“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Π Καμμένος: Θα οδηγηθούμε σε λαϊκή εξέγερση!

Μιλώντας στον realfm 97,8 o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει ν’ αλλάξει πολιτική ειδάλλως: «αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση η οποία δε θα έχει γυρισμό. Ή λοιπόν γίνεται τώρα αλλαγή αυτής της πολιτικής ή από κει και πέρα αυτό το οποίο φαίνεται, είναι ότι η ύφεση θα μεγαλώνει, η ανεργία θα φτάσει σε δυσβάστακτα πλέον ποσοστά και θα οδηγηθούμε σε λαϊκή εξέγερση». Στο ερώτημα για την προσπάθεια που καταβάλλεται για επαναδιαπραγμάτευση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι: «Πλέον δε νομίζω ότι το πιστεύει κανείς αυτό, ακόμη κι αυτοί που ψήφισαν τα τρία κόμματα της κυβέρνησης». 

Σύγχρονο θαῦμα τῆς Ἁγίας Μαρίνης, τῆς ὁποίας τὴν μνήμη ἐπιτελοῦμε σήμερα !!!

Κυριάκος ἐπρόκειτο νὰ κάνει μία ἐγχείρηση στὸ πόδι καὶ εἰσήχθη στὸ νοσοκομεῖο τὴν ἡμέρα τοῦ Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου, ὅπως χαρακτηριστικά μας λέει ἴδιος: Μετὰ τὴν ἐκκλησία πῆγα στὸ νοσοκομεῖο μαζὶ μὲ τὴν κόρη μου, ποὺ εἶναι νοσοκόμα. Μοῦ ἔκαναν τὶς ἀπαραίτητες ἐξετάσεις καὶ ὅταν πῆγα στὸ δωμάτιό μου, πῆρα τηλέφωνο στὸ μοναστήρι νὰ ἀναφέρω ὅτι θὰ κάνω ἐγχείρηση. Οἱ πατέρες μὲ καθησύχασαν καὶ μοῦ εἶπαν, ὅτι θὰ προσευχηθοῦν καὶ ὅλα θὰ πᾶνε καλά. Ἔκλεισα τὸ τηλέφωνο καὶ πλαγίασα νὰ ξεκουραστῶ, διότι δὲν τὸ κρύβω εἶχα μεγάλο φόβο, ἐπειδὴ τὸ πόδι μου ἦταν σὲ ἄθλια κατάσταση ἀπὸ προηγούμενες ἐγχειρήσεις. ’ρχισα νὰ καλῶ τοὺς Ἁγίους νὰ μὲ βοηθήσουν καὶ ἰδιαιτέρως τὴν Ἁγία Μαρίνα ποὺ πολὺ τὴν εὐλαβοῦμαι.

Γενικός Διευθυντής της Nestle: Όσοι πιστεύουν ότι το νερό αποτελεί δημόσιο αγαθό είναι ακραίοι

Ο Peter Brabeck-Letmathe είναι ο Γενικός διευθυντής της Nestle. Στο Video που ακολουθεί διατυπώνει με απίστευτο κυνισμό ότι το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό και όσοι το πιστεύουν αυτό είναι ακραίοι! Ας πάρουμε μία πρώτη γεύση της «ποιότητας» των «ανθρώπων» που θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τη δημόσια ύδρευση της Ελλάδος εάν τους το επιτρέψουμε.

Ηappy birthday frau Μerkel !!!

ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ: ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ (17/07/1954)
Σαν σήμερα γεννήθηκε η πιο μισητή ηγέτης στην Ευρώπη-στην Ελλάδα σίγουρα είναι η πιο μισητή γυναίκα με αξίωμα-, η καγκελάριος, από το 2005, της Γερμανίας Angela Merkel ή frau nein(κυρία όχι) από τις αρνήσεις της σε μέτρα που θα βοηθήσουν όλες τις χώρες της ΕΕ και όχι μόνο την Γερμανία που κερδίζει από την κρίση και την λιτότητα που επιβάλλει με εκβιασμούς ΚΥΡΙΩΣ στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον ευρωπαϊκό Ν. Τον Ν που με μια άριστη προπαγάνδα έχει κάνει συνώνυμο της τεμπελιάς και της σπατάλης των χρημάτων των «ενάρετων» λαών και κρατών της Β. Ευρώπης. Ως γνήσια Γερμανίδα έκανε ό,τι συνήθως οι Γερμανοί ηγέτες. Χωρίζει την Ευρώπη για το καλό της χώρας της.

Απόρρητα έγγραφα της υπόθεσης SIEMENS για δωροδοκίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Ναζιστικό εκλογικόπερίπτερο σε φορτηγό προσφορά της SIEMENS...«Προεδρικές Εκλογές Γερμανία Βερολίνο 1932» Φώτο, αρχείου από Presidential elections, Nazi public address van at Berlin - Pankow, April 1932.

