“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Εδώ ο κόσμος χάνεται…και στη ΔΗΜΑΡ ζητούν ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους!!!

Το δικό τους καημό απ ό,τι φαίνεται έχουν στη Δημοκρατική Αριστερά του θείου Φώτη. Αν νομίζετε ότι ο καημός έχει να κάνει με τα μέτρα και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις πλανάστε πλάνην οικτράν.  Ο καημός τους είναι η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρία Γιαννακάκη, βουλευτής στη Β' Πειραιά με τη ΔΗΜΑΡ στη πρώτη ερώτηση που κατέθεσε με την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής, ρωτούσε για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. 

Φορτηγά με μετρητά για την περίπτωση του Grexit..."βλέπουν" οι NYT

Στην πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο αμερικανικές επιχειρήσεις προετοιμάζονται για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ. Οπως περιγράφει το δημοσίευμα η αμερικανική τράπεζα Merrill Lynch θα γεμίζει φορτηγά με μετρητά προκειμένου να τα στείλει στα ελληνικά σύνορα σε περίπτωση Grexit. Κι αυτό για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα και είναι πελάτες της θα συνεχίσουν να πληρώνουν τους υπαλλήλους τους και δεν θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία τους. Επιπλέον αναφέρεται ότι η Ford έχει αλλάξει το σύστημα των υπολογιστών της ώστε να μπορεί άμεσα να χειριστεί ένα διαφορετικό νόμισμα για τη χώρα μας.

"Το θέμα είναι ...να έχετε μισθό"! "Ατάκα" - Σοκ Στουρνάρα και οι νέες περικοπές 200 εκ. που ανακοίνωσε !!!

“Το θέμα είναι να έχετε μισθό”. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας άφησε άφωνους τους συνδικαλιστές μ΄ αυτή τη φράση. Ειλικρίνια ή κυνισμός; Ότι κι αν είναι ο Γιάννης Στουρνάρας κυριολεκτικά πάγωσε τους εκπροσώπους των αστυνομικών, με όσα τους είπε. Μεταξύ των οποίων ήταν ότι το 2013 θα πρέπει να κόψει άλλα 200.000.000 από τη μισθοδοσία!!! Τους ενημέρωσε επίσης ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε επαφή με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με το bloko.gr οι διάλογοι του υπουργού Οικονομικών με τους αστυνομικούς έχουν ως εξής Στουρνάρας: Θα πρέπει να μου πείτε με τί συμφωνείτε. Ή 6% σε όλα, ή 7,5% για να σας δώσω κάτι τις παραπάνω στα νυχτερινά.

Financial Times: Οι Γερμανοί έχουν ξεγράψει τους Έλληνες

Μόλις ένας στους τέσσερις Γερμανούς πιστεύει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη ή να λάβει περισσότερη στήριξη από τους Ευρωπαίους εταίρους της. Αυτό είναι το αποτέλεσμα δημοσκόπησης των Financial Times / Harris που απεικονίζει με το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel. 
Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 1.000 ενήλικες από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Βρετανία, γίνεται επίσης σαφής η έντονη διάσταση απόψεων μεταξύ πολιτών του Βορρά και του Νότου.

Αυθόρμητα πήγε ο Σαμαράς στην Ομόνοια !!!

Αυθόρμητα πήγε ο Σαμαράς στην Ομόνοια, όπου αυθόρμητα βρέθηκε μια κάμερα του Mega, για να καταγράψει την αυθόρμητη υποδοχή από τους κατοίκους και την αυθόρμητη συζήτηση που έκανε με τον Δένδια, όταν αυθόρμητα κάθισαν σε ένα καφέ. Αυθόρμητα το θέμα έπαιξε κανένα 3λεπτο στο κεντρικό δελτίο. Σαρώνει ο υπαρκτός "αυθορμητισμός"...