“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Μικροί και ανάξιοι πολιτικοί, προκαλούν τεράστια εθνική καταστροφή

ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : «VERY GOOD, DON’T WORRY!»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μια χαρακτηριστική φράση, σκόπιμα στα αγγλικά, ο Ρώσος πρόεδρος  Βλαδιμήρ Πούτιν εξέπληξε τον Ταγίπ Ερντογάν όταν στο τέλος της ιδιαίτερης συνάρτησης τους ο Τούρκος πρόεδρος των ρώτησε θέλοντας να μάθει σαν ανατολίτικη «αλεπού», πως πήγαν οι συνομιλίες του με τους άλλες ηγέτες και ιδιαίτερα με την Γερμανίδα καγκελάριο, κ Μέρκελ, με την οποία υπάρχει το ανοιχτό θέμα της Ουκρανίας. Ο Πούτιν τότε χαμογελώντας χαρακτηριστικά τον απάντησε με την αγγλική φράση, «Very good don’t worry»!
Η απάντηση αυτή φυσικά, όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, εξέπληξε τον Ερντογάν ο οποίος σημειωτέον δεν ομιλεί καμία ξένη γλώσσα και επιμένει να συζητά με τους ξένους ηγέτες στην μητρική του τουρκική γλώσσα.

ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ : «ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΜΕ ΜΕ… 100.000 ΡΩΣΟΥΣ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την ρωσική αποφασιστικότητα για το συριακό εξέφρασε με τον πλέον σαφή τρόπο το ίδιο το ρωσικό Γενικό Επιτελείο, όπως αναφέρει εμπιστευτική αναφορά που υποβλήθηκε στην τουρκική κυβέρνηση σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Aydınlık, ξεκαθαρίζοντας πως η Ρωσία δεν μπλοφάρει και είναι αποφασισμένη να φέρει σε πέρας την επέμβαση της στην Συρία.

Οι Τούρκοι ανησυχούν: "Η Αγία Σοφία επιστρέφει ξανά στην Ορθοδοξία" - Ποια είναι τα σημάδια

Τρόμο προκαλεί η Αγία Σοφία στους Τούρκους και στους απανταχού ισλαμιστές, καθώς καθημερινά βλέπουν τα σημάδια επανορθο-δοξοποίησής της και το ISIL (που στηρίχθηκε από την Άγκυρα) επιχειρεί με την σειρά του να δημιουργήσει την εικόνα ενός αποκαλυπτικού στρατού που θα σταθεί στο πλάι του Ιμάμη Μαχντί με τον οποίο θα "καθαρίσουν" τον πλανήτη από τους "απίστους"

Η ΕΛΛΑΔΑ δίχως “Antivirus” προστασία;

ΚΑΙ για πόσο καιρό μένει δίχως “Antivirus” προστασία;

Α. Μέχρι να  μας αδειάσουν την γωνιά οι “φοβισμένοι” τοκογλύφοι δανειστές.

Β. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το  ανθρώπινο τοπίο των εξαθλιωμένων προσφύγων που εισέρχονται στην χώρα μας από τους δολοφονικούς πυρήνες των τζιχαντιστών.

Γ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η “γεωπολιτική  τρικλοποδιά”  που αποφάσισαν να  βάλουν οι ισχυροί της γης στον Ερντογάν.

Η  13η  Νοεμβρίου του 2015 σηματοδότησε την ¨ανασφάλεια¨ στα σπίτια των τοκογλύφων πέρα από τα σπίτια των αθώων πολιτών από τα  ¨ποντίκια εγκληματίες¨ που επιδοτούσαν με τα κέρδη  από τα πανωτόκια  των τραπεζικών πανουργιών  τους.