“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΑ" ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Β.Πούτιν: "Όποιος απειλήσει ξανά τις ρωσικές ΕΔ στην Συρία θα καταστρέφεται άμεσα"

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
"Όποια εχθρική δύναμη απειλήσει από εδώ και στο εξής τις ρωσικές δυνάμεις στη Συρία θα καταστρέφεται αμέσως", δήλωσε πριν λίγο ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν στέλνοντας μήνυμα στην Άγκυρα ότι δεν θα μπορεί πλέον να βγαίνει ούτε έξω από την "πόρτα" της εάν δεν το επιτρέψει η Μόσχα.

ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ. Προσέξτε το Βόρειο Αιγαίο. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ;

Τώρα  που τελείωσαν οι ανθρώπινες λύσεις και οι  ελπίδες να διαχειριστούν κάποιοι σωστά τα τρέχοντα φλέγοντα προβλήματα μας απομένει η ευχή και η προσευχή  “η ΠΑΝΑΓΙΑ να ανατείλει νέο κουράγιο και υπομονή στο ΑΙΓΑΙΟ-  θαλασσόβρεχτο  Έθνος μας”

Οι Πάγοι θα λειώσουν με πυρηνικά

Φώτο από http://www.elzoni
Οι Πάγοι θα λειώσουν με  πολεμική φωτιά  και όχι  με την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Θα καεί το πελεκούδι πάνω στους Πάγους. Ο Ρώσος δεν ετοιμάζεται μόνο για τις ερήμους της Σαουδικής Αραβίας και της Μέσης Ανατολής αλλά είναι ικανότερος να κάνει στρατιωτικό πατινάζ και επί πάγου.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ Β. ΙΡΑΚ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ευθεία απειλή ότι η ιρανική πολεμική αεροπορία θα βομβαρδίσει την τουρκική στρατιωτική δύναμη που εισέβαλλε στο βόρειο Ιράκ χωρίς την άδεια της νόμιμης κυβέρνησης της Βαγδάτης, εξαπέλυσε ο αρχηγός της ιρανικής πολεμικής αεροπορίας.
Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, Fars Haber Ajansı και τα τουρκικά ΜΜΕ, ο αρχηγός της ιρανικής πολεμικής αεροπορίας, πτέραρχος Ahemt Rıza Peyrdestan, απείλησε με βομβαρδισμό τις τουρκικές θέσεις στο βόρειο Ιράκ καθώς και τις θέσεις των Τζχαντιστών στο Ιράκ και στην Συρία.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΤΗ ΚΑΜΙΝΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Σαν σήμερα τρία χρόνια πριν ο 15χρονος Τηλέμαχος Τσιμιρίκας όρμησε στις φλόγες για να σώσει τα αδέρφια του.
Οι συγγενείς του δεν θέλω να κλάψετε, διότι θα ζει πάντα στις καρδιές μας μέσα από την πράξη του. Οι καθηγητές δεν θέλω απλά να λέτε τι καλό παιδί που ήταν, αλλά να διδάσκετε έμπρακτα την γενναιότητά του. Ο Τηλέμαχος δεν ήταν απλά ένα παιδί που "σκοτώθηκε σε ένα τραγικό ατύχημα".