν τους Ρώσους!!! Μια ανάλυση αρκετών παραμέτρων που οδήγησαν την Τουρκία σε λάθος εκτίμηση για την Συρία
Μια πιθανή συριακή εισβολή, μετά από την “προειδοποίηση” του πρόεδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ ότι “θα βάλει φωτιά σε όλη τη Μέση Ανατολή”, εάν η “πίεση” από τούς Δυτικούς γίνει αφόρητη, προβληματίζει σοβαρά τίς όμορες χώρες της Συρίας. Η Τουρκία δήλωσε την Πέμπτη ότι θα δράσει κατά των «εχθρικών ενεργειών» από τη Συρία, στρατεύματα αποτελούμενα κυρίως από άρματα μάχης, αναπτύχθηκαν στα σύνορα με την Συρία, μετά την κατάρριψη του τουρκικού RF-4E με πυρά Α/Α, την περασμένη εβδομάδα.

Το άρθρο που σας υποσχεθήκαμε: Η θέση της Τουρκίας την μετά Άσαντ εποχή

Του Σάββα Καλεντερίδη
Στο άρθρο μας την Παρασκευή αναφερθήκαμε στο χειρισμό του θέματος της κατάρριψης του αεροσκάφους της ΤΠΑ από την τουρκική κυβέρνηση και υποσχεθήκαμε στους αναγνώστες μας ότι τα καλύτερα για το όλο θέμα τα αφήνουμε για το σημερινό άρθρο. Να εξηγηθούμε τί εννοούσαμε. Όπως είναι γνωστό, η Τουρκία έχει παραχωρήσει το έδαφός της και παρέχει κάθε είδους «ευκολίες» στο Εθνικό Συμβούλιο της Συρίας, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τους υποτιθέμενους εξεγερμένους, καθώς και στην ηγετική ομάδα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Τουρκικό διάβημα για τον «συνωστισμό» της Ρεπούση!


Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη χώρα μας, προχώρησε η Τουρκία, επειδή ο πρώην υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης αποφάσισε την αντικατάσταση του διαβόητου αποσπάσματος του βιβλίου Ιστορίας της Μ. Ρεπούση για τον «συνωστισμό στη Σμύρνη»! Η τουρκική πλευρά επικαλείται τις συμφωνίες που είχε υπογράψει ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ισμαήλ Τζεμ για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων. Πως να μην… συγχύζονται οι Τούρκοι αφού με τέτοιες συμφωνίες παίρνουν συγχωροχάρτι για το αμαρτωλό «γενοκτόνο» παρελθόν τους… Ας δούμε λοιπόν μερικά ντοκουμέντα από τον συνωστισμό…  Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.  defence-point

Οι Προσφορές για τους Διαγωνισμούς Υδρογον- ανθράκων στη Δυτική Ελλάδα

Τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα (Πατραϊκός Κόλπος, Ιωάννινα και Κατάκολο) εκδήλωσαν μεγάλοι διεθνείς όμιλοι, αλλά και γνωστές ελληνικές εταιρείες.

Ιωάννινα
-ΕΛΠΕ–Edison (Ιταλία)- Melrose Resources (Βρετανία)
-Energean Oil (εκμεταλλεύεται το κοίτασμα του Πρίνου) - Petra Petroleum (Καναδάς) και Schlumberger από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο παροχής τεχνικών υπηρεσιών για έρευνες υδρογοναθράκων
-Arctic- Hunter Energy- KO Enterprises
-Chariot Oil and Gas

Θα μας τρελάνουν ... η τρόικα πρότεινε επανα διαπραγμάτευση και ο Παπαδήμος την αρνήθηκε

Διαβάστε τι αναγράφεται στην αναφορά του ΔΝΤ της 9ης Μαρτίου 2012 και συγκεκριμένα στην σελίδα 18. (March 2012,IMF Country Report No. 12/57 Greece: Request for Extended Arrangement Under the Extended Fund Facility) Αυτή ήταν η αναφορά στην οποία επισυνάπτεται και το 2ο μνημόνιο... Διαβάστε προσεκτικά και προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι (όσο μπορείτε..) Αυτό που η συγκυβέρνηση προσπαθεί και επιδιώκει διακαώς να διαπραγματευθεί .... την επέκταση της δημοσιονομικής προσαρμογής, μας την έδινε το ΔΝΤ από τον Μάρτιο και εμείς δεν την αποδεχόμαστε... Μάλιστα καλά ακούσατε ... Οι κκ Παπαδήμος, Βενιζέλος και οι συγκυβερνώντες αρνήθηκαν την επέκταση της προσαρμογής, για να μην τεθεί σε κίνδυνο η αξιοπιστία μας από τους εταίρους μας !!!!!

