“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ… "ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με ένα πολύ χαρακτηριστικό χάρτη που κυκλοφορούν οι Τούρκοι αναδεικνύουν τις διεκδικήσεις τους σε όλο το Αιγαίο που φτάνουν μέχρι νότια της Κρήτης στην νήσο Γαύδο. Η διεκδικήσεις μέχρι και… 150 νησιών και βραχονησίδων σε όλο το Αιγαίο, δεν είναι πρόσφατη προκλητική εξέλιξη. Ήδη απ το 1997 μια τότε μελέτη των Πολεμικών Ακαδημιών της Τουρκίας με αφορμή την κατάληξη της κρίσης των Ιμίων, είχε προβάλλει και επίσημα τουρκικές διεκδικήσεις επί 150 νησιών του Αιγαίου.

Η επανάσταση των τελειωμένων

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο άχαρη αντιπολίτευση από τη σημερινή. Όταν βλέπεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη και… τον Ανδρέα Λοβέρδο να επιτίθενται στην κυβέρνηση, γίνεσαι αμέσως κυβερνητικός.
Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μοιάζουν να μην έχουν αντιληφθεί πως οι πολίτες καταδίκασαν τόσο το ότι οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία, όσο και τους χειρισμούς τους από εκεί και πέρα, με τα Μνημόνια και την υποταγή.

"ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ"

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΡΑΝΤ ΤΕΡΕΝΣ ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ …US NEWS&WORLD REPORT ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ, ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Β. ΠΟΥΤΙΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΟΝΟ 48 ΩΡΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΤΟΤΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ...

Ψυχρή διαφθορά

-Ο τρόμος των Γερμανών και η μοίρα των Ελλήνων-
Πολλά συμβαίνουν εις τον διεθνή χώρο. Ευτυχώς εις την σύγχρονη εποχή υπάρχει το Διαδίκτυο, το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο εις το εξωτερικό. Εκεί ο κάθε πολίτης, παράλληλα με τον έντυπο τύπο, κάνει χρήση σε ευρύτατη μορφή και του Διαδικτύου, ενημερώνεται καθημερινώς και ανεμπόδιστα και από πολλές πηγές για κάθε τι που συμβαίνει. Το εργαλείο αυτό τον βοηθάει και να κρίνει, αλλά και για να αποφασίζει για την ζωή του, να παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Είναι τώρα ένα επιπρόσθετο και σημαντικό «εργαλείο» της Δημοκρατίας.

Η Πνευματική ζωή….

Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Εμμ. Γεωργιακάκης
Για μια σωστή αρχή στην πνευματική ζωή…να μην κατηγορείς ποτέ κανένα…να μήν κοροϊδεύεις…να μην οργίζεσαι… να μην περιφρονείς... μην λες ο μεν ζει ενάρετα η ο τάδε άσωτα διότι αυτό ακριβώς είναι το μη κρίνετε….όλους να τους βλέπεις το ίδιο και με την ίδια διάθεση με την ίδια σκέψη και με απλή καρδιά…

ΦΙΔΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με το γνωστό σαρκοβόρο και φοβερό στην όψη του φίδι Πύθωνα, (PUTIN PİTON), παρομοιάζουν τον Ρώσο πρόεδρο τα τουρκικά ΜΜΕ εξ αιτίας της επίσημης δήλωσης του αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων, γεγονός που όπως είναι γνωστό εξοργίζει τους Τούρκους από όπου και αν προέρχεται. 

Έμμεση αναγνώριση από Β.Πούτιν της Γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών Ελλήνων

"ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"
Aπανωτές "σφαλιάρες" έριξε στην Τουρκία ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν αναφέροντας χαρακτηριστικά "δεν μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία για την μαζική δολοφονία ανθρώπων" για το ζήτημα της αρμενικής Γενοκτονίας, αναγνωρίζοντας έτσι και τις σφαγές που υπέστη ο ποντιακός και ο μικρασιατικός Ελληνισμός από τους βάρβαρους Οθωμανούς.

ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στις αρχές του εικοστού αιώνα διαπράχτηκε η φρικτή γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας, των χριστιανών της Ανατολής, Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων. Σχεδόν εκατό χρόνια μετά ο καιρός ωρίμασε ώστε με μια κοινή στρατηγική να προωθηθεί η διεθνής αναγνώριση αυτής της γενοκτονίας συνολικά.

“τα ΚΑΝΟΝΙΑ του ΝΑΒΑΡΟΝΕ” της Ρωσίας

Φώτο από tolmwnnika.blogspot.com
Όταν θα αρχίσουν να σφυροκοπούν αυτά τα “Κανόνια” τότε θα “ξεχάσουμε” όλοι τις δόσεις, τα χρέη και τους τοκογλύφους της ζωής μας. Ήδη όλα κινούνται μέσα σε ένα “περιβάλλον τρέλας και ακαταστασίας”.
Ο Αριστοτέλης ο θεμελιωτής της επιστήμης της λογικής προσέγγιζε το θέμα της αθεΐας και της τρέλας. Ο Άγιος Νικόλαος ο Βελιμίροβιτς έλεγε  σε κάποιον άθεο: ''Μην λες πως δεν υπάρχει Θεός, αλλά δεν έχω εγώ Θεό''