“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχει διαβεβαίωση της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ότι θα φυλάει τα σύνορα της πατρίδος του.

Σήμερα η  ΕΛΛΑΔΑ εκπέμπει SOS ικεσιών προς την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ.
Πάμε αδελφοί αμέσως  στο απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα του συγκλονιστικού πατρός Ανανία Κουστένη και μετά σε μια μαρτυρία προγενέστερη που επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ και οι ΑΓΙΟΙ μας παρακαλουθούν κατά βήμα  στα δράματα μας , από την αρχή των μνημονίων, δίνοντας μηνύματα ενίσχυσης και θάρρους, μέχρι εκείνη την ευλογημένη στιγμή που θα ξεκαθαρίσει ο πνευματικός ορίζοντας μας.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
«Προ ετών είχε παρουσιαστεί  στον Γέροντα Παίσιο και νυν ΑΓΙΟ η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, εκεί στο κελλάκι του στην Παναγούδα, εκεί κοντά στην Μονή Κουτλουμουσίου και του είπε:

Άγιος Στυλιανός, ο προστάτης των παιδιών

Ο Άγιος Στυλιανός γεννήθηκε στην Παφλαγονία της Μικράς Ασίας , μεταξύ του 400 και 500 μ.Χ. Ήταν ευλογημένος από την κοιλιά της μητέρας του ακόμη. Όσο μεγάλωνε, τόσο με την Χάριν του Θεού γινόταν κατοικητήριο του Αγίου Πνεύματος.
Από την παιδική του ηλικία έδειξε τα σπάνια προτερήματα της αγιασμένης ζωής του. Αν και ήταν και αυτός παιδί και νέος και έφηβος, μολο­νότι είχε κι εκείνος σάρκα, εν τούτοις δεν άφη­σε τις επιθυμίες να μολύνουν το πνεύμα και την ψυχή του. Ήταν αγνός, αγνότατος. Δεν άφησε επίσης να τον κυριεύσει κανένα γήινο πάθος. Δεν επέτρεψε στα πλούτη και στην φιλοπλουτία να κυριαρχήσουν στη ψυχή του και να την υποτάξουν στην φθορά και στην απώλεια.

Αυτός δεν είναι ΑΓΩΓΟΣ αλλά μεγάλος “ΣΕΙΣΜΟΣ”;

Φώτο από www.pronews.gr
Ένας αγωγός που προκαλεί ανατριχίλα στους Ρώσους. Ένας αγωγός που θα στερήσει το μονοπώλιο του  Ρωσικού Φυσικού Αερίου από σημαντικά έσοδα για να στηριχθεί το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας αυτής του Βορρά. Ένας αγωγός που θα προβληματίσει τον Τούρκο να αφήσει τις αγκαλιές με τον Πούτιν και να τα ξαναβρεί με την παλιά καλή παρέα των Δυτικών πρώην φίλων του.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Με το που ακούστηκαν τα νέα προκάλεσαν ισχυρό υποθαλάσσιο γεωπολιτικό « σεισμό»  στην Λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου. Οι «μετασεισμοί» δηλ. οι εξελίξεις της παρακάτω ανακοίνωσης πρόκειται να παράγουν αποτελέσματα το αμέσως προσεχώς διάστημα.