Πανικός στην Άγκυρα από το "άδειασμα" των ΗΠΑ για το RF 4. Δείτε με τι χάρτη προσπαθούν να απαντήσουν

Οι αποκαλύψεις της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal,τίναξαν στον αέρα τη προσπάθεια της Άγκυρας να παρουσιαστεί ως θύμα στην υπόθεση της κατάρριψης του RF 4 από τη Συρία. Και αυτό έχει προκαλέσει πανικό, οργή και απόγνωση στο καθεστώς Ερντογάν. Μετά από τις άκρως επιθετικές δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού κατά της αμερικανικής εφημερίδας, δόθηκε στη δημοσιότητα χάρτης με τις τουρκικές θέσεις για τις πτήσεις του RF 4.Οι Τούρκοι επιμένουν να ψεύδονται ξεδιάντροπα, υποστηρίζοντας στα σοβαρά ότι το αεροσκάφος τους εκτελούσε αποστολή δοκιμής των επίγειων ραντάρ της Τουρκίας. Από το δικό τους χάρτη φαίνεται ότι το αεροσκάφος πέταγε…όπου ήθελε, με τη γνωστή τουρκική λογική του “δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα”.

Assad προς Putin: “Δώσε μου 2 μήνες για να τελειώσω με τους ισλαμιστές”

Δύο μήνες ακόμα χρειάζεται ο συριακός Στρατός για να καταπνίξει της εξέγερση σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας Bashar Assad. Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας σε μυστική  τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin. Όπως αναφέρουν πηγές από το Ισραήλ ο πρόεδρος της Συρίας ενημέρωσε τον Ρώσο πρόεδρο για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του, την αλλαγή στην τακτική αντιμετώπισης των εξεγερμένων, ενώ επεσήμανε και την πρόσφατη αλλαγή της ηγεσίας του συριακού Στρατού. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο  Bashar Assad ενημέρωσε τον Ρώσο πρόεδρο ότι αντικατέστησε αριθμό αξιωματικών του συριακού Στρατού με νέους... που προέρχονται από την φυλή του, τους Alawite. Οι παλιοί αξιωματικοί δεν έδειχναν να μπορούν να αντιμετωπίσουν άλλο την εξέγερση ειδικότερα δε όταν έβλεπαν να αυξάνονται οι λιποταξίες και για αυτό τον λόγο αποστρατεύτηκαν με μία καλή σύνταξη. Τις θέσεις του κατέλαβα νέοι αξιωματικοί από την παραστρατιωτική οργάνωση των Alawite την Shabiha οι οποίοι είναι πιο αποφασισμένοι να καταπνίξουν την εξέγερση. Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση του Bashar Assad επέτρεψε την χρήση πιο ισχυρών στρατιωτικών μέσων για την αντιμετώπιση της εξέγερσης.

Αρνηθείτε τις Ηλεκτρονικές Νέες Ταυτότητες: [Διαβάστε το για να γνωρίζετε και ενημερώστε τους...]

Καλησπέρα Έλληνες και Ελληνίδες.
Ας μιλήσουμε για το σημαντικότερο θέμα, που πρέπει να απασχολεί όλους μας από 'δω και στο εξής: Σε λίγους μήνες θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στην Ελευθερία μας ή την παράδοσή της στο σύστημα με τελικό αποτέλεσμα την υποδούλωση μας! Έφτασε η ώρα. Η ώρα που θα πρέπει να φανούμε δυνατοί για να κρατήσουμε την Ελευθερία την δική μας, των παιδιών μας και των επόμενων γενιών του Έθνους μας. Εμείς, οι Έλληνες Youtubers, συνεχίζουν τον αγώνα της ενημέρωσης του κόσμου αλλά ο κόσμος είναι πολύς κι εμείς δεν είμαστε αρκετοί. Δυστυχώς πολλοί νομίζουν ότι η νέα ταυτότητα θα είναι απλή και όχι ηλεκτρονική! Γι' αυτό ζητάμε την βοήθειά σας! Έστω ηλεκτρονικά, διαδώστε αυτό το κείμενο! Για άλλη μια φορά το υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη παραπλανεί τον Ελληνικό Λαό και δεν του λέει τι εστί "Νέα Ταυτότητα".

Έρχεται η ώρα των Ελλήνων !!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κορμί της Ελλάδας βάλλεται πανταχόθεν. Η υπέροχη Ελληνική Γη και τα γεννήματα της στους αιώνες άλλωστε ήταν μόνιμος στόχος επιβουλής. Μέσα στον βόρβορο της διαφθοράς, και της ιδιοτέλειας, σφυρηλατείται το καθάριο αδαμάντινο σώμα του Πατριωτισμού, όπως ακριβώς ένας βαλλόμενος οργανισμός γεννά αντισώματα για την τελική αντεπίθεση. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κορμί της Ελλάδας βάλλεται πανταχόθεν. Η υπέροχη Ελληνική Γη και τα γεννήματα της στους αιώνες άλλωστε ήταν μόνιμος στόχος επιβουλής όλων αυτών που δεν μπορούσαν να αντέξουν το καθάριο Ελληνικό φως.