“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΛΙΣΤΕΣ !!!

Δύο νέες λίστες στα χέρια του ΣΔΟΕ – 4.500 καταθέτες σε Λουξεμβούργο και Λίχτενσταϊν
Ατελείωτη είναι η δουλεία που περιμένει το ΣΔΟΕ και τους οικονομικούς εισαγγελείς αφού φαίνεται πως το κύμα των Ελλήνων που έστελναν καταθέσεις στο εξωτερικό με σκοπό να αποφύγουν να πληρώσουν φόρος, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτούς που τα ονόματα τους βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, αφού δύο νέες λίστες με Ελληνες καταθέτες στο εξωτερικό έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Όπως γράφει το Εθνος της Κυριακής υπάρχουν δύο ακόμα λίστες από Λίχτενστάιν και Λουξεμβούργο.

Συντεταγμένες για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ θέλει να καταθέσει η κυβέρνηση

Μέσα στο 2013 μπορεί να γίνει η κατάθεση συντεταγμένων για την υφαλοκρηπίδα. Πόσο έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες. Γιατί απορρίπτεται η μονομερής ανακήρυξη της ΑΟΖ
Το ενδεχόμενο να καταθέσει συντεταγμένες στα Ηνωμένα Έθνη για τα εξωτερικά όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, εξετάζει η κυβέρνηση, κάτι που μπορεί να γίνει τους πρώτους μήνες του 2013. Σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής", ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στηρίζει μια τέτοια κίνηση, κάτι που φάνηκε και από την αναφορά στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Τα κούτσουρα βλάπτουν σοβαρά την υγεία…

Δεν περνάει μέρα που δεν αναφέρονται τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στις βλαβερές συνέπειες της καύσης ξύλων αντί του πετρελαίου. Είναι δε τέτοια η θέρμη που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, όσο ποτέ δεν είχαν για τις συνέπειες του καπνίσματος ή των ναρκωτικών. Σαν να είναι η καύση των ξύλων μεγαλύτερη μάστιγα από τα ναρκωτικά και πιο βλαβερή για την υγεία από το κάπνισμα…Έφτασαν στο σημείο προχθές στην κρατική τηλεόραση να παρουσιάζουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς μικροσωματίδια-παράγωγα της καύσης του ξύλου απορροφώνται από το τριχωτό της κεφαλής και μπαίνουν στον εγκέφαλο του ανθρώπου όπου μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές… Δεν ξέρω κατά πόσο ανεπανόρθωτες είναι οι ζημιές που μπορούν να προκαλέσουν τα μικροσωματίδια, αλλά είναι εδώ και χρόνια πεπεισμένος για τις ανεπανόρθωτες βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν οι γκεμπελίσκοι με μικρόφωνο…

Παυλόπουλος: Ο Παπακωνσταντίνου θα δώσει τον Παπανδρέου!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada 
Συνέντευξη του Προκόπη Παυλόπουλου στον Επενδυτή:
Ι. Οι ποινικές ευθύνες του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου πού εντοπίζονται;
Απάντηση:  Κατά την πρόταση που καταθέσαμε, και την οποία συνυπέγραψα, οι ευθύνες του, κατά τις υφιστάμενες ενδείξεις, εντοπίζονται στη διάπραξη των αδικημάτων της νόθευσης εγγράφου, κατά το άρθρο 242 παρ.2 και 3 του Ποινικού Κώδικα και της παράβασης καθήκοντος, κατά το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα.  Και τούτο διότι, πάντα κατά τις προαναφερόμενες ενδείξεις, από τη μια πλευρά αλλοίωσε την αρχική λίστα, διαγράφοντας τρία ονόματα τα οποία ανήκαν σε συγγενικά του πρόσωπα.  Και, από την άλλη, ενώ ως ο πρώτος παραλήπτης της λίστας όφειλε να την παραδώσει αυτούσια στις αρμόδιες αρχές για φορολογικό έλεγχο με τις εντεύθεν συνέπειες, όχι μόνο δεν το έπραξε αλλά και επεξεργάστηκε τη λίστα παρεμβαίνοντας ουσιωδώς σ’αυτή και, εν τέλει, την παρέδωσε υπό μορφή φορητής μονάδας αποθήκευσης (USB).

Μητέρα Δ. Βογιατζή: Η ανεργία έκανε το παιδί μου να αυτοκτονήσει

"press-gr
Η ανεργία ήταν αυτή που οδήγησε στην αυτοκτονία τον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή, σύμφωνα με την μητέρα του. "Ήρθα να καθαρίσω λίγο το σπίτι, γιατί δεν μπορώ να μείνω εδώ. Μου έμεινε η εικόνα. Μου έμεινε η εικόνα του παιδιού μου μέσα στο δωμάτιο. Μέναμε μαζί και τώρα έρχομαι, το καθαρίζω και φεύγω. Δεν αντέχω να μένω ούτε λεπτό μόνη μου μέσα σε αυτό το σπίτι. Μένω στην αδελφή μου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τι έγινε και του... μίλαγα. Και μετά τον έπιασα και ήταν παγωμένος" είπε χαρακτηριστικά στην Real News η μητέρα του ηθοποιού. "Είχε μελαγχολία γιατί ήταν άνεργος. Είχε πέσει σε κατάθλιψη γιατί δεν είχε δουλειά.

Φώτης Κουβέλης: “Αντιλαλούν οι φυλακές...”

Το πνεύμα του Αντώνη Σαμαρά «όλοι οι ένοχοι στη φυλακή» συμμερίζονται στη ΔΗΜΑΡ. Δεν είναι τυχαίο το τραγούδι που ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης από την αυτοσχέδια ορχήστρα στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή που διοργάνωσε στα γραφεία του κόμματος. Σύμφωνα με το Βήμα ο Φώτης Κουβέλης ζήτησε από την αυτοσχέδια ορχήστρα που ήταν εκεί να παίξει το τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη «Αντιλαλούν οι φυλακές» και έριξε - για το καλό του χρόνου- και μια γυροβολιά.

ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος «έκοψε» την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του Γιώργου Καμίνη.

Κόσμος και κοσμάκης στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος «έκοψε» την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Μεταξύ άλλων, διακρίναμε τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, τους βουλευτές Ανδρέα Ψυχάρη και Βασίλη Κικίλια και τον Περιφερειάρχη της Αθήνας, Γιάννη Σγουρό. Εκείνος, όμως, που προκάλεσε θόρυβο ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Μπαίνοντας με… φούρια στο Μικρό Συνοδικό της Αρχιεπισκοπής προσπέρασε δυο-τρεις κληρικούς, πέρασε δίπλα από τον Μητροπολίτη Ιλίου Αθηναγόρα και άθελά του (!) παρέσυρε την εικόνα του Αγ. Γερασίμου !!!

Ταμήλος: Πληρώνει η Βουλή τον Γ. Παπανδρέου για να κάνει τον καθηγητή

Επίθεση στους βουλευτές της Αθήνας και τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο Μιχάλης Ταμήλος. Δείτε το βίντεο (Vid)
Ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, ξαναχτυπά, ασχολούμενος και πάλι με το αγαπημένο του θέμα! Τις αποζημιώσεις των βουλευτών. Αφού θαυμάσαμε τη στάση του σχετικά με τις αμοιβές στις επιτροπές και τη ρηξικέλευθη πρότασή του για καθημερινή τμηματική καταβολή μισθού στους βουλευτές, ώστε να μην είναι άδεια τα έδρανα, αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρο τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.