“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη διάκριση για την ΠΑ: Θηβαίος ο δεύτερος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ

Ο σμηναγός Παπαδημητρίου Επαμεινώνδας της 343Μ στο TLP (η ΝΑΤΟϊκή άσκηση στην Αλμπαθέτε της Ισπανίας) ανακηρύχθηκε ο δεύτερος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ μετά το πέρας της άσκησης στις 12/02/2016.
Άλλη μια μεγάλη διάκριση για το έμψυχο δυναμικό της ΠΑ, το οποίο κάνει το καθήκον του με πολύ λιγότερες απολαβές από τους συναδέλφους άλλων συμμαχικών χωρών.

Ο “κακός χαμός” στο ΑΙΓΑΙΟ, το δεκαπενθήμερο που έρχεται και μετά…

Το ΑΙΓΑΙΟ πρόκειται να τα δει όλα. Προς το παρόν βλέπει  Θαλασσοπούλια και Πρόσφυγες.
Η Τουρκία δεν ήταν παρόν στην Σύνοδο που έγινε για το προσφυγικό λόγω της βομβιστικής ενέργειας που έγινε στην Άγκυρα. Περίμενε όμως να δει ποια θα ήταν η απόφαση που θα έπαιρνε η ΕΕ εν τη απουσία της.

Τι συμβαίνει; ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ τα βρίσκουν στην Συρία για να "φάνε" την Τουρκία.

Διαβαίνουμε κρίσιμα 24ωρα με κομμένη την αναπνοή. Η Τουρκία παγιδευμένη ολοκάθαρα στο γεωπολιτικό παιχνίδι που της παίζουν κάποιοι πλέον φανερά.
“Έχει χάσει τους συμμάχους της”, κάτι που μας προείπε πριν τρεις δεκαετίες ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και αρχίζει και κάνει κουταμάρες για αυτό και γίνεται ώρα την ώρα απρόβλεπτη.

“Αλλάζουνε εντός μου τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” (επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε)

H ζωή στην Ελλάδα με την Κάρτα του Πολίτη (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)

Συμφορά στο Καστελόριζο: Τριπλάσιοι οι μετανάστες από τους κατοίκους στο νησί

Ελάχιστοι οι λιμενικοί, δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν - Οι διακινητές βρήκαν «πέρασμα» στο νησί και απέναντι στην Τουρκία πλήθος μεταναστών περιμένουν 
Τριπλάσιος αριθμός μεταναστών - προσφύγων από τους κατοίκους του νησιού φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες στο Καστελόριζο, γεγονός που προβληματίζει έντονα την τοπική κοινωνία, αφού οι διακινητές βρήκαν «πέρασμα» στο νησί.