“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η Σαμαράς στον δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ !!!

Πως "χάθηκαν" δύο προεκλογικές δεσμεύσεις
Όσοι θέλουν να "βαδίσουν" στο ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να θυμούνται και την κατάληξή του
Όλη η προηγούμενη εβδομάδα αναλώθηκε στο αν θα καταργηθούν οι αποζημιώσεις στις απολύσεις και αν θα έχουμε 6ήμερη εργασία και πιο ευέλικτες μορφές εργασίας, ό,τι ζητούν οι εργοδότες δηλαδή. Πάγωσε ο κόσμος από τις «απαιτήσεις» της τρόικας ενώ επί ημέρες αγωνιούσαμε αν τα μέτρα που «έκοψαν» οι τροικανοί ήταν 3 ή 6 δισ. ευρώ και πότε επιτέλους θα κλείσει το πακέτο. Και ξαφνικά οι τροικανοί έγιναν πιο… μαλακοί, πήραν πίσω τις προτάσεις τους για τα εργασιακά αλλά ζήτησαν ισοδύναμα για τα μέτρα που έκοψαν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Να τι κατάφερε η ενεργειακή πολιτική της Ελλάδας…

Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής (το εάν τα έχουμε διαβεί βέβαια αυτό αποτελεί και ζήτημα προσωπικής εκτίμησης), τη στιγμή που μεγαλορρήμονες φωστήρες υπερ-επιστήμονες μας κοροϊδεύουν με τη δήθεν «ολοκληρωμένη ενεργειακή πολιτική της χώρας», ένας ανεξάρτητος οργανισμός, ο οποίος για τους γνωρίζοντες αποτελεί σημείο-αναφοράς για τέτοιου είδους ζητήματα, το Fraser Institute έρχεται να μας προσγειώσει στη δυσάρεστη πραγματικότητα… Εικοστή-πρώτη στην Ευρώπη λοιπόν και… ενενηκοστή-τρίτη στον κόσμο (στους… 147) θεωρείται η Ελλάδα αναφορικά με την ενεργειακή της πολιτική και την εν γένει παρουσίαση της στην διεθνή αγορά υδρογονανθράκων, καθώς και στο επίπεδο προσέλκυσης επενδύσεων, σύμφωνα με το κορυφαίο ινστιτούτο…

20.000 δολ. ο μισθός του ΓΑΠ για να αναλύσει το πρόβλημα της Ελλάδας στους φοιτητές του Χάρβαρντ !

Στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ θα διδάσκει για τρεις μήνες ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ως επισκέπτης καθηγητής, παραδίδοντας μαθήματα για το πρόβλημα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Όπως αναφέρει η Real News, αν και το πρώτο μάθημα έχει προγραμματιστεί για τις 24 του μήνα, το πανεπιστήμιο ζήτησε από τον Γ. Παπανδρέου να είναι εκεί αρκετές ημέρες νωρίτερα προκειμένου να ακολουθήσει τα ειδικά σεμινάρια και να γνωριστεί με τους συναδέλφους του. Όσο για την αμοιβή του αυτή θα φτάσει τα 20.000 δολάρια για τρεις μήνες, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν αναλογιστεί κανείς ότι υποχρεούται να παραδίδει ένα μάθημα την εβδομάδα. Το πανεπιστήμιο του παραχώρησε και μία νεαρή ασιατικής καταγωγής, ως συνεργάτιδα, προκειμένου να τον βοηθάει σε ό,τι χρειαστεί.  defencenet

Το σχέδιο Ράιχενμπαχ - Οι Γερμανοί φακελώνουν τις καταθέσεις μας

Πλήρη στοιχεία για τις καταθέσεις εκατομμυρίων Ελλήνων καταθετών και σπάσιμο κάθε απορρήτου αναφορικά με τα δεδομένα των ελληνικών τραπεζών απαιτούν οι Γερμανοί τεχνοκράτες, καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», απαίτησαν από το ΣΔΟΕ το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των στοιχείων για καταθέσεις φυσικών προσώπων και νομικών σχημάτων. Ενα αίτημα που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τη δημιουργία ελεγχόμενου πλήρως από το Βερολίνο μητρώου τραπεζικών λογαριασμών.

Σοκάρει η έκθεση της Alpha Bank για την οικονομία ακυρώνει όλα τα νέα μέτρα!

Μετωπική επίθεση της Alpha Bank στην Τρόικα για την οικονομία [έκθεση]
Φύλλο και φτερό κάνουν τις προβλέψεις της Τρόικα για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας οι αναλυτές της Alpha Bank στο εβδομαδιαίο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων της Τράπεζας, οι οποίοι επιτίθενται ανοικτά στους δανειστές μας. Στο δελτίο η τράπεζα εκτιμά ότι η Τρόικα έχει υποεκτιμήσει σημαντικά τα έσοδα, για τα οποία εκτιμά ότι θα είναι κατά 3 δισ. ευρώ υψηλότερα από τις εκτιμήσεις του επικαιροποιημένου προγράμματος. Το ίδιο ισχύει και για τις δαπάνες από τις οποίες θα προκύψει αντίστοιχο όφελος. Έτσι το 2013 θα ξεκινήσει σύμφωνα με την Alpha Bank με πρόσθετους πόρους 6 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ἂς κάνουμε τὴν Μεγάλη Ἐπανάσταση στὶς καρδιές μας

Ἀπὸ τὸν ἀγαπημένο πνευματικὸ ἀδελφὸ Θεόδωρο* : (...) Ὄντως τὸ πρῶτο πράγμα ποὺ θέλουν νὰ ὑφαρπάξουν ἀπ' τὸν Ἑλληνικὸ λαὸ εἶναι οἱ πλουτοπαραγωγικὲς πηγὲς του (Χρυσὸ ἀέριο, πετρέλαιο). Σὲ κανένα λαὸ δὲν ἔχουν σκοπὸ νὰ τὸν ἀφήσουν νὰ ἐλέγχει τὶς πλουτοπαραγωγικὲς πηγές του, ποὺ εἶναι δυνατὸν νὰ ἐξασφαλίσουν τὴν ἀνεξαρτησία του. Θέλουν νὰ σκλαβώσουν ὅλους τους λαοὺς καὶ γιὰ τὸ λόγο αὐτὸ ὑπερχρέωσαν ὅλα τὰ κράτη μὲ τὴν προδοτικὴ συνενοχὴ τῶν πολιτικῶν τους.  Ὅμως αὐτὸ εἶναι τὸ σχεδὸν φανερὸ κομμάτι τῶν σατανικῶν ἐπιδιώξεων τῆς παγκόσμιας σιωνιστικῆς οἰκονομικῆς ἐλίτ. Τὸ πιὸ οὐσιαστικὸ κομμάτι ποὺ διακαῶς ἐπιθυμοῦν ἐδῶ καὶ 200 χρόνια εἶναι ἡ σκλαβιὰ ὅλης της ἀνθρωπότητας μέσα ἀπὸ ἕνα παγκόσμιο σύστημα ἐλέγχου.