“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Η μεγάλη απάτη εις βάρος της χώρας

Τελικά, είχε απόλυτο δίκιο ο Φρόυντ όταν έλεγε ότι «από λάθος σε λάθος ανακαλύπτει κανείς όλη την αλήθεια»!
Σήμερα, ύστερα από έξι χρόνια ύφεσης, στην Ελλάδα των μνημονίων ανακαλύπτουν σιγά - σιγά όλοι το μεγάλο παιχνίδι που παίχτηκε στην πλάτη της χώρας και των πολιτών, το οποίο αποκαλύπταμε όταν συνέβαινε...Πολύ απλά διότι, τρία χρόνια μετά το περίφημο PSI, τον Μάρτιο του 2012, το οποίο σκαρφίστηκαν δανειστές και μη για να... σώσουν την Ελλάδα, βρισκόμαστε σήμερα στο ίδιο σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε τότε, στο «σημείο μηδέν», να μιλάμε από την αρχή για τη βιωσιμότητα του χρέους.

“στάση πληρωμών” ή “ΣΤΑΣΗ ΜΥΑΛΩΝ”

Φώτο από elnatsia.blogspot.com
Κάποιοι αναλυτές ακόμα και τώρα  υποστηρίζουν το αυτονόητο για αυτούς ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι μας  και ότι δεν μπορούμε να βγούμε έξω από το σπίτι μας.
Αν την Ευρώπη και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό τον ταυτίζουν με την ανάλγητες μνημονιακές πολιτικές της ΕΕ και την Γερμανική Ευρώπη και φυσικά αυτό το  κάνουν για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους και τον μισθό τους τότε πρέπει να ξέρουν ότι το παραμύθι τελείωσε εδώ και πολύ καιρό.

Έρχονται "Οι Κόκκινοι"

Ρωσικός Στόλος πλέει προς τη Μεσόγειο
Ρωσική «απόβαση» στη Μεσόγειο πραγματοποιούν τρία μεγάλα πλοία του Στόλου της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας.
Το μεγάλο αποβατικό πλοίο του Ρωσικού Στόλου της Βαλτικής «Αλεξάντρ Σαμπάλιν», το πυρηνοκίνητο «Γιαμάλ» και η κορβέτα «Λάντνι» πέρασαν τα Στενά της Μαύρης θάλασσας και κατέπλευσαν προς τη Μεσόγειο, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δικαιολογεί τις επαφές του με τον πάπα και επαινεί τον σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ

Έμμεση απάντηση Βαρθολομαίου στο Άγιον Όρος για τις επαφές με τον Πάπα!
Του Μάνου Χατζηγιάννη
"Πραματα και θάματα" περιελάμβανε η ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με αφορμή την ανακήρυξη του σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Σμύρνης. Καταρχάς με την έναρξη της ομιλίας του αναφέρθηκε στην "διατήρηση και προώθηση της κληρονομιάς του κορυφαίου πολιτικού Κεμάλ Ατατούρκ"!!!! 

Παραιτήθηκε η διερμηνέας της νοηματικής στη Βουλή, μετά την ομιλία του Κ. Ζουράρι

Την παραίτησή της δήλωσε αργά το βράδυ της Τρίτης η διερμηνέας νοηματικής γλώσσας, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης της Βουλής. Η διερμηνέας βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζοντας στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, ενώ προσπαθούσε να εντοπίσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για να καταθέσει την απόφασή της.

κ. Τσίπρα η Τουρκία δεν έχει ¨τσίπα¨

Φώτο από www.skai.gr 
Η έκθεση του Twitter επισημαίνει ότι η Τουρκία υπέβαλε 477 αιτήματα απόσυρσης περιεχομένου το διάστημα μεταξύ του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου, σημειώνοντας αύξηση 150% σε σύγκριση με τους πρώτους 6 μήνες του 2014. 09/02/2015 http://www.skai.gr