Γράφει ο ΑΝΤΙ 300
Στην Ελλάδα κατά την διάρκεια των Βουλευτικών Εκλογών η SIEMENS χρημάτιζε και τα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για μία σίγουρη νίκη όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία ΕΔΩ: http://www.scribd.com/doc/99215074 και που προκύπτουν από την σύνοψη της εξέτασης των επιλεγμένων μαρτύρων της δικηγορικής εταιρείας DEBEVOISE & PLIMPTON LLP για την υπόθεση της SIEMENS ΑG αναφορικά με το Ελληνικό κομμάτι δωροδοκιών!

Είναι τελικά γεγονός! Η Μέρκελ μας θέλει “νεκρούς” !!!

Μέρκελ: «Χρειάζεται κι άλλη ύφεση σε Ελλάδα και Ισπανία» !!!
Την άποψη πως η περαιτέρω συρρίκνωση των οικονομιών της Ελλάδας και της Ισπανίας είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αντιμετώπισης των δημοσιονομικών ελλειμμάτων των δύο αυτών χωρών εξέφρασε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Μιλώντας στη γερμανική Βουλή αλλά κατόπιν και σε συνέδριο στο Βερολίνο, η «σιδηρά Καγκελάριος» τόνισε ότι η εξυγίανση των προβληματικών κρατών, δηλαδή της Ελλάδας και της Ισπανίας, μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τη συρρίκνωση των οικονομιών τους. Αντέκρουσε μάλιστα για πολλοστή φορά τις εκκλήσεις όλων των υπολοίπων Ευρωπαίων αλλά και πολλών ειδικών για άμεση υιοθέτηση αναπτυξιακών πολιτικών προκειμένου να αντιμετωπισθεί η ευρωπαϊκή κρίση χρέους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί να συζητά η Ευρώπη μέτρα ανάπτυξης που θα στηρίζονται σε δανεικά και στη δημιουργία νέων χρεών». Μάλιστα χαρακτήρισε την συρρίκνωση των «προβληματικών» οικονομιών ως «απαραίτητη και φυσιολογική εξέλιξη»!

«Πράσινο φως» για τον Ελληνο-βουλγαρικό αγωγό φυσικού αερίου!

Το πράσινο φως για την κατασκευή του Ελληνοβουλγαρικού αγωγού φυσικού αερίου δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, εγκρίνοντας Προμελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου. Πρόκειται για αγωγό συνολικού μήκους 180 χιλιομέτρων, από τα οποία 30 χλμ. θα αναπτυχθούν σε ελληνικό έδαφος (από την Κομοτηνή ως τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα) και τα 150 στη Βουλγαρία (από τα σύνορα έως την πόλη Στάρα Ζαγόρα). Ο αγωγός θα έχει μεταφορική ικανότητα 3 δισ. κυβικών μέτρων αερίου ετησίως, η οποία μπορεί μελλοντικά να αυξηθεί στα 5 δισ. κυβικά. Προβλέπεται επίσης να κατασκευαστεί μετρητικός σταθμός στην Κομοτηνή και βαλβιδοστάσιο στη θέση Νυμφαία.

Η Αγία Μαρίνα η Μεγαλομάρτυς τιμάται στις 17 Ιουλίου !!!

Βίος Αγίας Μαρίνας της Μεγαλομάρτυρος
Γέννηση και ανατροφή
Η παρθενομάρτυς Μαρίνα γεννήθηκε στη μικρή πόλη Αντιόχεια της Πισιδίας, γύρω στο έτος 270, όταν αυτοκράτορας ήταν ο Διοκλητιανός ή ο Κλαύδιος Καίσαρας. Οι γονείς της άνηκαν στην ανώτερη τάξη της περιοχής της Πισιδίας, ο πατέρας ήταν διακεκριμένος και σεβαστός από τους εθνικούς ιερέας των ειδώλων, λεγόταν δε Αιδέσιος. Αμέσως μετά τη γέννηση της Μαρίνας, έφυγε από την παρούσα ζωή η μητέρα της. Έτσι ο πατέρας αναγκάστηκε να αναθέσει την ανατροφή της θυγατέρας του σε μία άλλη γυναίκα.
Ασπάζεται την χριστιανική πίστη
Φαίνεται ότι η γυναίκα στην οποία ο Αιδέσιος είχε εμπιστευτεί την ανατροφή της κόρης του ήταν χριστιανή. Έτσι και η μικρή Μαρίνα γαλουχήθηκε νωρίς στη νέα πίστη του Χριστού. Και σε ηλικία 12 ετών έλαβε το Βάπτισμα και συγκαταριθμήθηκε ως μέλος στην εκλεκτή ποίμνη του Κυρίου. Με αμείωτο ενδιαφέρον ποθούσε να μάθει καθετί πού είχε σχέση με τον Ιησού Χριστό. Κι όλα αυτά δημιούργησαν μέσα της την ιερή επιθυμία να μαρτυρήσει, για το Σωτήρα και Λυτρωτή της, αν Εκείνος τη θεωρούσε ποτέ άξια για κάτι τέτοιο. O πατέρας της Αιδέσιος όταν πληροφορήθηκε ότι ήταν χριστιανή, τυφλωμένος από το φανατισμό της ειδωλολατρικής θρησκείας του, μίσησε το ίδιο το σπλάχνο του και αποκλήρωσε τη μοναχοκόρη του.